親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

子爵府

引用:Jason那邊有d混亂,一時在fb一時在whatsapp

原帖由 Care_Bears2009 於 14-07-13 發表
Jason那邊有d混亂,一時在fb一時在whatsapp回應,吾同人有吾同答案
請介紹亞寶聯絡方法,唔該晒

複式洋房

回覆:阿寶定Jason

可以包車由 吉隆坡的酒店去睇螢火蟲嗎?(2大2小)
大約幾$來回?
可以PM電話嗎?

洋房

回覆:阿寶定Jason ?

Any contact phone can provide

大宅

回覆:阿寶定Jason ?

我今次搵Jason 包車,好準時,司機有交帶,出發之前個晚會whatsapp你車牌比你,到咗亦會通知你,架車乾淨及放心,全程廣東話交談,過關唔駛落車,好方便。
車票都係搵佢買,我一落機佢已經whatsapp 我喺邊度比飛我,又一早敎定我機場有wifi,好詳細

別墅

可否PM 呀寶 & Jason contact no. thanks!!

大宅

引用:可否PM 呀寶 & Jason contact no. thanks!!

原帖由 kimtsien 於 14-07-22 發表
可否PM 呀寶 & Jason contact no. thanks!!
阿寶
+65 9666 8288

複式洋房

回覆 Sunny-E 的帖子

請問包車Tel? 幾錢? 什麼車?

子爵府

sillyisaac 發表於 14-7-22 11:09
我今次搵Jason 包車,好準時,司機有交帶,出發之前個晚會whatsapp你車牌比你,到咗亦會通知你,架車乾淨及 ...
可PM JASON 資料給我嗎,THX

男爵府

回覆 lisukying 的帖子

Louis Goh +600167872226 亦可Whatsapp,佢識廣東話,行快道,坐Toyota Alphard SGD $80

之前都問過Jason 和阿寶,Jason兩個月前已full 了,阿寶架Picnic我們4大2小怕唔夠坐,所以揀Louis

複式洋房

可否pm阿寶的電話,謝謝!

大宅

louis goh準時嗎?有交帶嗎?

大宅

我今次第一次去星加坡,揾呀寶book 車由機場去legoland,仲有book 車去海番村食海鮮,司機係華人,講廣東話。
全部係前一晚whatsapp 司機資料,準時。滿意

複式洋房

我都想要阿寶同jason 嘅contact no, could anyone pm me pls. Thanks so much.

男爵府

我剛從星回來,幫呀寶買uss, zoo,watercove的門票。
約好5:00,在酒店等,我由民丹島出去,計錯時差,最後搭的都遲左45分鐘,佢都好nice,叫佢老公等埋我。
走時,由zoo去peninsula excelsior, 再去機場,好準時,司機又幫我地check多次那個terminal.
佢近這個月好忙,所以會覆得較慢,但一直都有頭有尾,真的十分好。
之前我係揾jason的,幾日先覆一次,等到火都黎埋,取消所有ticket,幫襯呀寶。

複式洋房

May I have the contact no. of Jason, please.
Many thanks.

大宅

回覆 2KBaBa 的帖子

剛剛從星加坡回來用Jason 車,準時,之前一日會whatsapp 司機資料給你
Jason contact +65 94505220

大宅

回覆:阿寶定Jason

我一家9人其中2個小童(2歲半,4歲),
11-14/7搵Jason車去酒店,動物園同埋機場

Day1 - 黃昏6點幾到新加坡,過關等咗好耐,搞到成8點先出到去搵jason,出到去搵佢唔到,原來掛住同人吹水,見到我地話我地咁遲先出到嚟,收錢就最重要,問佢出電話咭嘅嘢又求其點我地行,又搞咗一輪可以上車,又話司機吹咗好多次,最後成9點先到Hard rock hotel。

Day3帶小朋友去動物園,前一晚再confirm時間,我地本來想去vivo亞坤食早餐,所以想改去vivo等,但佢話唔得,一定要係酒店等,咁好啦,咁就11點半係酒店等啦,佢當時都話無問題,到朝早10點45分打電話比我,叫我改番11點係酒店等,我地當時係土司工房食早餐,得番3個字跟本就無可能,我已經話唔得,又話不如11點05分啦,我已經同佢講,我有2小朋友又要餵食又要換片,時間預鬆少少,我等司機好過司機等我,咁佢都話無問題11點半啦,食到11點05分佢又打嚟吹我,我忟忟地同佢講我地依家未得,11點半就一定得,之後11點15分又whatsapp我問我得未,11點30分又打比我,當時我地已經上緊車都費事聽佢電話。

Day4去機場,約咗13點15分酒店等,但依程車真係有重死過翻生嘅感覺,個司機成程車都想瞓,瞓下醒下,個司機一瞓架車就chok一chok,我係咁攬住個仔,好彩無事,半個鐘車程終於到機場,我地估個司機前一晚睇完世界杯決賽囉。

總括嚟講,我麻麻地佢地個服務,今次時間太短未去legoland,下次去一定唔會搵Jason囉。

大宅

好媽媽勳章

回覆 soso_jessica 的帖子

我上星期都係坐Jason車,司機Kelvin好好喎,準時又交帶。Jason團隊未出發前一日同我confirm車同門票,whatsapp教埋我係機場點用wifi同佢地聯絡,服務好好。佢又同我地找另一家庭share車去食海鮮同睇螢火蟲,大家都盡興而歸

大宅

小豬脾 發表於 14-7-26 12:33
回覆 soso_jessica 的帖子

我上星期都係坐Jason車,司機Kelvin好好喎,準時又交帶。Jason團隊未出發前一日 ...
我們都係Kelvin 車我地去legoland,佢好有耐性,在機場等我們去厠所+買野食+岀電話卡,都無催過,very good service

琥珀宮

引用:我一家9人其中2個小童(2歲半,4歲),11-14/

原帖由 soso_jessica 於 14-07-26 發表
我一家9人其中2個小童(2歲半,4歲),
11-14/7搵Jason車去酒店,動物園同埋機場
係新加坡境內應該坐的士算啦,約黎約去、等黎等去晒時間,又要限時限刻好唔flexible!

首頁

尾頁

跳至