影視娛樂

跳至

首頁
12345...8

尾頁

大宅

HI 各位,

有冇同我一樣勁鍾意CHUN CHUN的朋友
入來傾下 現在台灣上演[公主小妹]第4集,
好COOL佢, 有冇人也睇緊?

http://forum.baby-kingdom.com/viewthread.php?test=desc&tid=960784&pid=19344015&page=1&extra=#pid19344015

珍珠宮

環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

我覺得佢同鍾嘉欣簡直係失散多年既兄妹呀, 一模一樣樣既
一個人之所以快樂,不是因為她擁有得多, 而是因為她計較得少

男爵府

好媽媽勳章

睇我張大頭相就知我一定要報到啦 我都好想睇公主小妹, 不過一定要等成套做完先好睇, 如果唔係好辛苦架

大宅

HI YWPW,

佢係公主小妹內....真係好型:lol: 多d入來傾^^
你有冇睇佢最近在九龍灣show? 唱現場真係唔伙得

原文章由 ywpw 於 07-10-13 01:47 發表
睇我張大頭相就知我一定要報到啦 我都好想睇公主小妹, 不過一定要等成套做完先好睇, 如果唔係好辛苦架

大宅

男爵府

好媽媽勳章

原文章由 SUKI_C 於 07-10-16 20:49 發表
HI YWPW,

佢係公主小妹內....真係好型:lol: 多d入來傾^^
你有冇睇佢最近在九龍灣show? 唱現場真係唔伙得

等套戲做完, 我打算用一日時間不眠不休睇晒佢 九龍灣果個show我都好想睇, 不過唔知點樣有飛睇呢. 你就好啦, 可以現場睇

公爵府

我都鍾意吳尊架

翡翠宮

我响度狂煲緊佢同依晨做果套 "東方茱麗葉" 呀 .....

男爵府

好媽媽勳章

原文章由 楊桃 於 07-10-17 11:49 發表

呢套我買左碟好耐都仲未開出黎煲, 等我睇完換換愛就同吳尊死過

翡翠宮

嘩 ~~ 我覺得好好睇呀, 諗住睇住後再翻煲多次添呀 .......

原文章由 ywpw 於 07-10-17 12:05 發表
呢套我買左碟好耐都仲未開出黎煲, 等我睇完換換愛就同吳尊死過

男爵府

好媽媽勳章

原文章由 楊桃 於 07-10-17 12:08 發表
嘩 ~~ 我覺得好好睇呀, 諗住睇住後再翻煲多次添呀 .......

真0既...咁我要諗諗吳尊行先, 換換愛要讓路

珍珠宮

原文章由 juicypig 於 07-10-12 15:37 發表
我覺得佢同鍾嘉欣簡直係失散多年既兄妹呀, 一模一樣樣既

agree~~ 唔係我杯茶...我二女十幾歲岩d....

翡翠宮

咁就要睇你鍾意邊個多啲啦 ........

原文章由 ywpw 於 07-10-17 12:13 發表
真0既...咁我要諗諗吳尊行先, 換換愛要讓路

大宅

"東方茱麗葉"入面好多 kiss戲 ,之前有人話有床戲添...ops:" /> 但我套碟冇.... 你們的有冇呀?

原文章由 楊桃 於 07-10-17 11:49 發表

[ 本文章最後由 CW313 於 07-10-17 15:27 編輯 ]

翡翠宮

有一場响床既kiss戲囉, 唔知你係咪講呢幕呀 .....

原文章由 CW313 於 07-10-17 15:26 發表
"東方茱麗葉"入面好多kiss戲 ,之前有人話有床戲tim... 但我套碟冇... 你們的有冇呀?

大宅

我想係呢一場呀!可唔可以upload上來 or PM呢段比我?

原文章由 楊桃 於 07-10-17 15:27 發表
有一場响床既kiss戲囉, 唔知你係咪講呢幕呀 .....

翡翠宮

我都係响土豆度睇架咋, 唔記得邊集啦, 不過果集係講佢
2個去飛揚營被迫住响同一間房架 ......

原文章由 CW313 於 07-10-17 15:51 發表
我想係呢一場呀!可唔可以upload上來 or PM呢段比我?

大宅

緊係睇[東芳蕦茱麗葉] 吳尊好睇d,換換愛我也煲完 ok好睇
不過chun好d

原文章由 ywpw 於 07-10-17 12:05 PM 發表

大宅

東方茱麗葉第三集預告
原文章由 CW313 於 07-10-17 03:51 PM 發表

[ 本文章最後由 SUKI_C 於 07-10-17 21:06 編輯 ]

翡翠宮

我已經煲哂東方茱麗葉啦, 好好睇呀, 真係好鬼鍾意啲男
主角咁深情架啫 ........

原文章由 SUKI_C 於 07-10-17 18:56 發表
緊係睇[東芳蕦茱麗葉] 吳尊好睇d,換換愛我也煲完 ok好睇
不過chun好d

首頁
12345...8

尾頁

跳至