在職全職

跳至

首頁
23456...84

尾頁

伯爵府

Re: NEW:金鐘區上班一族媽咪∼入來傾傾啦∼

Jamesmama,
"慈"帶, 我冇呀, 因為jasper "黃呀, 我出院先, 等jasper出院時, "慈"帶巳經段了呀, 不過我都冇諗過幫佢留喎, 大意的媽媽呀!

伯爵府

yatjeh ,
亞囝點呀, 快d報告下啦!

子爵府

Jamesmama> 我都無留呀, 事關搞好耐先甩, 所以無諗住留起 :-P

子爵府

yatjeh 寫道:
Hey SmallSmall,

嘻!我老公剛看到妳千金張相,佢話:「咦!個妹妹好靚女喎!」

多謝晒 不過個衰妹好惡架, 俾婆婆加工人縱壞晒 :-(

男爵府

Kwan:

So, you choose either one for your daughter boyfriend la, both of them so far so good ka.
10 Dec 03 - 3.275kg             12 Jan 04 - 5kg  14 Feb 04 - 6.4kg20 Mar 04 - 7.05kg   24 Apr 04 - 8kg12 Jun 04 - 8.4kg 11 Dec 04 - 9.67kghttp://www.babyhome.com.tw/album.php?mid=15626

子爵府

Kwan,

He is okay now, no more fever, thx! Hey, shall we change the gathering date? Since there are some mama not available on 27 Mar.!!!

伯爵府

yatjeh,
我冇所謂呀, 你地決定啦, 不過我諗三月會好點呀, 我四五六月都好鬼忙呀, 我又想見下你地的小b喎!

NICHOLASMAMI,
錦你快d帶兩個靚仔比我jasper見下啦!

子爵府

我都係唔記得左幫佢留臍帶血呀!希望佢健康成長啦! :-P

伯爵府

SmallSmall,
我個囡都好惡架, 五個月開始如果你搶佢野, 佢會大叫大跳架, 仲成日發脾四呀!

子爵府

Hey Kwan,

點解唔post妳個寶貝張相比我地睇呀?

民房

Hi,

Can I join you all? I'm working in Lippo II.
My girl is 16 months old. But many people said that she looks like a boy. She's very 惡, like shouting. So I want her to meet more new bb friends and learn how to control her 脾氣.

公爵府

好媽媽勳章

Welcome 積琪蓮.
[管教]必須建立在母子間信任,關懷, 溫柔的基礎上, 至能達到良好的效果. 親情的溫暖比嚴格的管教更為重要.

"在人生道路上面對種種不同的困境時, 最困難不是要面對那個問題, 而是堅持一個信念: 向前看. 就算問題有多複雜都好, 只要你肯正面地面對, 一定可以克服. 當事情過去後, 回望整件事都是不外如是........................"

伯爵府

yatjeh,
遲d比你看!

伯爵府

積琪蓮,
welcome, 我個囡都好惡架, 而家得個八個月, 無人可以在佢手上搶野架, 佢會大叫大跳!

子爵府

Dear all,

Can I also join you all? I'm working in Hutchison House. Actually, my office address is in Central but I think it’s belonging to Admiralty. Right?

子爵府

Welcome Renee,

Pls. feel free to chat with us!

公爵府

好媽媽勳章

Renee,

I also work at Cheung Kong Center (Central), but the 金鐘區上班一族媽咪 is very nice. Come more to share more with us la. :-P
[管教]必須建立在母子間信任,關懷, 溫柔的基礎上, 至能達到良好的效果. 親情的溫暖比嚴格的管教更為重要.

"在人生道路上面對種種不同的困境時, 最困難不是要面對那個問題, 而是堅持一個信念: 向前看. 就算問題有多複雜都好, 只要你肯正面地面對, 一定可以克服. 當事情過去後, 回望整件事都是不外如是........................"

子爵府

Renee, no problem just come to chat with us, actually Hutchison House is near Admiralty than Central tim...

子爵府

Kwan 寫道:
yatjeh,
我冇所謂呀, 你地決定啦, 不過我諗三月會好點呀, 我四五六月都好鬼忙呀, 我又想見下你地的小b喎!

Yes, 我都好想見下面呀, 可否改另一星期六 or 日呀, 27/3 我要睇馬戲團呀, 所以黎晤到 :-P

子爵府

Hi all gals,

咁不如3月中 or Easter Holidays啦?ok嗎?

首頁
23456...84

尾頁

跳至