媽媽會所

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

Re: 大埔媽咪俱樂部 (Part 3)

呢排小左上黎呢度添..............

暑假你地D小朋友有咩攪作呀.................

男爵府

安安,

呢排唔見你上黎呢度 - 個Taipo Ma Ma topic 放Jor好後啦.

What is the activity for Aug? I may need to go to work in a China for a Sunday on mid Aug.
http://www.tickercentral.com/view/59wk/l.png[/img][/url][/img][img align=right][/img][img align=left][/img]

伯爵府

貓貓Sharon 寫道:
安安,

呢排唔見你上黎呢度 - 個Taipo Ma Ma topic 放Jor好後啦.

What is the activity for Aug? I may need to go to work in a China for a Sunday on mid Aug.

下星期日我都要上死人東莞開會, 星期三先可以返.... 麻鬼煩..........

我想帶阿女去旅行架... 睇個老公幾時得閒囉............

男爵府

I will go to 東莞 too but will be next next Sun!

I want to go to Japan on Sept/Oct - anyone want to go too?

http://www.tickercentral.com/view/59wk/l.png[/img][/url][/img][img align=right][/img][img align=left][/img]

伯爵府

I will go to 東莞 too but will be next next Sun!

I want to go to Japan on Sept/Oct - anyone want to go too?

我就係諗緊去日本呀.. 想今個月去, 已經同公司單左聲... 總之可能去又或者 9 月等阿女開左學先去... 不過一定帶個女去.............

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

sheeta,

無問題啦!

我都想去旅行呀!已差不多兩年無去旅行啦!不過要等囡囡大d,才放心交付別人照顧! :-|

男爵府

On On, I am also go with Tung Tung to Japan - prefer go to Disney "Ocean" cause I have gone to the old one before.

little_chi

You will not 放心交付別人照顧 or you can go with "Mee Mee" - not a difficult job~!

你 da 好似好dar bb 無讀 n1? Which one has not studied N1 and just study K1?

伯爵府

今日開始教育我個女....... 唔可以俾人惦....... 呢個題目一開左佢就好多野問......我教佢男仔唔可以惦/摸洛遙.....佢好似明咁.......我俾好多人物佢.. 例如堂阿哥/ 叔叔/ 重有借左d同學仔既名......... 而家我每日都要提佢

你地點教小朋友呢d 性教育呢??

男爵府

安安,
家計會好似有套書/vcd出左, 係用

男爵府

証件相 - 邊樹平?

大宅

各位,

星期日同個仔去了深水灣玩,拍水拍到不得了,一抱佢落水就哭到不見天日,但自己玩時就拿住個桶仔行到見咁出,真係望小眼都唔得呀,誰不知在岸上玩真嚇死你,明明見佢同我細妹同表哥返去草蓆,行行下自己行左去睇(路軌)都夠膽死,我都已經睇住佢返去啦,只差兩三步我無"吸"住就出事,好在印印醒目見到沙上有沙灘垃圾車D車輪胎印識得順住去找,當我唔到個仔在視線內想發矛之時,個仔已經找回如果只得我一個睇仔真係唔知會如何!!

各位去沙灘真真要人釘人,因為其他大人好多時都要照顧自己個仔,而固沙灘D小朋友(由其是男仔)個個SIZE相約的真好似一樣咁,唔見左真係好難找。

hinhinmum

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

little_chi

You will not 放心交付別人照顧 or you can go with "Mee Mee" - not a difficult job~!

因為佢仲細,又怕她水土不服啦!怕陌生地方啦....... :-|

子爵府

Hello! Hello! 大家好呀, part 4開左啦, 快D入去湊下熱鬧啦~~

[size=large]大埔媽咪俱樂部 (Part 4)

子爵府

Hello! Hello! 大家好呀, part 4開左啦, 快D入去湊下熱鬧啦~~

[size=large]大埔媽咪俱樂部 (Part 4)

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至