自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

DEL

大宅

回覆:代友詢問~唔識怕亂答引起不必要恐慌

朋友會唔會睇錯,因為有D袟既摺位會好似舉起咁咖喎~
叫朋友再觀察下先

翡翠宮

2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第一回 玩具勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

LuvYuBb 發表於 14-4-30 20:48
今朝睇到有關細個時被非禮post已經心都實埋,點知岩先食飽飯,落樓買野整糖水撞到個同學仔媽咪,甘 ...
未必係。
可能岩岩睇左AV啫, 或者諗緊咸野啫,叫你朋友觀察多啲, 細心留意 下先啦。
一杯香茗,一卷書,偷得半日閒散;一抹斜陽,一壺酒,願求半世消遙。

瑪瑙宮

引用:今朝睇到有關細個時被非禮post已經心都實埋

原帖由 LuvYuBb 於 14-04-30 發表
今朝睇到有關細個時被非禮post已經心都實埋,點知岩先食飽飯,落樓買野整糖水撞到個同學仔媽咪,甘 ...
邊個藝人係咁

珍珠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 開心吸收勳章 熱血勳章

嚟緊嘅日子要小心留意,
同問吓個囡, 小心啲問
仲有, 佢個老公同佢嘅夫妻生活係點, 哩啲都可以略知一二

禁止訪問

子爵府

畀面勳章

我c6話對個人有衝動先會喎

大宅

引用:嚟緊嘅日子要小心留意,+同問吓個囡,+小心啲

原帖由 芝麻街 於 14-04-30 發表
嚟緊嘅日子要小心留意,
同問吓個囡, 小心啲問
仲有, 佢個老公同佢嘅夫妻生活係點, 哩啲 ...
係阿,我都叫佢留意多d先,我都問左佢,佢話兩公婆都係1個月2次,我覺得少左dd,不過佢話老公返13,4個鐘

大宅

引用:朋友會唔會睇錯,因為有D袟既摺位會好似舉

原帖由 Ngalai 於 14-04-30 發表
朋友會唔會睇錯,因為有D袟既摺位會好似舉起咁咖喎~
叫朋友再觀察下先

...
我初頭都係甘問佢,佢話見狀就借d意一齊去玩有意無意摸到硬ga,我都打左個突

大宅

引用:Quote:LuvYuBb+發表於+14-4-30+20:48+今朝

原帖由 andyman 於 14-04-30 發表
未必係。
可能岩岩睇左AV啫, 或者諗緊咸野啫,叫你朋友觀察多啲, 細心留意 下先啦。
...
同個女玩緊,會諗埋咸野 好似都幾危險!我會再叫佢留意多d

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

男士會無原因勃起係正常。 但阿朋友有擔心亦應多注意, 畢竟佢家庭係點, 佢喺度生活佢自己先知道。

參考:https://answers.yahoo.com/questi ... 090608085354AAoysqG

同埋咩叫玩'吱吱'?
THE CORDS ARE NEVER REALLY CUT.

大宅

引用:係咪玩得興奮都會??

原帖由 nana888 於 14-04-30 發表
係咪玩得興奮都會??
係咯,我都想問,係咪玩到好開心,忘左形都會?

大宅

引用:男士會無原因勃起係正常。+但阿朋友有擔心

原帖由 dj.hkhk 於 14-04-30 發表
男士會無原因勃起係正常。 但阿朋友有擔心亦應多注意, 畢竟佢家庭係點, 佢喺度生活佢自己先知道。

參考 ...
多謝資料,我send俾佢睇下,
吱吱~吱條腰位狂笑 (我一時諗唔起點寫)所以用左大約音字

大宅

引用:我c6話對個人有衝動先會喎 +

原帖由 Ednice 於 14-04-30 發表
我c6話對個人有衝動先會喎
係咯,以我做左20幾年人,我知既應該係甘。但又唔想甘答朋友,我驚嚇到佢鼻哥無肉。

子爵府

畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

我老公起身會ga,不過玩玩下咁就好怪

珍珠宮

唔好理係咩原因硬咗,但既然硬咗,應該識得走開或者趕個女離開。唔會繼續跟個女玩。
我覺得有古怪。

珍珠宮

畀面勳章 環保接龍勳章

我老公話 除左急尿,想要之外 佢自己訓係床到有時都會硬 特別唔係成日搞野 唔關佢有無諗淫野事 唔好成日自己嚇自己 一陣搞錯 有d野係番唔到轉頭

珊瑚宮

引用:男士會無原因勃起係正常。+但阿朋友有擔心

原帖由 dj.hkhk 於 14-04-30 發表

參考 ...
玩吱吱~~即係 tickling each other.

Agree.
It could be innocent because tickling will make some sensitive person under great excitement / over-tense.

大宅

引用:我老公話+除左急尿,想要之外+佢自己訓係床

原帖由 小豬澄 於 14-04-30 發表
我老公話 除左急尿,想要之外 佢自己訓係床到有時都會硬 特別唔係成日搞野 唔關佢有無諗淫野事 唔好成日 ...
係咯,我就係怕,同學仔媽咪已經自己嚇緊自己,我怕我既一知半解亂講俾佢知。到時我內疚,先上來了解下,我唔係男人唔知甘多,多謝jm你

珍珠宮

畀面勳章 環保接龍勳章

引用:Quote:原帖由 小豬澄 於 14-04-30 發表我老

原帖由 LuvYuBb 於 14-04-30 發表
係咯,我就係怕,同學仔媽咪已經自己嚇緊自己,我怕我既一知半解亂講俾佢知。到時我內疚,先上來了解下,我 ...
其實佢可以上網搵下資料睇 就好似女人咁 有時比件衫磨到 粒咪咪都會硬(我親身試過 有時無磨都硬到痛 醫生話正常 ) 身體反應唔代表到當時人諗乜 講多樣 我老公同個女一齊訓係床到睇電視 佢訓床就成日硬 但佢唔會推開個女(同埋佢都推唔開)但唔會比個女摸到佢下體 等佢一陣就會軟番 佢真係擔心就留意下個老公 講真日日番13,4個鐘 我會連性慾都無埋 累都累死 仲要睇做邊行

首頁

尾頁

跳至