自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

驚喜交集
我要瞓八個鐘

珍珠宮

hashtag影視迷勳章 大廚勳章 玩具勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

引用:我想借個地方表揚一位日本的朋友,+她的名字

原帖由 h9822532 於 14-05-12 發表
我想借個地方表揚一位日本的朋友, 她的名字是Naomi, 話說去年12月我們一家到日本旅遊, 在gala滑雪場遺失了 ...
有無用請佢飲茶

h9822532  想架, 不過驚阻佢, 所以送左份野比佢  發表於 14-5-12 21:58

男爵府

睛靈勳章 BK Milk勳章

回覆:表揚一位日本的朋友

靚太唔易做!!

翡翠宮

開心吸收勳章 玩具勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

回覆:h9822532 的帖子

公爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 熱血勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

侯爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

真係好難得

侯爵府

好盡責

珍珠宮

成日亂UP 28 ..
不過, 減肥真係唔會,亦唔需要捱餓 .反而要考慮你食唔食得落應該食既野.

食物營養資料 : 美國 / 澳洲 / 香港 / 台灣

瑪瑙宮

引用:我想借個地方表揚一位日本的朋友,+她的名字

原帖由 h9822532 於 14-05-12 發表
我想借個地方表揚一位日本的朋友, 她的名字是Naomi, 話說去年12月我們一家到日本旅遊, 在gala滑雪場遺失了 ...
佢有冇上黎

h9822532  佢又唔識睇中文!  發表於 14-5-12 21:56

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

日本人好好,
我新年時同我娘家一家人去日本自由行,
晚飯時留了相機在餐廳,發現時已經零晨,我妹妹去行夜街時經過餐廳,見未收就入去問下,竟然搵得返。。。
到回程時我同細2個女先行搭早機回港,
我帶住細女清晨坐JR去機場,
細女掛住訓,落車時我又要顧住個女,
又要攞2個一大一細喼,竟然唔記得左
仲有個背囊放左係坐椅上的行李架,
到排隊check in時先知,
入面有2部相機,ipad同電話,
好彩地勤幫我打去JR問,
最終都可以係上機前搵返,
如果唔係就損失慘重

水晶宮

Cheer up! Enjoy every Little Thing in LIFE

大宅

回覆 小bie豬 的帖子

所以點解咁多香港人鍾意去日本

伯爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 親子王國15週年勳章

水晶宮

伯爵府

大b駿逸細b駿晞

琥珀宮

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋

男爵府

好人好事

翡翠宮

牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 熱血勳章 玩具勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

翡翠宮

牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 熱血勳章 玩具勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

大宅

首頁

尾頁

跳至