自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

趣教勳章 畀面勳章 貢獻勳章 大廚勳章 遊學勳章 冬日勳章 春季勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 月餅勳章 開心吸收勳章

瞓醒lai咩你 ~~ 可以既話休息多D補返吓啦 ~~

原文章由 貝貝 於 07-10-11 15:15 發表
揚咩 and Every one,

http://i219.photobucket.com/albums/cc269/wendy_JK/48-1.gif :lol
Please do not quote any information posted by fungwongphie.
不誠實使用電腦會構成罪行,切勿以身試法。
何謂不誠實使用電腦??

王國長老

至尊種植勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 爸B勳章 王國長老 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 魅力王子 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

原文章由 貝貝 於 07-10-11 15:15 發表
揚咩 and Every one,

http://i219.photobucket.com/albums/cc269/wendy_JK/48-1.gif :lol

瞓多陣啦,仲上網.....

水晶宮

叻叻勳章 畀面勳章

原文章由 醜樣豬 於 07-10-11 15:38 發表

瞓多陣啦,仲上網.....

琴晚好好瞓

日光日白我瞓唔到架...如果我日頭都瞓到...就只會係...病得好緊要果陣囉... :lol

男爵府

育兒性格勳章 畀面勳章

恩恩,
你要聽話食藥, 我地好多姨姨支持你既, 加油, 快d 好返呀!!

貝貝老師,
你都要小心身體, 唔好太擔心, 恩恩好快會無事既啦! 我地大家一齊支持你呀!!

我為貝貝老師, 恩恩及其一家的祈禱:
愛我地既父神, 我知你好愛恩恩更勝我地, 求神憐憫這小身體, 求你加給她力量.
更求賜醫生有聰明智慧, 醫生所開的藥方可以除去恩恩體入既細箘.
又求你賜大平安和體力給貝貝及其家人, 好使他們有體力照顧恩恩之剩, 也有體力照顧自己.
願你賜福給這家, 賜大恩給這家.
奉耶穌名求, 阿門!

首頁

尾頁

跳至