夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

民房

盈~
我一直覺得自己係做得岩~對得住您~不過經過今次既事令我知道其實我錯左~我根本唔識去愛人~7年前同您講過我會好好咁照顧您~不過結婚咁耐雖然我仲好記得~不過我做唔到~對唔住!!!!從前既我大脾氣~大洗~成日掛住去玩~又冇好好照顧您2母女~不過我now真係知道錯~雖然您今次唔再比機會我~不過如果可以比我同您重新開始過~我會識得去珍惜您~愛護您~我會祝福您~如果下一世可以比我再做男人我一定會搵番您~搵到天涯海角我都會番到您!!!!!!!!!!!!!!!!!!!老婆我愛您!!

17~10~07

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

講得出,要做得到先好喎!唔好成日到下巴輕輕咁,成年人講嘢係要負責任架! 唔好到時真係揾到2母女又咁樣對人喇!
緣是天意,份是人為,有緣相遇者,珍惜緣份的來臨

大宅

你講得出,就1定要做!唔好個老婆番黎,你又繼續出去we we
wet wet,佢又繼續捱3捱4!咁樣重重複複,對大家都冇好處!

唔好可能因為知個老婆會上bk就大大隻未post係到!
希望你早日1家團聚啦!

大宅

失去最愛,方知最痛......好自為知

伯爵府

你講得出,就1定要做

禁止訪問

珍珠宮

環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

行動最實際
一個人之所以快樂,不是因為她擁有得多, 而是因為她計較得少

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

早知今日 何必當初 呢~

晒氣......:tongue:

大宅

翡翠宮

按你咁講可能係你老婆下一世唔想搵返你做佢老公都未定 有時做野咪一相情願先得架 你呢d係咪叫有咁耐風流就有咁耐.......:lol :lol :lol
原文章由 愛盈之冠 於 07-10-17 04:51 發表
盈~
我一直覺得自己係做得岩~對得住您~不過經過今次既事令我知道其實我錯左~我根本唔識去愛人~7年前同您講過我會好好咁照顧您~不過結婚咁耐雖然我仲好記得~不過我做唔到~對唔住!!!!從前既我大脾氣~大洗~成日掛 ...

民房

Hope you can find yourself back in the family, and treat your wife and daughter good.
How old is your daughter >?

伯爵府

盈~
我一直覺得自己係做得岩~對得住您~不過經過今次既事令我知道其實我錯左~我根本唔識去愛人~7年前同您講過我會好好咁照顧您~不過結婚咁耐雖然我仲好記得~不過我做唔到~對唔住!!!!從前既我大脾氣~大洗~成日掛 ...

你還會打你老婆嗎?
愛不是掛在口邊, 是行動, 你有什麼行動?
你有否俾家用老婆?

民房

原文章由 安安 於 07-10-18 11:37 發表

你還會打你老婆嗎?
愛不是掛在口邊, 是行動, 你有什麼行動?
你有否俾家用老婆?

我只係想講一樣野~我都有我苦既地方~不過我唔會同任何人講~仲有人同人講自己既苦事既時候~一定係講到自己最慘~因為人forever係自c既~我有錯~不過唔代表我錯曬~佢一樣有錯既地方~只係我包容到佢~我為個家欠人大把錢~我同您講咩??2年搬4次屋~d錢係邊度得黎??我搶番黎嫁??屋企d3堆到成坐山咁?您同我洗呀?3日著住同一條底庫?我會同您講咩????6十幾個鍾頭冇訓過番工?我好舒服~番到屋企仲要比人吊~懷疑我係唔係真係番工~我好好感受???佢幾個月冇工番??屋企d開支您幫我比??我唔比佢去出去唱k~佢同我講話唱到1點冇男人去..1點之後電話熄左4點有人打比我叫我接佢~話佢飲大左~我番緊工都飛的出去接佢~仲要見到有幾個男人係度~有冇人有理過我感受?有冇~有個朋友打比我話係旺kok見到我老婆勾住第2個男人隻手~最後都重要我跪係度求佢唔好離開我~邊個可憐我???我錯咩?我只係成日打機冇陪佢~唔通咁就係要搵第2個男人既籍口嗎??您成日掛住打麻雀~唔通我又可以出去勾住第2個女人隻手咩?愛係雙方都要付出~佢比唔到愛既感覺我~我心底係愛佢~但係表面真係表達唔到出黎~我番通燒工~訓到下午1~2點~佢嗌我起身陪佢出街~我唔使訓??唔起身仲要比人話~why冇人理我既感受~佢千錯萬錯我對所有人講包括我屋企人都係話我老婆對我好好~why佢可以對任何人講~話我對佢有幾衰~佢真係愛我咩??嗌佢唔好同個男人打麻雀~佢就偏要同佢打~仲要係我面前郁手郁腳~有理過我感受咩??知唔知係果刻我個心有幾痛~話佢個fd~佢又唔高興~最後要自己硬食~7年啦~太多野啦~我將所有既事屈曬係個心度~so我個人d脾氣一直好唔穩定~7年之前佢識我既時候我巳經係冇錢嫁啦~佢堅持要嫁比我~到左今時今日~我放份工再不停ot都唔夠佢高人工~今時今日佢同我講話我係一條廢柴~有邊個可憐我呀???連自己老婆到睇自己唔起~一齊仲有咩意思?我仲點做一個男人?促使我去同佢一齊既就係我愛佢~樓上個個都話我得個講字~我想話比您地知我唔係~我真係好愛我老婆~不過好遺憾~事實冇得變~~我講呢炸野唔係想我老婆同番我一齊~因為我知道我地一齊番日後會更痛苦~不過離左婚最痛苦係個女~我好驚我個之後會唔開心咁成長~so我去挽救呢段情~不過去到呢個階段~一唔一齊巳經唔係問題~因為係您既覺度您巳經受夠我~係我既覺度都受夠啦~當係比大家一個機會冇咁辛苦啦~記得您問過我會唔同您做到朋友~咁次我好認真咁同您講~我真係唔得~我接受唔到將來有機會見到您同第2個一齊~~sorry~我知我好自c~不過唔好怪我~

禁止訪問

民房

原文章由 蜜糖小叮 於 07-10-18 12:56 發表
話到個老婆咁唔好,何必又話下世要再一齊,如果你係咁愛佢邊有可能朋友都做唔到,何況你吔仲有個女,我有個朋友佢好愛佢ex,佢要返上去做野,我朋友都好支持,之後佢有乆原諒佢,但佢唔返轉頭,做朋友仲同佢講個番佢吔d野,如 ...

做唔做到朋友我覺得同愛唔愛一個人冇關係~做唔到做到朋友係個人性格問題~做到唔代表真係愛~我係一個充滿女人既地方講d咁既野~我知我,一定會比人bank......不過我都好想講比佢知我既感受~不過我面對住佢我真係講唔出~因為我知佢一定同我講~我咁辛苦~離婚囉~我唔想再比佢傷多我一次~2公婆冇溝通~最後結果就好似我咁~so各位~記住溝通係好重要

別墅

點解d男人永遠都唔識珍惜........唉:cry:
原文章由 kkllws 於 07-10-17 12:53 發表
早知今日 何必當初 呢~

晒氣......:tongue:

別墅

原文章由 ringoivy 於 07-10-17 13:34 發表
按你咁講可能係你老婆下一世唔想搵返你做佢老公都未定 有時做野咪一相情願先得架 你呢d係咪叫有咁耐風流就有咁耐.......:lol :lol :lol

[ 本文章最後由 irenec11 於 07-10-18 13:36 編輯 ]

複式洋房

算把啦你,有邊個男人唔係講就叻架!:tongue: 抵死

盈~

公爵府

好媽媽勳章

要是你老婆回到你身邊的, 請你好好珍惜佢啦, 仲有, 你好自為之

男爵府

原文章由 愛盈之冠 於 07-10-18 12:31 發表

我放份工再不停ot都唔夠佢高人工~今時今日佢同我講話我係一條廢柴~有邊個可憐我呀???

如果佢真係因為你人工低而咁講, 咁唔尊重你, 咁點解你仲想下世同佢一齊呢 不過愛情呢樣嘢好難解釋...
你個女幾多歲呀? 如果唔係相愛, 可能分開對個女仲好:-| 但你點都係佢爸爸, 所以你一定要錫佢呀

首頁

尾頁

跳至