二手市場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

出手猛如龍現爪;轉身形似虎回頭.
~~~~拳頭威似虎;棍尾猛如龍.~~~~

子爵府

全心呃人仲要人道歉. 連人地bb d 奶粉錢都呃. 正一衰人來.

大宅

點解kittywong88咁耐都唔出黎回應架??? 
我想睇下佢有咩解釋呀!!!

大宅

佢身有屎咪唔上黎囉~!
正衰人黎咖~

伯爵府

我個囡都係食森永,都係原箱同一個EXP DATE, 都唔會買左成年唔開啦!

快D還番錢俾人同道歉!如果唔係買家報警拉Q佢啦。

男爵府

一於報警 拉佢去打把

大宅

個KITTYWONG九成九換左第二個名再黎過啦,開個新A/C又唔駛錢既...我見過YAHXX個拍賣網LOGIN入去要用俾手機號碼,當申請成勁就會接收到個PASSWARD入去先可以進行買賣...咁其實幾好架,可以保障雙方,網主唔知聽唔聽到呢...可以考慮下,等D不法份子唔好咁得意!!

大宅

一於報警 , 比個教訓佢

別墅

點解kittywong88仲唔出黎回應呀?

洋房

佢可能係從不同人捐出來的食剩奶粉, 攞嚟賣, 從中獲利!

仲有呀, 開咗果幾罐入面D奶粉都唔知係唔係森永的! 可能唔係仍粉添呀!

真可恥!

大宅

各位, 見到咁多媽媽的支持, 錢拿不到也很安慰

到現在, kittywong88仍沒有聯絡我

而我亦已有報案, 可惜警方暫時不會行動.....:-( :-(

[ 本文章最後由 jesswong 於 07-10-19 10:04 編輯 ]

子爵府

kittywong88

複式洋房

pls dele

水晶宮

2024年龍年勳章 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

最慘森永都無係香港有分公司, 唔通搞到去日本請佢地過來

總之一句, 賣有問題既貨比人既, 就

原文章由 可愛教主b 於 07-10-19 13:54 發表
我覺得~~報警最好~ 到時可以搵埋永森一起~驗貨~

別墅

但kitty姐從未說過,比貨前check過,擺咁耐都唔check吓,
應該賠錢呵

別墅

kitty姐一年前買咁多奶粉???你以為自己買股票咩!!!你想等奶粉升賺錢呀!!!

王國長老

至尊種植勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 爸B勳章 王國長老 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 魅力王子 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

原文章由 sososumsum 於 07-10-20 12:08 發表
kitty姐一年前買咁多奶粉???你以為自己買股票咩!!!你想等奶粉升賺錢呀!!!

依家咪下跌囉

大宅

唔係麻, 想搵人信你都難,
仲乜要隱藏號碼呢???

原文章由 kittywong88 於 07-10-16 11:32 發表
各位媽媽

我賣給jesswong的奶粉是一年多前從永安訂的, 當時$148(950g) 2008年3月中到期, 開箱check了, 之後沒有動過,
我的奶粉還未從送貨箱中拿出的, 是原裝的森永紙箱。
一個星期前轉讓$125給jesswong, 我本來 ...

複式洋房

有無呃人, 心裡有數啦! 呃到人呃唔到自己, BB都呃, 真係.......唉ooo
不過多謝jesswong post出黎, 等我地d mama以後買野小心d.

大宅

首頁

尾頁

跳至