論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

大廚勳章 醒目開學勳章

各位媽咪努力,加油,我哋喺得嘅,
唔駛再睇工人面色,又要出糧比佢哋,

公爵府

我都頂工人唔順!don't want to hire
anymore. But my child only 3 years old
and i also plan to have BB. I can be a full time mum. But no other
people can help, without bun bun o.k.
ma?

有又煩,無又煩,but 有is more 煩

子爵府

我都想我個仔快些識行,我就可以炒鬼左果件廢人,而家我個仔得五個幾月,成日轉身睇小陣都唔得,幾個月換左三個,真係換到怕,我已經唔做野湊返,個工人都重係好唔掂,如果我去返工真係死得,我而家諗住忍佢半年到我個仔學行時放佢落學行車度自己湊.咁就唔洗貼錢買難受.

禁止訪問

有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 畀面勳章 陪月勳章

子爵府

我都諗過但始終自己睇住會放心點,育嬰院好多小朋友bb比較容易病,同我個仔開始識認人,怕佢唔習慣,等工人黎果時請鐘點叫人黎湊都試過,始終都係要自己湊返,長遠都係請外傭點知請極都係廢................唯有唔請就最好,煩小好多.

原文章由 pipi331 於 07-10-28 12:13 發表

會否考慮育嬰院/暫託 (而佢地d 服務ok), 比番數小時時間自己..

首頁

尾頁

跳至