美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

想問各位姐妹,ultra v life 可唔可以整走虎紋?我覺得條虎紋好現,唔知點攪好,謝

禁止訪問

禁止訪問

大宅

回覆:問ultra v life 可填平虎紋嗎?

可以淡左但不能整走wow

大宅

針數夠先夠力拉高蘋果肌

大宅

其實我搽了好多出名牌子既cream,lotion ..但都唔得,所以先唸住做ultra v life 改善,我覺得就算皮膚點好,虎紋,眼皮下墜凹陷,頸紋呢d,都已經出賣了你。可以改善到都好好了。另外,想問下做完係咪會腫?可以keep 幾耐?同埋有無尖沙咀梁醫生(唔知有無記錯)既資料比我?佢難book 嗎?謝謝

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章

引用:其實我搽了好多出名牌子既cream,lotion ..

原帖由 hellolamlam 於 14-05-05 發表
其實我搽了好多出名牌子既cream,lotion ..但都唔得,所以先唸住做ultra v life 改善,我覺得就算皮膚點好, ...
點解要尖咀梁醫生?全名係咩?咁多梁醫生

禁止訪問

大宅

回覆:vet 的帖子

其實我都係睇討論區話tst 梁醫生好,所以甘講,以為佢好出名。甘請問有邊個醫生做ultra v 好?

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至