想生BB

跳至

首頁
12345...6

尾頁

大宅

好無奈!有無人知道系點?要注意D咩?

大宅

引用:好無奈!有無人知道系點?要注意D咩?

原帖由 寶貝168 於 14-05-27 發表
有無確定係輸卵管或其他地方找到陰影?指數最後幾多?打針後仲要返去抽血睇下指數有無跌,一路mon住到below十為止,如果唔跌,一係補多針,一係做微創搵個胎及移除,等結果的日子真係折磨,等當中仲有痛記住去急症室

大宅

子宮左邊又陰影!剛才另-個醫生同我講,我的數值好踩界,有7成升……話兩個可能都有!保險D,抽多次血

大宅

回覆:寶貝168 的帖子

有升但未夠double?咁等多個血報告先喇。佢幫你mark urgent,旁晚都應該有驗血結果。你最後個指數過千未?

男爵府

我當時check到已經過萬!
落左針都唔一定搞得掂。
妳在私家定政府?

男爵府

回覆 寶貝168 的帖子

請問你未知時,有什麼徵狀的?

大宅

回覆 PJ 的帖子

政府

大宅

回覆 carpoon 的帖子

有左就一直流啡

大宅

回覆 PJ 的帖子

你當時系點?落左針都吾得?最後要手術?

男爵府

會留院嗎?
我那時是子宮頸位置,所以好危險。

大宅

回覆 PJ 的帖子

留院吖!好悶……子宮頸位置?即系吾系響輸卵管!吾傷輸卵管?!

伯爵府

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 瞓得好勳章 食得好勳章 開心吸收勳章 大廚勳章 爸B勳章 BK Milk勳章

引用:好無奈!有無人知道系點?要注意D咩?

我都仲等緊結果我要3號先返醫院睇報告,十我已抽2次血但都無同我講指數係幾多,你係咪返去睇報告醫生證實係宮外呀

大宅

回覆 wai0824 的帖子

系呀!今日再照左一次,都系照吾到!醫生話宮外孕無得話比係知肯定系!不過體返抽血數據吾系好理想,640,1300,2300、一般上2000,就應該照到野!

男爵府

如果指數一路升,又照唔到…………就好大机會。

伯爵府

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 瞓得好勳章 食得好勳章 開心吸收勳章 大廚勳章 爸B勳章 BK Milk勳章

引用:回覆 wai0824 的帖子系呀!今日再照左一次

回覆 wai0824 的帖子

系呀!今日再照左一次,都系照吾到!醫生話宮外孕無得話比係知肯定系!不過體返抽血 ...
嗯,因我驗左3次都係有,但又係照唔到初頭幾日有流啡,跟住就出血到好似m咁,去左急症再驗尿都係話有左,再照左2次都係咩都照唔到,但就照到我卵巢話有舊野同有水定唔知係咪血,而家都係要等驗血報告,驗左2次血,但我仲係keep住有流血己流第五日啦,都仲係好似m到咁流,但報告就要下星期先再入院睇,我都好希望唔係

珍珠宮

keep住檢查,驗血確認,聽醫生建議

男爵府

2018復活節勳章 畀面勳章

回覆:真系宮外孕!入院等緊打針!

我都仲keep住流啡後日抽第3次血

別墅

回覆:真系宮外孕!入院等緊打針!

我昨天剛打針,醫生開假到2號,請問打針後大家有無咩不適?我喉嚨好乾好乾,飲極水都好乾。由發現有左到沉日打針呢個幾月,簡直係一個折磨!係精神上既折磨!!希望打針後指數肯跌,我只想事情快啲結束!!

男爵府

2018復活節勳章 畀面勳章

引用:我昨天剛打針,醫生開假到2號,請問打針後

原帖由 kevinpak117 於 14-05-29 發表
我昨天剛打針,醫生開假到2號,請問打針後大家有無咩不適?我喉嚨好乾好乾,飲極水都好乾。由發現有左到沉 ...
無錯,的確好折磨,無左bb已經好難過,仲要攪甘耐都唔正常返我啱啱抽完第3次血,希望無壞消息啦今日

伯爵府

引用:我昨天剛打針,醫生開假到2號,請問打針後

原帖由 kevinpak117 於 14-05-29 發表
我昨天剛打針,醫生開假到2號,請問打針後大家有無咩不適?我喉嚨好乾好乾,飲極水都好乾。由發現有左到沉 ...
對講得岩,真係想快快搞掂,身體快快復原,而家我都仲好不安咁等報告

首頁
12345...6

尾頁

跳至