夫婦情感

跳至

首頁
12345...6

尾頁

大宅

引用:Quote:原帖由+MM99+於+14-05-20+發表要求過

原帖由 HappyFishBaby 於 14-05-20 發表
想公開是為了下啖氣,我真的明白個心情!! 如果係我, 我會迫佢錄音msg比個女人, 內容例如係:我太太知我同你 ...
C6唔會肯錄呢d對白

大宅

引用:Quote:原帖由+MM99+於+14-05-20+發表要求過

原帖由 RAY媽 於 14-05-20 發表
同個ex 講,send 埋証據俾佢。
唉點解啲女人咁易呃,男人一句愛你,無名無份都等…
個ex 仲係老師教小學

別墅

宜d人不要也罷

大宅

引用:Quote:原帖由+RAY媽+於+14-05-20+發表同個e

原帖由 MM99 於 14-05-20 發表
個ex 仲係老師教小學
話好愛我c6,以為我同老公感情差, 叫我老公離婚, 佢可以每晚比我老公返去探小朋友盡做爸爸責任. 好搞笑, 以為我地兩公婆在小朋友面前扮恩愛, 不應該欺騙小朋友其實父母已經無感情等等. 實情我地一家年年去旅行, 又成日咀咀, 所以我無發覺c6咁賤兩頭瞞。

伯爵府

我是正印大婆的話,我一定比晒證據佢ex睇,等她知道呢個男人真面目外,我仲會話佢:

妳身為為人師表,做左婚外情既第三者咁多個年頭,妳仲有道德可言,對得住妳家人嗎??
消耗自己咁多年青春,對得起妳自己嗎????
過好,每一天!

大宅

BK Milk勳章

引用:Quote:yoyo0811+發表於+14-5-20+16:24+你係

原帖由 MM99 於 14-05-20 發表
我唔係嚇下佢, 我係心淡心灰離開,就算我死守在這裏十幾年也阻不了他們, 我c6間唔中仲會去外國應召網同女 ...
原來他不止個ex,咁就決心離開他啦,可能自己一個人更輕鬆快活!
至於錢方面就同c6傾清楚,攞錢唔係為自己係為仔女呀!

大宅

引用:Quote:原帖由+MM99+於+14-05-20+發表我唔係

原帖由 victoriaicc 於 14-05-20 發表
原來他不止個ex,咁就決心離開他啦,可能自己一個人更輕鬆快活!
至於錢方面就同c6傾清楚,攞錢唔係為自己係為 ...
JM們叫我唔好比EX得呈

大宅

引用:我是正印大婆的話,我一定比晒證據佢ex睇,

原帖由 fishwawa 於 14-05-20 發表
我是正印大婆的話,我一定比晒證據佢ex睇,等她知道呢個男人真面目外,我仲會話佢:

妳身為為人師表,做左 ...
JM們叫我唔好理佢, 就算所有証據在佢面前都會自我催眠不面對事實.

伯爵府

妳係婚姻裡既快樂傷心冇人清楚得過妳?
左一句JM叫我,右一句JM叫我
唔該妳將來 醒d啦.......
祝妳明天會更好,祝妳幸福!
過好,每一天!

別墅

引用:妳係婚姻裡既快樂傷心冇人清楚得過妳?左一

原帖由 fishwawa 於 14-05-21 發表
妳係婚姻裡既快樂傷心冇人清楚得過妳?
左一句JM叫我,右一句JM叫我
唔該妳將來 醒d啦.......:happy ...
最近死老公果位人妻咪又係咁
發生事,就賴朋友教唆佢

別墅

前面JM講得啱架,冇喱個ex,以你C6咁不甘心同你一個,佢點都會有其他女人啦。

我前夫有小三,小三向我踢爆前夫呃佢單身,我同前夫分手,同小三"好傾"過一排,大家嘅溝通係樂於數臭前夫。後前小三原來唔甘心,想爭取番前夫,只係最終前夫話最愛係我,所以佢先抽身後退,之後仲寫個貓嚟"道出真相"祝福我喎(god knows)。其後我前夫雖然努力箍煲,但原來都有同其他女人好。。所以而家稱之為前夫囉。

樓主要考慮嘅唔係C6嘅去向、會唔會益咗佢等等,亦毋需做任何公開嘅動作,咁只會流於潑婦罵街,冇人會同情。如你唔想再同C6一齊,佢日後過嘅係咩生活,你唔好再上心啦,盞自己辛苦。而家你清楚C6係個點嘅人,你只需忠於自己感受,接受到嘅就努力維繫,唔得嘅就瀟灑啲放手啦。

大宅

引用:前面JM講得啱架,冇喱個ex,以你C6咁不甘心

原帖由 wangahb 於 14-05-21 發表
前面JM講得啱架,冇喱個ex,以你C6咁不甘心同你一個,佢點都會有其他女人啦。

我前夫有小三,小三向我踢爆 ...
多謝你中肯意見

男爵府

回覆:老公跟ex糾纏大半世

公開無乜好結果。要你老公係愛你要果邊快了斷啦

世界上有許多事情必須做,但你不一定喜歡做,這就是責任的涵義<<馬克思>>

珍珠宮

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

放手分佢身家, 不要再理會佢D小三,小四.....
你計劃自己的生活仲好啦....

Mandy713  agree!!  發表於 14-6-11 00:09
luckymiss  同意  發表於 14-5-23 15:25

別墅

自己生活得開心緊要D!

子爵府

點解要用Facebook做武器去傷害對方,因為你而家內心充滿仇恨,好想報仇。你要知道你一咁做,你跟老公已再冇可能返轉頭,一定分硬,而且更可能成全埋老公跟Ex長廂廝守。

你做之前停一停,諗一諗先啦,咪咁衝動。有乜嘢就走之前講清講楚,點解又要離開咗至隔住個電話「講」?

珍珠宮

回覆 MM99 的帖子

如果不能接受咁嘅關係, 而一講你C6又會發癲, 咁離開咗先攤牌啦. 費事傷及孩子.
至於公唔公開email, 你C6同ex嘅瓜葛就唔好理, 佢地打生打死都係一個願打一個願捱. 由得佢.
HOPE EVERYDAY IS A GOOD DAY

子爵府

MM99 發表於 14-5-20 17:21
咁我應該點?唔好離婚霸住個位等ex 唔好得呈?

咁要問下你想要乜嘢結果,如果你冇心同C6修好,純粹留低折磨佢倆,大家都唔會開心,待C6看清楚你後即使你唔願意佢亦可同你離婚,更絕係佢唔離婚,但繼續同Ex keep住關係,你吹佢唔脹

伯爵府

回覆:老公跟ex糾纏大半世

我明你唔甘心,如果我係你,倒不如諗下點分佢身家,之後離婚好過啦,反正你c6咁嘅款,遲早有性病,惹落個小三度,到時個天自然會收佢地

芭芭拉

複式洋房

引用:公開無乜好結果。要你老公係愛你要果邊快了

原帖由 Wildlly 於 14-05-21 發表
公開無乜好結果。要你老公係愛你要果邊快了斷啦
我贊同 如果你老公真係唔舍得頭家 一定要作出選擇同 ex做一个了断。

首頁
12345...6

尾頁

跳至