自由講場

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

好媽媽勳章 畀面勳章

[表妹] 即係比假證供啦. 拉埋佢坐花廳, 係裡面擺酒. 正呀. :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
原文章由 mclam 於 07-10-14 00:30 發表
佢個有錢女友夠話佢冇打人啦, 唔通愛情真係麻木既?!

翡翠宮

好媽媽勳章 畀面勳章

佢三張幾野, 又唔係靚. e + 有件 [年輕力壯], 仲唔 [琴] 住咩. :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:
原文章由 manicheung 於 07-10-14 00:35 發表
我諗佢係麻木之餘仲係發雞盲 tim ar :lol

翡翠宮

好媽媽勳章 畀面勳章

直頭可以退休啦.
原文章由 mclam 於 07-10-14 00:27 發表
會唔會少左d 生意?!

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

原文章由 WINNIEYIP 於 07-10-13 21:51 發表
講真丫,其實攪到佢咁都係佢媽咪一手做成

陳太你累死你最痛愛的兒子呀

真係慈母多敗兒啊

早排有話佢搵何超瓊幫手撐佢添架,咁又點,咪逃唔過法律

水晶宮

畀面勳章 環保接龍勳章

原文章由 manicheung 於 07-10-14 00:35 發表

我諗佢係麻木之餘仲係發雞盲 tim ar :lol

可能帶左黑超唧!!
謀事在人,成事在天,個天先係最終揸"fit"人!!

你恨的人,來生不會再見,所以別在他身上浪費時間;你愛的人,來生也不會再見,所以今生要好好對他。

水晶宮

畀面勳章 環保接龍勳章

原文章由 wendykaka 於 07-10-14 00:38 發表
[表妹] 即係比假證供啦. 拉埋佢坐花廳, 係裡面擺酒. 正呀. :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

蛇鼠一窩!!

你恨的人,來生不會再見,所以別在他身上浪費時間;你愛的人,來生也不會再見,所以今生要好好對他。

水晶宮

畀面勳章 環保接龍勳章

原文章由 wendykaka 於 07-10-14 00:42 發表
佢三張幾野, 又唔係靚. e + 有件 [年輕力壯], 仲唔 [琴] 住咩. :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

有版佢睇架啦, 仲中過頭埋去!!

翡翠宮

好媽媽勳章 畀面勳章

人地何小姐有冇去法庭撐佢呀. 佢未來 [老] 婆都吾出現啦. 做錯就要認. e + 比個教訓佢, 有少少錢請大狀唔係大晒嘅.
原文章由 haileymama 於 07-10-14 00:56 發表
真係慈母多敗兒啊
早排有話佢搵何超瓊幫手撐佢添架,咁又點,咪逃唔過法律

水晶宮

畀面勳章 環保接龍勳章

原文章由 wendykaka 於 07-10-14 00:45 發表
直頭可以退休啦.

唔係樣樣都一定可以曲拗番直架!!

正義既法官, 好野!!

翡翠宮

好媽媽勳章 畀面勳章

呢 2 年件二世祖閒閒地洗咗 [表妹] 成百粒, 仲當佢係寶. 遲 d 二世祖識到個靚 d 嘅. [表妹] 真係人又老、 $$ 又冇 lu.
原文章由 mclam 於 07-10-14 01:09 發表
有版佢睇架啦, 仲中過頭埋去!!

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

原文章由 wendykaka 於 07-10-14 01:16 發表
呢 2 年件二世祖閒閒地洗咗 [表妹] 成百粒, 仲當佢係寶. 遲 d 二世祖識到個靚 d 嘅. [表妹] 真係人又老、 $$ 又冇 lu.

我心態唔好,不過真係好想睇下人地個未來老婆會點囉
有頭有面,我諗佢屋企都唔會俾佢嫁個監x
(唔想打果個字,一陣比人告誹謗就弊,大家理解下啦!):mrgreen:

翡翠宮

好媽媽勳章 畀面勳章

講得好呀!! 幾年前 [超級有錢女] 同個 [質地唔好] 嘅人拍拖, 咪又盲目咁借 $ 比個男人洗. 對[超級有錢女] 黎講, 3幾百萬濕濕碎啦, 之後比 [有錢老豆] 鬧醒咗咯. :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:
原文章由 haileymama 於 07-10-14 01:35 發表
我心態唔好,不過真係好想睇下人地個未來老婆會點囉
有頭有面,我諗佢屋企都唔會俾佢嫁個監x卦
(唔想打果個字,一陣比人告誹謗就弊,大家理解下啦!):mrgreen: ...

子爵府

呢個世界原來仲有d咁正義嘅朋友(個法官)......實在太感動喇..:-(
唔知呀"表妺"仲撐唔撐埋落去(結婚)呢???

子爵府

原文章由 wendykaka 於 07-10-14 01:45 發表
講得好呀!! 幾年前 [超級有錢女] 同個 [質地唔好] 嘅人拍拖, 咪又盲目咁借 $ 比個男人洗. 對[超級有錢女] 黎講, 3幾百萬濕濕碎啦, 之後比 [有錢老豆] 鬧醒咗咯. :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:
...

係咪講緊miss何同mr楊呢???

翡翠宮

好媽媽勳章 畀面勳章

好衰架你. 估中晒. :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:
原文章由 over737 於 07-10-14 01:51 發表
係咪講緊miss何同mr楊呢???

男爵府

抵死....
唔知件表妹仲同唔同佢結婚呢???

伯爵府

抵死:tongue: 2細祖, 比d教訓佢...

水晶宮

2018復活節勳章 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

原文章由 ∼星子∼ 於 07-10-14 03:27 發表
抵死....
唔知件表妹仲同唔同佢結婚呢???

I think may not la....
表妹 does not mind but 表妹's family may not accept lor

水晶宮

2018復活節勳章 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

原文章由 wendykaka 於 07-10-14 00:38 發表

Good idea...

翡翠宮

好媽媽勳章 畀面勳章

Thank U. :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:
原文章由 991129 於 07-10-14 04:00 發表

Good idea...

首頁

尾頁

跳至