自由講場

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

回覆:【新地案】法官宣布解散陪審團

我好想做,最衰無得自己去舉手做

ricecooking  Me2  發表於 14-5-28 19:35

珊瑚宮

2019新春慶豚圓 開心吸收勳章 玩具勳章 BK猜猜猜慶中秋

shareholder 發表於 14-5-28 15:50
點解要解散? 病左一個換左佢咪得囉
而家報導出黎兩個要退出,應該仲有其他人要求退出,少過一定人數就解散重選
“Nothing in the world is more dangerous than sincere ignorance and conscientious stupidity.”
― Martin Luther King Jr.

公爵府

我係 on list 但我無資格做, 因為我一定會釘死班貪污福徍

蜆介鯪魚球  希望你有機會去申張正義  發表於 14-5-28 22:04
所有事物,當你知道它不是真的時,它就不會令你痛苦。

珊瑚宮

2019新春慶豚圓 開心吸收勳章 玩具勳章 BK猜猜猜慶中秋

laiyuen 發表於 14-5-28 15:57
我好想做,最衰無得自己去舉手做
唔係一號皇庭咁架,無靚仔又節奏慢,你都ok?

“Nothing in the world is more dangerous than sincere ignorance and conscientious stupidity.”

大宅

認識瑞士牛牛第二回 我的育兒心得勳章

其實揀9個已經保險咗。因少過五個不夠開庭。

珊瑚宮

shareholder 發表於 14-5-28 16:12
我係 on list 但我無資格做, 因為我一定會釘死班貪污福徍
咁如果人地玩程序,都未必到陪審圑做野

伯爵府

2019勳章 陪月勳章

回覆:ninjarabbit 的帖子

呢個法官eq真高

珊瑚宮

Wongleungyuen 發表於 14-5-28 16:37
呢個法官eq真高
呢個法官之前審過Peter單案

伯爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

陪審團一定好開心

公爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(1) 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 hashtag影視迷勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

不斷拖, 對控方有利,

其實沒有公義, 有錢人知道法律怎樣玩和脫罪

公爵府

個官係邊個

公爵府

個官係邊個

珊瑚宮

6x6=36 發表於 14-5-28 16:47
陪審團一定好開心
直頭要慶祝可以去韓國啦

水晶宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

受到警告

香港撒瑪利亞防止自殺會熱線:23892222
撒瑪利亞會熱線(多種語言)︰28960000
生命熱線︰23820000
東華三院芷若園熱線︰18281
社會福利署熱線︰23432255
醫院管理局精神健康專線(24小時精神健康熱線諮詢服務):24667350
明愛向晴熱線:18288

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 開心吸收勳章

引用:我係 on list 但我無資格做, 因為我一定會

原帖由 shareholder 於 14-05-28 發表
點解無資格?

珊瑚宮

rabbit75 發表於 14-5-28 17:00
受到警告
兔兄,你有料爆

公爵府

cloudwingwing 發表於 14-5-28 17:02
點解無資格?

因為我一定會釘死班貪污福徍, 唔理有無證據
所有事物,當你知道它不是真的時,它就不會令你痛苦。

琥珀宮

開心吸收勳章 熱血勳章 玩具勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

引用:http://hk.apple.nextmedia.com/realtime/n

原帖由 ninjarabbit 於 14-05-28 發表
http://hk.apple.nextmedia.com/realtime/news/20140528/52521746

【新地案】法官宣布解散陪審團

simple is the best~

男爵府

BK Milk勳章

咁怏就解散?! 咁咪又要搵過?!

瑪瑙宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 畀面勳章

引用:Quote:BaoYue_BaoKun 發表於 14-5-28 15:29

原帖由 ninjarabbit 於 14-05-28 發表
咁多位被告,大老爺問一句遂個答都搞左半個鐘架
就算唔解散,審緊果陣都會淨係掛住星星,許生就有機唔死得喇

首頁

尾頁

跳至