自由講場

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

大宅

禁止訪問

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

呢d人唔死都無用,有手有腳都唔自己去搵野做.要死就快d.

子爵府

魅力公主 精緻種植勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

?-( ?-( ?-(

珊瑚宮

好媽媽勳章

正廢人

珍珠宮

叫佢做下義工者, 駛唔駛咁大壓力呀??? 咁既表現又係俾人睇死既...爭唔落... 女都15歲咯...叫佢幫頭幫尾, 煮飯都得啦...

[ 本文章最後由 tkkmama 於 07-10-25 11:47 編輯 ]

寶石宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

王國長老

好媽媽勳章 王國長老

咁佢啤多件出黎,
可以再攞多15年
不過亞伯唔好咁快死,
少個人拎少左個女人又去死!

禁止訪問

侯爵府

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

我唐姑姐對仔仔未15歲已經去做義工啦,幫D阿婆做下家務有幾難姐><

禁止訪問

別墅

i think she must have some mental problem?-(
洛威拿BB等有心人收養 :adore:

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

快 d 去死啦大食懶 :tongue:
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

珍珠宮

環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

一個人之所以快樂,不是因為她擁有得多, 而是因為她計較得少

男爵府

佢想有人可憐佢...:tongue:

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

唉...唔C都無用(包括個女人&縱容佢地既hk正苦)

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

C左去好過

首頁

尾頁

跳至