想生BB

跳至

首頁

尾頁

男爵府

2018復活節勳章 畀面勳章

引用:回覆 seangying 的帖子我打左針已幾日,未

原帖由 寶貝168 於 14-06-02 發表
回覆 seangying 的帖子

我打左針已幾日,未有反應,未見紅未見肚痛!都吾知幾時幾可順利咻排個胎出來!打 ...
我尋日中午打了,醫生話3個月就可以,但我諗我唔會甘快就開工我只感到好累同口渴,未見肚痛同紅,但尋晚有小小啡既組織,唔知係唔係我會指數到0先補身,依家都只係食有營養野,水果,牛奶呢啲

伯爵府

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 瞓得好勳章 食得好勳章 開心吸收勳章 大廚勳章 爸B勳章 BK Milk勳章

我明天都入院睇報告了,但血就未停過,前2日已轉啡,但今日又開始流鮮血,點解會
咁??我已流左差唔多2星期有多啦..........點解我見你地都好快停血,而我仲不斷流
好似M到咁,真苦惱.....

男爵府

引用:我明天都入院睇報告了,但血就未停過,前2日

原帖由 wai0824 於 14-06-02 發表
我明天都入院睇報告了,但血就未停過,前2日已轉啡,但今日又開始流鮮血,點解會
咁??我已流左差唔多2星期有多 ...
我都流左成十日,前兩日都係變返紅紅地,不過量就唔多

伯爵府

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 瞓得好勳章 食得好勳章 開心吸收勳章 大廚勳章 爸B勳章 BK Milk勳章

seangying 發表於 14-6-2 13:23
我都流左成十日,前兩日都係變返紅紅地,不過量就唔多
我係深紅色咁流,量唔係話太多,但要用M巾,唉,我見人其他JM小X後都係流一星期到,
但我就未斷過咁流,真係好困擾

男爵府

引用:Quote:seangying 發表於 14-6-2 13:23 我都

原帖由 wai0824 於 14-06-02 發表
我係深紅色咁流,量唔係話太多,但要用M巾,唉,我見人其他JM小X後都係流一星期到,
但我就未斷過咁流,真係好困 ...
醫生話因為hcg的影響,所以一日有hcg一日都會流

大宅

回覆 wai0824 的帖子

我系未開始流野出來!!!吾知等到幾時

伯爵府

引用:回覆 wai0824 的帖子我系未開始流野出來!

原帖由 寶貝168 於 14-06-02 發表

我系未開始流野出來!!!吾知等到幾時
咁醫生有無話幾時再返去覆診呀?無野流係咪即打針唔多得呢

大宅

1,5號抽血,12號返去覆診!

伯爵府

引用:回覆 wai0824 的帖子1,5號抽血,12號返去

原帖由 寶貝168 於 14-06-03 發表

1,5號抽血,12號返去覆診!
加油,我而家都係醫院等緊報告

伯爵府

回覆:真系宮外孕!入院等緊打針!

我睇左報告了,抽血第一次百幾,第二次90,照子宮好清,但就照到卵巢仲係有水定唔知血,右邊今次醫生話照到有好細好細嘅陰影1cm到,都話要再觀察,要再抽血驗,唉暈,幾時先解決

男爵府

引用:我睇左報告了,抽血第一次百幾,第二次90,

原帖由 wai0824 於 14-06-03 發表
我睇左報告了,抽血第一次百幾,第二次90,照子宮好清,但就照到卵巢仲係有水定唔知血,右邊今次醫生話照到 ...
如果每次抽血都下降,就唔洗打針或手術!加油,希望你唔洗打針啦!我仲煩,啲指數升啲啲升啲啲甘,又照唔到啲咩,依家打左針,又keep住流啡,明天要返去抽血

大宅

我依加望佢快D見紅,快D排D野出來,清曬佢。快D可以解決件件事……

男爵府

引用:回覆 seangying 的帖子我依加望佢快D見紅,

原帖由 寶貝168 於 14-06-03 發表

我依加望佢快D見紅,快D排D野出來,清曬佢。快D可以解決件件事…… ...
你都唔好甘擔心,唔一定見紅同有野排嫁,上網見人話係打散啲細胞,之後身體會吸引同分解,個個人的case唔同,可能指數低,打散左都無野排,同埋有人會好多反應,有人就無,好似我甘,都未見紅同肚痛,只係有啲口渴,無咩胃口,但又快肚餓,食小小又反胃甘

伯爵府

引用:Quote:原帖由 wai0824 於 14-06-03 發表我

原帖由 seangying 於 14-06-03 發表
如果每次抽血都下降,就唔洗打針或手術!加油,希望你唔洗打針啦!我仲煩,啲指數升啲啲升啲啲甘,又照唔到 ...
係而家抽左第三次血,希望佢跌啦一直,我血都係一直有無停過,醫生又係話咩都照唔到要keep住抽血到單位數先正常,

男爵府

引用:Quote:原帖由 seangying 於 14-06-03 發表

係而家抽左第三次血,希望佢跌啦一直,我血都係一直有無停過,醫生又係話咩都照唔到要keep住抽血到單位數先 ...
我睇台灣的討論區,有人話指數下降,血都未必停住,唔會話指數到0就即刻無血,會有時差,你會唔會係食緊補野?所以會流甘多?

男爵府

回覆:wai0824 的帖子

我之前打針後1星期已停血。
希望大家指數早日回0.
我那時都成1個月多d才降至0

男爵府

引用:我之前打針後1星期已停血。希望大家指數早

原帖由 PJ 於 14-06-03 發表
我之前打針後1星期已停血。
希望大家指數早日回0.
我那時都成1個月多d才降至0
甘你果時係幾時先開始補返個身?因為我咩都唔識,又唔想比媽媽知,怕佢擔心

男爵府

回覆:seangying 的帖子

等指數去到0才敢補。

伯爵府

引用:Quote:原帖由 wai0824 於 14-06-03 發表係

原帖由 seangying 於 14-06-03 發表
我睇台灣的討論區,有人話指數下降,血都未必停住,唔會話指數到0就即刻無血,會有時差,你會唔會係食緊補 ...
無食補野呀就係我已經唔敢食啦,收到我好唔想收到嘅消息,我第三次抽血回升左,要明天再返醫院了,真悲哀

男爵府

引用:Quote:原帖由+seangying+於+14-06-03+發表

無食補野呀就係我已經唔敢食啦,收到我好唔想收到嘅消息,我第三次抽血回升左,要明天再返醫院了,真悲哀

...
希望早日解決問題

首頁

尾頁

跳至