嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

別墅

原文章由 evawa 於 07-10-22 09:17 發表

請問可唔可以比Apita嘅網址比我, thanks

http://www.unyhk.com/apita/ch/index.html

洋房

之前用妮飄,依家轉用huggies大碼;又幾好用wor

別墅

請提供買unicharm winnie the pooh既門路,剛剛出世BB買幾多好?

零八零二既媽咪       一定要keep住happy
      遇到唔開心之時       千萬唔可以angry
      只要諗諗個baby     心情即刻會beauty

別墅

我大仔衣家都用妮飄doremi 褲仔,好正

想試下買尿片s比細仔,但係唔知點解樓下百佳/惠康都無
你地買doremi (s)最抵幾$呀,邊度買呢?

侯爵府

育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

unicharm winnie the pool(=moony?) 同 micky mouse 有咩分別? 邊隻好用d? micky mouse 價錢平一截. Thanks!

男爵府

原本買妮飄香港版係最抵, 只係$80 有60條.

但係而家連百佳同藥房都係賣番日本版, 卓悅最平都要$65 有48條. 但係用過發覺日本版脾位仔仲鬆動0的.

原文章由 ysy111104 於 07-10-22 14:06 發表
我大仔衣家都用妮飄doremi 褲仔,好正

想試下買尿片s比細仔,但係唔知點解樓下百佳/惠康都無
你地買doremi (s)最抵幾$呀,邊度買呢?
違規簽名-超版代刪

男爵府

吉之島有得賣中碼(60片)及大碼(51片)妮飄香港版$83.9, 每月逢2號及20號感謝日有J card有95折$79.7!

卓悅賣日本版$68 (all size)!:mrgreen:

原文章由 hihicathk 於 07-10-24 23:48 發表
原本買妮飄香港版係最抵, 只係$80 有60條.

但係而家連百佳同藥房都係賣番日本版, 卓悅最平都要$65 有48條. 但係用過發覺日本版脾位仔仲鬆動0的.

侯爵府

育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

上星期萬寧$130兩包(日本版) , 唔知仲有冇?

原文章由 cherriemama 於 07-10-25 07:46 發表
吉之島有得賣中碼(60片)及大碼(51片)妮飄香港版$83.9, 每月逢2號及20號感謝日有J card有95折$79.7!

卓悅賣日本版$68 (all size)!:mrgreen:

首頁

尾頁

跳至