跳至

首頁

尾頁

男爵府

首先要大家決定o左日子先!早前銘銘媽已定了兩個日期俾大家選擇!我亦問了大部份媽咪,日子決定如下:

日期: 25/11 or 2/12
地點: 石崗馬術學院

1) Pochacco2001 - 兩日都ok
2) 琳琳媽 - 2/12
3) 仔仔媽咪 - 兩日都ok
4) HeiMaMa - 兩日都ok
5) 銘銘媽 - 兩日都ok
6) 瑤瑤媽咪 - 兩日都ok
7) kimama - 兩日都ok
8) fungma - 首選25/11,如2/12都可以,不過想改地點
9) Vanessat - 兩日都ok
10) So - 可否選擇其他日子,因兩日都不能去
11) CCT - 兩日都ok
12) Calvinmama - 2/12
13) PinPin - 未聯絡到
14) cathy-tse - 未知邊日
15) ahtkk - 兩日都ok
16) 燁燁媽 - 2/12
17) Brianmama - 2/12
18) happyma - 2/12

暫時只聯絡到這些媽咪,如有漏請通知我!thanks!

[ 本文章最後由 Pochacco2001 於 07-10-25 21:25 編輯 ]
------Pochacco2001(Ming)------

男爵府

育兒性格勳章 畀面勳章

pochacco,
唔該哂你幫我問哂d 媽咪, 以而家黎睇, 一係就2/12, 一係就喺12月再揀過一日, 咁就好似差唔多就到哂所有媽咪.

fungma,
我都係咁啱收到個廣告email, 見到好似幾好咁, 所以先提出去崗馬術學院, 如果你有更好既提議, 就更好啦.

男爵府

銘銘媽,
我都覺得2/12會比較好!因大多數的媽咪都可以去到!如果再選日子,可能會令時間再遲,而且未必就到各位,我仲要預早收錢,時間緊迫,所以我覺得暫時就決定用2/12日啦!ok嗎?

原文章由 銘銘媽 於 07-10-19 08:42 發表
pochacco,
唔該哂你幫我問哂d 媽咪, 以而家黎睇, 一係就2/12, 一係就喺12月再揀過一日, 咁就好似差唔多就到哂所有媽咪.

fungma,
我都係咁啱收到個廣告email, 見到好似幾好咁, 所以先提出去崗馬術學院, 如果你有更好 ...
------Pochacco2001(Ming)------

大宅

P2001

真係唔該晒你呀! 要你逐個打電話, 麻煩晒

原文章由 Pochacco2001 於 07-10-19 23:24 發表
銘銘媽,
我都覺得2/12會比較好!因大多數的媽咪都可以去到!如果再選日子,可能會令時間再遲,而且未必就到各位,我仲要預早收錢,時間緊迫,所以我覺得暫時就決定用2/12日啦!ok嗎?

...

男爵府

HeiMaMa,
你唔好咁客氣啦!我都係出了少少時間打俾你們!因為有太多媽咪唔得閑上網,一知道我們攪生日會立即要報名了!我都好開心!大家仲記得大家!

原文章由 HeiMaMa 於 07-10-20 10:43 發表
P2001

真係唔該晒你呀! 要你逐個打電話, 麻煩晒

男爵府

育兒性格勳章 畀面勳章

pochacco,
好咁, 咁就決定 12月2號啦. 咁地點係去邊度好呢??

男爵府

銘銘媽,
我的意見都係和你一樣!去你選的地方啦!幾有新意!而且大部份媽咪都好想去喎!你覺得點?
仲有呀!快d決定每人收幾錢?係唔係book車?

原文章由 銘銘媽 於 07-10-20 13:28 發表
pochacco,

[ 本文章最後由 Pochacco2001 於 07-10-20 13:48 編輯 ]

別墅

Pochacco:
多謝你幫忙,有需要幫手或幫你伸你一腳的話,打比我吧,因我不是時常上網.

男爵府

育兒性格勳章 畀面勳章

pochacco,
如果去我講果度的話, 咁我聽日或者星期一打去問吓佢地點收發, 同埋我諗 book 車好d, 因為如果咁多個家庭自己去, 好似好散咁. 上次係咪fungma book 車既, 問吓佢如果佢再 book, 係咪可以平d, 同埋睇吓知唔知咩價錢, 可以有個預算, 收錢都好d 嘛.

琳琳媽,
我差d 睇錯野, 我以為你叫 pochacco 打吧你添.
幫你伸你一腳的話,打比我吧,

男爵府

育兒性格勳章 畀面勳章

POCHACCO,
我問咗啦, 佢話大人收$140/位, 小朋友就收$65/位, 就包埋小朋友騎馬, 如果淨BBQ, 咁就只係兩個大人可以有一個小朋友免費, 我諗住山長水遠, 如果唔騎馬又好似浪費咗個地方咁, 都係騎馬好D, 至於BOOK 車, 就要睇吓有無媽媽可以幫我地問吓價, 仲加埋買禮物D錢, 咁就知收幾多.

男爵府

我現在問緊我朋友book開的旅遊巴呀!一有消息再告大家!大家亦可問問其他巴,比較o下邊度平d!

原文章由 銘銘媽 於 07-10-24 14:38 發表
POCHACCO,
我問咗啦, 佢話大人收$140/位, 小朋友就收$65/位, 就包埋小朋友騎馬, 如果淨BBQ, 咁就只係兩個大人可以有一個小朋友免費, 我諗住山長水遠, 如果唔騎馬又好似浪費咗個地方咁, 都係騎馬好D, 至於BOOK 車, 就 ...

男爵府

各位,
我今日問了朋友BOOK開車的價了!由旺角開出去石崗來回大約$1,100 (54座位),大家有無其他價錢呀?

男爵府

各位
可5可以預埋我Ah ...我囡囡25號do係6歲..我想join埋ah
原文章由 銘銘媽 於 07-10-20 13:28 發表
pochacco,

男爵府

happyma,
當然歡迎你啦!麻煩你PM你的電話俾我,方便我遲D搵你啦!THANKS!

原文章由 happyma 於 07-10-25 14:23 發表
各位
可5可以預埋我Ah ...我囡囡25號do係6歲..我想join埋ah

男爵府

育兒性格勳章 畀面勳章

我都問緊價錢, 同你果個差唔多, 不過佢話熟人介紹, 同埋要確實吓個地點, 所以我等緊果度覆我, 我一有消息, 就通知你.
原文章由 Pochacco2001 於 07-10-24 22:44 發表
各位,
我今日問了朋友BOOK開車的價了!由旺角開出去石崗來回大約$1,100 (54座位),大家有無其他價錢呀?

男爵府

銘銘媽,
要快d呀!你知又要安排deadline收錢!今次都幾多人,所以要快d!

男爵府

Pochacco & 銘銘媽 >>
都唔知原來開左個topic關於生日會添﹗
今年又見唔到大家喇﹗因為我已經報左團, 2/12先返黎香港.希望下年會參加到啦﹗

男爵府

So,
唔緊要啦!我們一定會有機會見到面的!

男爵府

育兒性格勳章 畀面勳章

果邊覆咗我啦, 佢話由於佢地 book 車仲係旺季喎, 所以要收我地 $1,200 如果係咁, 一定唔洗旨意我幫襯佢地啦, 貴咗成百蚊, 之前又話可以平d, 呃人!! 仲要我等咁耐.
原文章由 Pochacco2001 於 07-10-30 18:47 發表
銘銘媽,
要快d呀!你知又要安排deadline收錢!今次都幾多人,所以要快d!

男爵府

育兒性格勳章 畀面勳章

唔緊要啦, 總有一次聚會黎到既. :-P
原文章由 So 於 07-10-31 16:33 發表
Pochacco & 銘銘媽 >>
都唔知原來開左個topic關於生日會添﹗
今年又見唔到大家喇﹗因為我已經報左團, 2/12先返黎香港.希望下年會參加到啦﹗

首頁

尾頁

跳至