自由講場

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

Kirin_Lui 發表於 14-5-14 14:25
回帶: 膝頭哥磨加拿大
之前都有人教過咁用架

用戶要求終止服務

開心吸收勳章 玩具勳章 BK猜猜猜慶中秋

sasa0208 發表於 14-5-14 14:31
咁多人有呢個問題架咩?

唔係大汗喎,係臭喎
夏天既地鐵實有一個係左近
“Nothing in the world is more dangerous than sincere ignorance and conscientious stupidity.”
― Martin Luther King Jr.

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

Isaacymom 發表於 14-5-14 14:31
回覆 sasa0208 的帖子

唔知可唔可以擦自己個鼻呢...每逢夏天..我總有幾次俾d狐仙臭到暈車浪
唔怕個鼻太興咩

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

ninjarabbit 發表於 14-5-14 14:38
夏天既地鐵實有一個係左近
汗味係難頂

但係臭狐

唔同架喎

公爵府

回覆:天然除狐臭妙方

等我又試下先

珍珠宮

sasa0208    發表於 14-5-14 14:41

珍珠宮

最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第四回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 夏天玩到顛 hashtag旅遊勳章 DHA勳章 大廚勳章 畀面勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

RSG媽媽 發表於 14-5-14 14:20
咁個加拿大咪好興 我女實唔肯用
我個女發育緊唔搽止汗劑勁臭…但咁樣我個女都唔會試

象牙宮

mandysio 發表於 14-5-14 14:41
等我又試下先
麻煩你試完可唔可以去同4樓果位朋友報告下

瑪瑙宮

畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

Isaacymom 發表於 14-5-14 14:31
回覆 sasa0208 的帖子

唔知可唔可以擦自己個鼻呢...每逢夏天..我總有幾次俾d狐仙臭到暈車浪

係啦 仲要臭既 全部都係港人
工人姐姐 阿叉 鬼 都會搽野唔臭

水晶宮

Kirin_Lui 發表於 14-5-14 14:25
回帶: 膝頭哥磨加拿大
我第一時間諗起呢個, 第二時間諗起阿貴.

用戶要求終止服務

開心吸收勳章 玩具勳章 BK猜猜猜慶中秋

sasa0208 發表於 14-5-14 14:41
汗味係難頂

但係臭狐
咁我唔想知
“Nothing in the world is more dangerous than sincere ignorance and conscientious stupidity.”
― Martin Luther King Jr.

瑪瑙宮

sasa0208 發表於 14-5-14 14:42
麻煩你試完可唔可以去同4樓果位朋友報告下

叫我呀

瑪瑙宮

Minor 發表於 14-5-14 14:41
我個女發育緊唔搽止汗劑勁臭…但咁樣我個女都唔會試

唔好用止汗劑 用水晶好d

水晶宮

2018復活節勳章

其實我個問題有少少白痴,乜野係老姜呀同平時買啡皮黃心個d係咪同一樣架?

珍珠宮

最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第四回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 夏天玩到顛 hashtag旅遊勳章 DHA勳章 大廚勳章 畀面勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

RSG媽媽 發表於 14-5-14 14:45
水晶試過唔得…依然D味仲好勁

一生中最愛    發表於 14-5-14 14:54

侯爵府

係咪真架~~

weiwei  yes  發表於 14-5-14 17:03

瑪瑙宮

Minor 發表於 14-5-14 14:46
水晶試過唔得…依然D味仲好勁

我女又ok喎 搽左唔會有狐味

珊瑚宮

大宅

引用:Quote:Minor+發表於+14-5-14+14:41+我個女

原帖由 RSG媽媽 於 14-05-14 發表
水晶?請問邊度買㗎?

瑪瑙宮

babyissac 發表於 14-5-14 14:49
水晶?請問邊度買㗎?

sasa 有

首頁

尾頁

跳至