媽媽會所

跳至

首頁
12345...51

尾頁

大宅

2002年7月BB (Part 6)

A&Z, 揚揚豬近況:
佢而家日食五餐, 三奶兩粥, 無咩特別鍾意食, 勁鍾意玩, 只要一起身, 睜開眼就要搵野玩, 最鍾意開櫃門, 尤其鞋櫃, 又鍾意推

珍珠宮

Re: 2002年7月BB (Part 6)

學人開新板 tim ar..

wei.. send u pm

複式洋房

hello,

報到先.

大宅

tingwai,

你send乜比我呀!
今朝到依家我都未收到喎why why why
你隻腳點呀睇左醫生未?
其實我都擔心過自己同jason唔小心撞到果舊鐵架,
不過hehe你今日提醒左我,
等我放工返屋企再叫印印小心d至得

大宅

ALL MAMA:
我都黎報到呀,haha

大宅

jma:
你擒日打比我講件事,ok冇問題,照計劃行事.hehe

大宅

小合:
孖b而家食緊雪印思敏兒2號,我仲未同佢地轉3號呀,我諗住
等孖b2歲先轉,因我之前問過醫生,佢話唔洗咁快同孖b轉住,
所以到而家都未轉,其實我地返屋企都要上落樓梯,不過我冇
比孖b自己上落,因我地棟大廈個牆身剥落有好多灰塵,所以通
常我都係扶住孖b上落.

大宅

[size=x-large]返黎報到!!!

大宅

我都唔執輸報到先!

男爵府

hi,

十年吾逢一潤上來都要報下到先!

jc

大宅

All MaMa:

I am Here !

carman:

Sorry ah!我今日揾咗好耐,吾記得放在係邊樹漆!!! :-P :-P

irene:

因為吾知點解,所以賴出牙囉!

jasonma,tingwai

我都想揾個好似你哋咁既隣居呀!hehe!

grace

[img]http://www.imagestation.com/picture/sraid225/p5233abcab42a14d0a36e090ffe5201a3/e9121578.jpg[img]

大宅

醒目開學勳章

頭先剛煲了芷草茸+糖冬瓜比onon飲(Irene教的),
過兩日又煲多次,
然後就帶佢打歲半針!
onon個兒科醫生收成$550(5合1),好乸利 :-x
你地有無人又係去私家打?收幾多錢?
我覺得果個醫生樣樣收費都貴過人,
諗落真係想轉第二個...
各位媽咪有無好介紹?

大宅

all mama,

擒日我老公帶左jason去打歲半針la又做左智能測驗,
姑娘話jason各方面都ok係中碼b,
原來今次打針係打手臂,
等我仲問我老公jason隻腳痛唔痛比佢串我"今次打手乜你唔知咩",
hehe咁我真係唔知喎
不過我老公唔記得張佢上次一晚咸幾次果單野同姑娘講!!
雖然到依家都無再發生到,但我仲好擔心呀!!
擒晚jason都有少少發燒,又好炆憎成晚扭計乜都唔like佢心水呀!
你地bb打晒針未呀?

irene,
我收到啦 :-P :-P :-P

大宅

tingwai EE,

你send 左d乜野比我mami呀??
佢到依家都未收到喎!!
你係未同我mami講我壞話快d從實招來,
我mami等得好心急呀!

beebee我好掛住你呀!你幾時黎我屋企同我去片番轉車呀

jasonbb

大宅

原本約左今日同heihei去打歲半針架,不過,佢係星期一發燒,跟住到星期三好似好d,我就諗住同佢照打la,但今日佢又流鼻涕又唔舒服,所以,今早就打電話cancel左唔打住la,又要等佢好返先打得law~~ :-(
我等閒10:30am左右要同heihei去interview,因為諗住比佢今年入幼兒園讀書,唔知佢有咩表現呢? :-P

男爵府

hi ononbaby,

我都book左next sat.打歲半針,e + one of my b仲咳緊希望佢地d好番,可以趕得切星期六一齊打。

我睇開果間兒科佢話收我$460一支,我兩個就將吾見成千,諗起都肉痛。

JasonBB_mama,
你吾講我都吾知今次係打手,次次都係打大肶,鬼知今次吾同?你jasonbb都發燒?睇黎我對都走吾〝luk〞!

kwanpui,
你又打左未?你個strong man lee幾日點呀?咁凍睇怕佢都擋冇料到?我囝囝仲咳,真煩!

小合,
報完到又玩失蹤?

irene,
你對女點呀?打完針有冇shu?等你覆。

八掛jc

大宅

jc:
孖b打針後果兩日都有燒,仲有d扭計潻,訓又訓得唔係幾好,又
冇乜胃口食野,連續兩日都唔肯食粥同飯,奶都飲得好小,不過
過左3日後就好返好多,冇話訓個零鐘就喊醒一次,你幾時帶
oscar&esther打歲半針呀?

大宅

all mama:
今日好凍呀,記得自己同bb都着多件衫呀,以免著涼.

大宅

jasonma & jc:

我上次同傲凡仔打完支歲半針都已經報告過係打手架啦,咩原來你地都無留心我講咩??? :-x :-x :-x

大宅

lavender:

我今日都係帶傲凡仔去面試,我in 11:00am, carman in 11:30am,但係我遲到,carman早到,所以幾乎係一齊到!
如無意外,傲凡仔同sonia今年九月應該會成為同學仔,一齊讀N1,仲係成架保母車得傲凡仔同sonia兩個搭,佢地係車上打生打死都係得佢兩個,所以佢

首頁
12345...51

尾頁

跳至