跳至

首頁

尾頁

伯爵府

可否出售一CAN過我
THX~~

大宅

bala~
我有呀,你係咪要呀?
不過我住澳門會吾會吾方便呀?

子爵府

我有呀

fonfon唔係飲緊羊奶架咩

伯爵府

原文章由 cocoWong 於 07-10-22 09:14 發表
bala~
我有呀,你係咪要呀?
不過我住澳門會吾會吾方便呀?

明治您都有?
晴晴吾係飲森永咩

伯爵府

原文章由 jenniferkwok 於 07-10-22 09:24 發表
我有呀

fonfon唔係飲緊羊奶架咩

佢自從轉左1歲以上歌隻羊奶
呢幾個月吾係好飲,
吾知係因為佢大個仔定羊奶吾好飲呢
我訂歌隻係原味,怪怪地有dd咸咁
有時一餐真係飲20ml就死都吾肯飲,又迫又氹又打都吾得
早知訂香草la可能好飲d:-|
佢以前飲明治好中2gama
咪唸住比佢試返lor
如果佢飲就訂返明治

妹妹呢排有無返學呀?有無病呀
我識妹妹歌班,有4個小朋友都瀨左野,又all又嘔
all成個幾禮拜,音工
我都好驚fonfon會野到呀:-(

子爵府

原文章由 BABALALA 於 07-10-22 11:51 發表

佢自從轉左1歲以上歌隻羊奶
呢幾個月吾係好飲,
吾知係因為佢大個仔定羊奶吾好飲呢
我訂歌隻係原味,怪怪地有dd咸咁
有時一餐真係飲20ml就死都吾肯飲,又迫又氹又打都吾得
早知訂香草la可能好飲d:-|
佢以前飲明 ...

哦sodeska!但都飲左一排lok, 唔會唔咁啱呢排咋!妹妹仲衰,明蝦我,係我屋企哩就次次都飲淨奶,有朝飲120ml咋!係99度就次次清:tongue:

吓係咩 touch wood 未有事wor!返左學都唔驚得咁架la

咁你係未要啫

伯爵府

原文章由 jenniferkwok 於 07-10-22 12:12 發表

哦sodeska!但都飲左一排lok, 唔會唔咁啱呢排咋!妹妹仲衰,明蝦我,係我屋企哩就次次都飲淨奶,有朝飲120ml咋!係99度就次次清:tongue:

吓係咩 touch wood 未有事wor!返左學都唔驚得咁架la

咁你係未要啫 ...

好呀,去您屋企攞呀??
我順便比埋上次歌can ge錢您

可能佢地而家大左,睇心情,有時佢都飲曬
不過吾飲多lor

哦~~好彩您女吾怕jack
不過我都驚吾知幾時到呀fonfon:-|
呢隻病,10個有8個小朋友都會中ga

子爵府

原文章由 BABALALA 於 07-10-22 17:30 發表

好呀,去您屋企攞呀??
我順便比埋上次歌can ge錢您

可能佢地而家大左,睇心情,有時佢都飲曬
不過吾飲多lor

哦~~好彩您女吾怕jack
不過我都驚吾知幾時到呀fonfon:-|
呢隻病,10個有8個小朋友都會中ga ...

唔好la, 我送黎la, 不過我睇下99度有無spare先,有我就今晚拎俾你la 如果無聽晚俾你ok 嗎?我今晚再 你丫

我個女可能係食野種類多左,因為我地依家基本上咩都會俾佢試d,除左驚佢啃倒個d會唔俾,所以佢對奶同糊仔既興趣有d減

大宅

原文章由 BABALALA 於 07-10-22 11:44 發表

明治您都有?
晴晴吾係飲森永咩

唉...咪就係我c忽痕轉鬼左比佢食明治羅,佢好似吾係好like呀:-( 仲有好似好多痰同大大有d硬tim呀:-( 我下次都會訂番森永算啦

大宅

原文章由 jenniferkwok 於 07-10-22 12:12 發表

咁你係未要啫 ...

係呀,晴晴都係前日疴左5次稀便,尋晚有d咳就嘔啦:-( 吾知係咪你地講果隻病啦:-( :-( :-( :-(

子爵府

原文章由 cocoWong 於 07-10-23 10:07 發表

唉...咪就係我c忽痕轉鬼左比佢食明治羅,佢好似吾係好like呀:-( 仲有好似好多痰同大大有d硬tim呀:-( 我下次都會訂番森永算啦

咁晴晴即係仲飲唔飲明治呀 如果唔飲你可唔可以讓你d俾bala呀?咁我就有多罐捱下

吓乜晴晴都病呀,真陰公,希望d小朋友快d好返la

子爵府

bala

sorry尋晚唔記得左tim 如果你趕我今晚可以拎俾你先

伯爵府

原文章由 jenniferkwok 於 07-10-23 14:36 發表
bala

sorry尋晚唔記得左tim 如果你趕我今晚可以拎俾你先

為左補償
就送can奶粉比我la:mrgreen:

伯爵府

原文章由 cocoWong 於 07-10-23 10:07 發表

係lor,飲得好地地做咩同佢轉呀~~
您有幾多儲貨呀??
但我呢排吾係好方便,今日岩岩拎左架車返廠整
您歌頭,好遠:mrgreen:

子爵府

原文章由 BABALALA 於 07-10-23 18:19 發表

為左補償
就送can奶粉比我la:mrgreen:

係都唔送俾你la, 我送俾fonfon:tongue:

你都原諒我呢個mami la, 前晚大女已經係第4日無臭臭la, 食完飯仲唔拿拿霖去買成拃生果佢食咩,仲要dig 住2隻大小魔怪,邊樹記得丫:mrgreen:

大宅

原文章由 BABALALA 於 07-10-23 18:21 發表

係lor,飲得好地地做咩同佢轉呀~~
您有幾多儲貨呀??
但我呢排吾係好方便,今日岩岩拎左架車返廠整
您歌頭,好遠:mrgreen:

咪係我自己衰羅 而家仲有成5cans係到tim,至衰我又吾係氹仔人,又無車牌,吾係我就攞比你啦

子爵府

原文章由 cocoWong 於 07-10-24 09:20 發表

咪係我自己衰羅 而家仲有成5cans係到tim,至衰我又吾係氹仔人,又無車牌,吾係我就攞比你啦

唔緊要la, 好在依家都好人食日本奶粉,大把人同你要la, 又無咁快過期,擺住先lor, 我尋晚俾左罐佢應該都食得一排,等bala有車先搵你攞lor, 再唔係佢唔要我幫你要埋都得

伯爵府

原文章由 cocoWong 於 07-10-24 09:20 發表

吾緊要,咁幾錢一can呀?
我唸住買返2cans比jen.呀
佢個傻婆都吾知幾錢,咁我還奶粉比佢咪得lor
我星期5有車,或者到時搵您

大宅

bala~
我都吾係好清楚,一陣返去check清楚先知,聽日講你知呀?-(

伯爵府

原文章由 jenniferkwok 於 07-10-24 09:13 發表

係都唔送俾你la, 我送俾fonfon:tongue:

你都原諒我呢個mami la, 前晚大女已經係第4日無臭臭la, 食完飯仲唔拿拿霖去買成拃生果佢食咩,仲要dig 住2隻大小魔怪,邊樹記得丫:mrgreen: ...

撞鬼~~我琴晚開左150ml,佢飲得60 ja
我有唸過買hk奶粉比佢飲,應該甜d,可能佢會中2
不過佢都係一時時睇佢心情,但我發覺佢中2飲水仲多過中2飲奶
而家一”對”支奶比佢,就即刻作嘔咁,您話死吾死

做乜家姐無大大呀,呢排轉天氣,
有無煲返d野佢飲呀?

首頁

尾頁

跳至