母乳餵哺

跳至

首頁

尾頁

大宅

好想同大家分享...

我個齊齊今日終於一歲啦..
除左頭一星期,一直都係全人奶
我真係好開心,可以堅持到宜家
我會繼續努力..希望可以餵到自然離乳
大家都一齊努力啦...:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

另外,想係度多謝番之前解答過我問題的媽媽

同埋想同齊爸講:
真係好多謝你呢一年來一直係我身邊的支持同體諒
因為有你的關心同照顧先可以令我餵全人奶到今日
我會繼續努力,亦希望不久的將來可為你生多一小B

禁止訪問

大宅

我都恭喜你 . 希望你都可以同我一樣餵到而家仲餵緊啦. (我囡20個月)

男爵府

Congrats! Your BB is very lucky to have the best & natural mama milk for building up a healthy foundation!

Add Oil!

Hayes mama

Hayes had been breastfeeding for almost 3 years, then naturally weaned by himself!

Wish Hayes with Love, Peace & Joy!!

大宅

多謝..我一定會向你學習

原文章由 eelainewongsc 於 07-10-22 01:09 發表
我都恭喜你 . 希望你都可以同我一樣餵到而家仲餵緊啦. (我囡20個月)

男爵府

恭喜!恭喜!
努力!努力!(整多件!)

公爵府

恭喜!恭喜!
希望好像你一樣

大宅

多謝多謝
咁你幾時又再整多件呀?

原文章由 yanlongma 於 07-10-22 12:30 發表
恭喜!恭喜!
努力!努力!(整多件!)

大宅

時間過得好快...話咁快又過半年架啦...

原文章由 Cammy3007 於 07-10-22 14:30 發表
恭喜!恭喜!
希望好像你一樣

大宅

2011至尊種植勳章 畀面勳章

Happy Birthday!!!

恭喜哂

大家一齊努力, 你都可以同我一樣宜家仲餵緊母乳.

過2天, 我個女 18 個月大了
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3970558&extra=page%3D1         Please vote for my flower ! Many Thanks!      

大宅

congratulations! really hope that you can nurse your child until he weans from the breast.

別墅

仔仔今日都一歲啦,佢都係初初一個星期有飲奶粉,之後一路都全人奶到而家,雖然我唔知可以比佢食人奶到幾時,但我諗而家一定戒唔到啦:lol:
http://www.flickr.com/photos/tassel8

http://571111397.photo.qq.com

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊