自由講場

跳至

首頁
12345...51

尾頁

子爵府

係度要多謝KOKO/咕b/同甘多位報料BK之友~~~

:loveliness: :loveliness: :loveliness:

有冇靈異事件發生係你地或朋友身上!? (Part 2)
http://forum.baby-kingdom.com/viewthread.php?tid=1048352&extra=page%3D1

有冇靈異事件發生係你地或朋友身上!? (Part 1)
http://forum.baby-kingdom.com/viewthread.php?tid=868726

[ 本文章最後由 jennifer_bc 於 07-10-16 01:27 編輯 ]

公爵府

我黎支持下先,,,,,,,,,,,,
等緊koKo呀

別墅

:lol :lol :lol

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

我都黎報到先

子爵府

花花~
你卒之都返黎啦~
好開心呀~ 仲開part 3添~ 一家支持~

水晶宮

多d 黎, 密d 睇
唔好比佢停

水晶宮

畀面勳章 BK Milk勳章

[quote]原文章由 花_心 於 07-10-13 18:43 發表

知足常樂 自得其樂 苦中作樂

子爵府

支持支持:mrgreen:

大宅

支持... 支持... .....

大宅

我都係d個Topic既粉絲:lol :lol
梗係要入黎支持下啦

大宅

恭喜開part 3,當然繼續支持Jennifer,Ruby同咕b
===========================
等我又支持下哩個topic先
話說前兩日朝早6:00am,
正當好夢正濃時候,突然有人拍門兼踢門,
咁好驚去防盜眼睇乜事,
原來有個飲醉酒女人番錯屋企,
最後call左實Q上來,好彩冇噪醒兩個仔.
咁下午around4:00 我個bb訓醒覺,
自己玩玩具,我就係kitchen洗梗碗,
突然我個bb好驚走入kitchen搵我,
仲要驚到la係我大脾中間唔肯出來,
(話說我bb雖然未識講一句句子但已經識用係同唔係來表達)
當時我問:「bb你好驚?」bb拍下自己心口.
我再問:「邊度驚」bb就指住門口然後拍下心口,
我再問:「門口個度有人?」bb竟然點頭,
最後出街避一避,番到屋企就無事.

故此我懷疑個朋友仔是跟醉酒女人番來
====完====

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

好驚呀!

hi!all:

忍吾住要言,我搬入呢樹住不經不覺已經就黎18年啦!

起初,成日發惡夢同比鬼壓,後來請左風水師返黎睇,佢話有個原居民係樹,係請吾走的...

我雖然好驚,但都無辦法,因為實在無能力搬,咁多年黎都發生吾小事,不過touch mood一家四口都ok,咁都算啦!

呢輪發覺成日搵呢樣,吾見果樣,過2日又走番出黎...係好多好多次.
真係住得好驚同好瘟,各不相干,吾好撩我啦!

我習慣夜間3點幾屎屎,因為細膽,所以吾關廁所門,連續3晚,好清晰地聽到有野撻住拖鞋行得好接近我,的聲行到附近又無左,因為對拖鞋的聲,我好肯定係我老公隻拖鞋黎架,第一晚,我咪問,咦!你又屎屎呀!點知無人應我,咁我咪急急腳如廁完,走去房樹,佢訓到zzzzzzzzzzzzzzzzz聲..

第2晚,吾係馬,又黎,好驚呀!
第3晚,吾得啦!屎急但又好驚,於是拍醒老公陪我..
點知:第4日,朝早,一起身去廁所,驚見老公一隻拖鞋竟然係廁所角...我吾敢攪,老公一起身,見佢望黎望去搵拖鞋,我即刻指住,係果樹...........

同同事講,佢話會吾會係樓上呀!一定吾會,夜馬馬,好靜,我吾會聽錯...

真人真事吾係講緊鬼古
betty
NNN

男爵府

2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

我都黎報到先,繼續發揚光大

侯爵府

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

支持~~~

珍珠宮

畀面勳章

我又入黎報到先... 支持..支持...

珍珠宮

支持 支持

大宅

支持...

咕b,希望你好好回氣啦!

侯爵府

叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 醒目開學勳章 親子達人勳章 畀面勳章

技持~~~~

大宅

技持下先~~

話說我之前講過話見到過左身o既姑丈..
到啱啱個禮拜六我先知道..
原來我姑媽之所以o係我姑丈過左身之後要搬屋..
係因為佢地個個o係舊屋..
定時定候都聽到我姑丈返黎吹口嘯叫佢地開門o既聲音..
雖然我覺得..自己老公返黎..又有咩好驚呢..??

不過..o個日我地o係姑媽屋企..
我個女望住姑媽間房..望到定晒...
我望入去都覺得唔係好舒服...
之後我個女就連續兩晚半夜點幾鐘..
都瞓瞓下大喊左好耐...
你地覺得佢o個晚係咪見到d野呢..???
會唔會係我姑丈襯重陽返黎呢..???

子爵府

........
原文章由 bettylam 於 07-10-13 22:22 發表
hi!all:

忍吾住要言,我搬入呢樹住不經不覺已經就黎18年啦!

起初,成日發惡夢同比鬼壓,後來請左風水師返黎睇,佢話有個原居民係樹,係請吾走的...

我雖然好驚,但都無辦法,因為實在無能力搬,咁多年黎都發生吾小事,不過 ...

首頁
12345...51

尾頁

跳至