跳至

首頁

尾頁

民房

Re: 有冇天水圍mammy?

你們好啊我是住天耀的
各位朋友你們好啊,我是大眼仔......歡迎你們 :-P我是2004-04-23在屯門醫院出生的啦,媽媽用了3個小時把我趕出來呢...只要按下面的網址便可到我其中的一個家看我了

民房

我BB12月1日係廣華出世。有時間可以約星期六飲Tea呀!

大宅

畀面勳章

好呀~~飲茶. 星期六我通常要番工.真係要tea time先得啦.
QQ大眼仔:
你個仔響邊樹上pg?

民房

Hi Kong,

I don't need to work on Saturday, so if you have time please send email to me on Friday night so we can go for tea when you get back to work.

Sorry to write to you in English as my home computer didn't have Chinese typing.

I can write to you in Chinese when I get backto work.

大宅

畀面勳章

oltung
好呀.

民房

我都係在天水圍的。。我住 慧景軒。。請多多指教 :-P

大宅

畀面勳章

SHIHLOPING
慧景軒好唔好住? 係唔係通常搭巴士出入?

子爵府

SHIHLOPING,

Hi, 你BB既大呀?

複式洋房

好媽媽勳章

Hi SHIHLOPING,
me too live in 慧景軒, 你bb幾大呀, my bb 2years old, 準備找幼稚園. 好煩呀.

伯爵府

醒目開學勳章 BK Milk勳章

hello kong kong、 QQ的大眼仔、 oltung

妳哋話我幾白痴?!我以為呢排一直入天水圍媽咪主題係呢度 原來仲有檔

KongKong

咁耐我哋都冇機會約添!
近排如何呀?

QQ大眼仔

我成日冇記住你個仔靚樣成日想撞吓個靚仔

oltung

知我係乜水嗎?覆我就開估
我女2001年1月8日QE出世  

大宅

我住天盛,盛昭閣,你地好!.

[size=x-small]俊俊兩歲半2002年12日05日出世at浸會
www.babyhome.com.tw/Bryant :-) :-) Bryant 4Years old :roll: :roll:

大宅

幾時有聚會呀. 我都想參加. 我住天富

民房

點會吾知你係邊個呀,除非你改名吾叫Gloria啦!哈哈!

伯爵府

醒目開學勳章 BK Milk勳章

oltung 寫道:
點會吾知你係邊個呀,除非你改名吾叫Gloria啦!哈哈!

好彩冇响呢個網講妳壞話唧 我加咗妳名入我朋友名單呀 :wink:
我女2001年1月8日QE出世  

大宅

好耐無入黎!

天水圍聖誕節知唔知有咩節目?

首頁

尾頁

跳至