潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

別墅

不如講吓大家有幾多對converse呀

因為我見有一個講converse既topic都有好多人發表,
而且都發覺有好多mammy都好似好中意converse,
所以就想8掛吓大家有幾多對囉....(因為我老公話我買太多)

而我本人就好中意converse,
因為價錢唔太貴, 又好襯,
所以我都有成5對.....
一對黑色高筒,
一對黑色7皮(magic貼),
兩對紫色,
一對"mickey converse"

別墅

Re: 不如講吓大家有幾多對converse呀

三對, 一對紅色, 一對灰色, 一對天藍色, 全部購自泰國, 平及容易襯, 舒服. 想再買多幾對. 我想問下你地覺得converse 鞋底(扇)唔(扇)呢?

別墅

(扇)呀, 所以落雨出街時要好小心咁行...

大宅

二對, 一對白, 一對紅短身boot, 想準備買多對黑色

開心生活......一切從心出發...隨遇而安...平凡是福

大宅

我剛剛系泰國買左一對,真系好鬼平.最衰無我個碼.唔系會買多兩對.

複式洋房

2 pairs.

洋房

only 1

複式洋房

I've 5 pairs, one is low-cut, white in colour; one is high-cut, dark grey in colour; 2 are high-cut, multi-colour; last one is low-cut, moss green in colour. My husband always asks me whether I feel boring with the converse! :-P

民房

我有3pairs,
2 black and 1 white

大宅

好媽媽勳章

我同老公都好中意,我有3對,老公有4對
雖然我們不能左右天氣 , 但是可以改變自己的心情 !

男爵府

虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

一對棗紅色(高筒)、一對彩藍(高筒)、一對黑色白邊、一對牛仔布共四對!

男爵府

one pair only.
but i'd buy more cos i like its colour

別墅

yee,原來甘多媽咪捧場家,我都想買番對!

借問買咩色會容易襯jeans呢? 紅色好似幾靚喎,其實係未去專門店買,好似times-square有得賣?

thanks

子爵府

wa..........我都有1對紫藍色,1對灰色,1對全黑色,1對米白色,剛剛又買左對黑色皮白色底既短筒,我個囡囡都有兩對~~!
[[img align=right]C:\Documents and Settings\Administrator\桌面[/img]

別墅

Lauren,

其實係未去專門店買,好似times-square有得賣?

其實不一定要去專門店買既,
times-square,
尖沙咀新港中心係專門店,
但係好多運動鋪都有得賣,
好似"運動家"咁都有好多款converse,
而i.t. 都有converse賣.

男爵府

虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

想請問o下係咪有小朋友尺碼o架!我係街上見過有小朋友著過o架!不過唔知係邊到有得買呢?想搵番對比囝囝著呀!

複式洋房

旺角D波鞋鋪la, 同埋運動家都有ga!!

複式洋房

我有 6 對,

1 - 黑色布
1 - 橙色布
1 - 白色布 (最新買, 有桃紅花花)
1 - 黑色皮
1 - 白色皮
1 - 黑色皮 (boot)

別墅

kamkam1213,

我諗你對白色布 (最新買, 有桃紅花花)一定好靚啫,
我想請問你呢對幾多錢呀?
因為我都想買返對白色or米色夏天著...

複式洋房

Re: 不如講

唔係話好靚既, 不過好causal 囉, 係夏天著, 即著裙or短褲.
百幾蚊, around $150到啦, 超平
我老公就淨白色, 2對加埋都係$300

首頁

尾頁

跳至