跳至

首頁
12345...8

尾頁

別墅

我呢排返工都有d私人時間 ( dum pop ) .. 我可以做訂貨的 .. 需然我未去過聚會, 但係我住沙田 / 葵芳返工 ( 1-6) .. 睇下到時有邊個媽咪近既... 我先比佢 .. 佢再响 garthering 分比你地呀 ... 要買既就响呢到寫啦 ... 夠數我再訂貨啦 ....

1) 巳訂貨的MAMI 請自行PM 我提供聯絡電話及郵箱 (最好係MSN) , 我會SEND 個款比你地 , 請在10月27日12點前pm我作實.. 我會巳此確認作訂貨的, 謝謝!!
2) 暫定沙田交收 ( 唔得既媽咪請通知我呀 ) 到貨進度屆時再通知你地呀
3) 請在10月27日中午12時前入數至下列戶口 ( 暫按0.07計算 ) 實際差價在交收時退回 : 明午會安排訂貨 ...

下列資料在10月30日下午17:47 更新 :
未入錢既請盡快安排

1. WYBABY
商品號碼 : J68202 / J68405
顏色 : B / A
尺碼 : 85 / 9-15cm
售價 :JP¥ 1,440 / 1,440
總價 : JP¥ 2,880

2. SASA1034 --> 巳收款 ( HK$414.40 )
商品號碼 : L64402 / J66603 / L64301
顏色 :
尺碼 : 90 / 90 / 90
售價 :JP¥ 2,040 / 1,840 / 2,040
總價 : JP¥ 5,920

3. Kirin_Lui --> 巳缺貨.. 不用入錢
商品號碼 : J68306 / J68202G
顏色 : B / -
尺碼 : 80 / 85
售價 :JP¥ 1,140 / 1,440
總價 : JP¥ 2,580

4. 最愛小朋友 --> 巳訂, 稍後過數
商品號碼 : J67806 / J64701
顏色 : B (藍色) / C (黃色)
尺碼 : 90 / 90
售價 :JP¥ 1,140 / JP¥ 1,440
總價 : JP¥ 2,580

5. happyvv --> 巳缺貨.. 不用入錢 ..商品號碼 : J67401A
顏色 : A
尺碼 : 90
售價 :JP¥ 1,640
總價 : JP¥ 1,640

6. SUM107 --> 巳收款 ( HK$473.20 )
商品號碼 : J68405 / J68202 / L64303 / L64304
顏色 : A / A / -- / A
尺碼 : 9-15cm/ 85 / 90 / 80
售價 :JP¥ 1,440 / 1,440 / 2,040 / 1,840
總價 : JP¥ 6,760

7. POOH529 ---> 巳收款 ( HK$121.00 )
商品號碼 : L64801
顏色 : 粉紅
尺碼 : 80
售價 :JP¥ 1,730
總價 : JP¥ 6,760

8. Sheunglam --> 巳收款 ( HK$271.60 )
商品號碼 : J66603 / L64301
顏色 :
尺碼 : 90 / 90
售價 :JP¥ 1,840 / 2,040
總價 : JP¥ 3,880

9. 艾莉 --> 巳收款 ( HK$100.80 )
商品號碼 : J68204
顏色 B
尺碼 85
售價 JP¥ 1,440
總價 : JP¥ 1,440

10. Mrs_Piglet --> 巳收款 ( HK$212.41 )
商品號碼 : J68202 / L64102
顏色 : H 星星 x 條紋 / A 橙色
尺碼 : 85 / 80
售價 :JP¥ 1,440 / 1,640
總價 : JP¥ 3, 080

11. 晞媽 --> 巳收款 ( HK$274.40 )
商品號碼 : J65203 (水手襪) / J68306(寬下襠靴型褲) / j66801(運動衫2件組)
顏色 : B組合 (男孩組合) / A : 卡其色 + 綠色 / B : 紫色
尺碼 : 22-24CM / 90 / 90
售價 :JP¥ 1,140 / 1,140 / 1,640
總價 : JP¥ 3,920.00

12. ypiriswong --> 巳收款 ( HK$100.80 )
商品號碼 : J68202
顏色 : C
尺碼 : 85
售價 :JP¥ 1,440
總價 : JP¥ 1,440

13. POST IT --> 巳收款 HK$215.60
商品編號 : L64802 / L64702
售價 : JP¥ 2,040 / 1,040
尺碼 : 80 / 80
顏色 : 橙色+深藍色 / 綠色(條紋)
TOTAL : JP¥ 3,080

14. MARIANI --> 巳收款 HK$302.40
商品號碼 : J67401 (連身衣2件組) / J68306 / L61401
顏色 : A組 / B / B
尺碼 : 80 / 80 / 130
售價 :JP¥ 1,140 / 1,640 / 1,540
TOTAL : JP¥ 4,320

15. yanyan3212 --> 巳收款 (HK$323.41)
商品號碼 : J65203 (水手襪10雙組) / L64404 (運動衫2件組 (女孩用)) / L63802 (上衣2件組)
顏色 : F組合 / B : 花朵圖案 / A : 粉紅色 + 米色花樣
尺碼 : 22-24CM / 90 / 100
售價 :JP¥ 1,140 / 1,640 / 1,840
TOTAL : JP¥ 4,620.00 (hk$323.4)

16. yvette8020 --> 巳收款 ( HK$181)
商品號碼:J68202 / J66405
顏色:A.花紋*愛心草莓 / A.黑色
尺碼:120(不要懷疑,眞係120,因為腸仔包既家姊要啊!!) / 110
售價:JP¥ 1,440 / 1,140
TOTAL : JP¥ 2,580

17. CANDY ( 豐媽) --> 巳收款 (HK$221.90 )
商品號碼 : J68204 (裙子裝飾褲2條組) / J67101 (3件組合(男孩用))
顏色 : B: 小花 + 牛仔/B : 交通工具圖案組合
尺碼 : 105/ 95
售價 :JP¥ 1,440/ 1,730
TOTAL : JP¥ 3,170.00 (HK$221.9)

18. lamleebb --> 巳收款 ( HK$445.20 )
商品號碼 : L6380206 / J6820407 /J6820212
顏色 : B: 米色 + 粉紅色花樣/ B: 小花+牛仔 / C: 小鳥×蘋果
尺碼 : 80 / 85 / 85
JP¥ 1,840 / 1,440 / 1,440
小計: JP¥ 4,720

19. 晉晉BB --> 巳收款 HK$347.90
商品號碼 :
顏色 :
尺碼 :
售價 :
TOTAL : JP¥

[ 本文章最後由 wybaby 於 07-11-23 15:20 編輯 ]

禁止發言

大宅

原文章由 wybaby 於 07-10-26 11:12 發表
我呢排返工都有d私人時間 ( dum pop ) .. 我可以做訂貨的 .. 需然我未去過聚會, 但係我住沙田 / 葵芳返工 ( 1-6) .. 睇下到時有邊個媽咪近既... 我先比佢 .. 佢再响 garthering 分比你地呀 ... 要買既就响呢到寫啦 . ...

Good wor!! Let me look look first.

侯爵府

原文章由 Sum107 於 07-10-26 11:15 發表
Is there any photos to take a look first?

you can visite their web site:

http://www.jshoppers.com/bunrui1-ch.asp?bunrui1=3

別墅

我睇啱個d衫都巳經無碼啦 ..... 

你地知唔知道又一城間 H & M 有無童裝衫買 ? 唔通剩係中環先有得買 .... 女仔款多唔多 ... 我想買吊帶裙 .. 牛仔褲呀 ...

早幾個月阿包姨媽 出 TRIP 時响 H&M 買左D返黎 .. 但係86碼都好大件.. 有排都未啱著 ...

男爵府

h&m又一城而家係無童年,上星期行elements,那邊的h&m亦都係無童裝,不過sales話遲d又一城會加,唔知幾時加...希望我公司搬走前我可以在又一城的h&m買到野俾klemens啦...

又一城那邊我會"目及"實,一有童裝就話俾大家知啦!!!!

另外,提起elements,有5星級育嬰室+外借bb手推車,唔錯!!

原文章由 wybaby 於 07-10-26 11:28 發表
我睇啱個d衫都巳經無碼啦 ..... 

你地知唔知道又一城間 H & M 有無童裝衫買 ? 唔通剩係中環先有得買 .... 女仔款多唔多 ... 我想買吊帶裙 .. 牛仔褲呀 ...

早幾個月阿包姨媽 出 TRIP 時响 H&M 買左D返黎 .. 但係86 ...

男爵府

係呀!element個bb room真係五星級架,好有酒店feel.

侯爵府

原文章由 Kirin_Lui 於 07-10-26 11:35 發表
h&m又一城而家係無童年,上星期行elements,那邊的h&m亦都係無童裝,不過sales話遲d又一城會加,唔知幾時加...希望我公司搬走前我可以在又一城的h&m買到野俾klemens啦...

又一城那邊我會"目及"實,一有童裝就話俾大家知啦!!!! ...

ZARA 童裝都ok 架!!

男爵府

:tongue: zara女仔靚好多

原文章由 jjwmkk 於 07-10-26 11:53 發表

男爵府

有呀...星期六就等我幫klemens穿一身zara出黎啦...都幾有型嫁....

可惜又一城無zara啦...我要專登出去times買...

happyvv, 我都覺得zara既女仔衫好靚...不過呢個問題我同goofrey討論過,如果我地個b係女的話...可能一早已經破左產啦...haha

原文章由 jjwmkk 於 07-10-26 11:53 發表

侯爵府

原文章由 Kirin_Lui 於 07-10-26 12:07 發表
有呀...星期六就等我幫klemens穿一身zara出黎啦...都幾有型嫁....

happyvv, 我都覺得zara既女仔衫好靚...不過呢個問題我同goofrey討論過,如果我地個b係女的話...可能 ...

係 zara 真係好少男仔野.

連我老公都講, 道道都係賣女仔衫多!! 唔怪得主我生仔, 因為我無甘多 $$$ 買野比囡囡.

別墅

ZARA 沙田都有呀 . . 不過D冬天新款真係幾貴 .. 之前睇中左條牛仔褲要$299 ... 我呢個媽咪買唔落手呀.. 都係等減價時先同佢入D貨 ... 哈哈

好野 .. 又一城H&M遲下有童裝??? 希望快D啦..因為我超級少出e港島區 .. 哈哈

侯爵府

wybaby ~

o甘即係仲 group 唔group order jshopper?

大宅

見到我個名, 即刻入黎吹下先.

無論平定貴, d 女仔衫係靚好多架, 唉~~

男仔最型都係, T-Shirt, 牛仔褲, 波鞋.

不過,好似929果日咁, 我個仔原本都整整齊齊, 到中後期, 鞋又冇,襪又除埋, 成個鄉下佬咁.

原文章由 Kirin_Lui 於 07-10-26 12:07 發表

happyvv, 我都覺得zara既女仔衫好靚...不過呢個問題我同goofrey討論過,如果我地個b係女的話...可能 ...

[ 本文章最後由 goofrey 於 07-10-26 12:31 編輯 ]

男爵府

i want to buy the following items, pls help to order

[url=http://www.jshoppers.com/shohin-ch.asp?Shocd=L64402&Gamen=3&ageNo=1&bunrui1=3&bunrui2=3&bunrui3=3]http://www.jshoppers.com/shohin-ch.asp?Shocd=L64402&Gamen=3&ageNo=1&bunrui1=3&bunrui2=3&bunrui3=3[/url]
商品號碼 L64402
售價 JP¥ 2,040
外幣參考價 US$ 17.89
尺碼 90
[url=http://www.jshoppers.com/shohin-ch.asp?Shocd=J66603&Gamen=3&ageNo=2&bunrui1=3&bunrui2=3&bunrui3=3]http://www.jshoppers.com/shohin-ch.asp?Shocd=J66603&Gamen=3&ageNo=2&bunrui1=3&bunrui2=3&bunrui3=3[/url]
商品號碼 J66603
售價 JP¥ 1,840
外幣參考價 US$ 16.14
尺碼 90
[url=http://www.jshoppers.com/shohin-ch.asp?Shocd=L64301&Gamen=3&ageNo=1&bunrui1=3&bunrui2=3&bunrui3=2]http://www.jshoppers.com/shohin-ch.asp?Shocd=L64301&Gamen=3&ageNo=1&bunrui1=3&bunrui2=3&bunrui3=2[/url]
商品號碼 L64301
售價 JP¥ 2,040
外幣參考價 US$ 17.89
尺碼 90

別墅

係喎黎哂題..哈哈

緊係訂啦...因為kaka妹都訂..如果唔夠單我就要她幫手了...不過要快..我驚條褲無哂碼..一夠萬二即訂..哈哈

[ 本文章最後由 wybaby 於 07-10-26 12:48 編輯 ]

男爵府

Kirin_Lui
商品號碼 : J68306
顏色 : B
尺碼 : 80
售價 :JP¥ 1,140
交收地區 :
總售價 : JP¥ 1,140

Thanks a lot!!!

伯爵府

醒目開學勳章 BK Milk勳章

原文章由 wybaby 於 07-10-26 12:47 發表
係喎黎哂題..哈哈

緊係訂啦...因為kaka妹都訂..如果唔夠單我就要她幫手了...不過要快..我驚條褲無哂碼..一夠萬二即訂..哈哈 ...

哈哈~
我見到我個名呀!

子爵府

見你地講開ELEMENTS........
我早幾日岩岩同包包行完呀!!!
仲係育嬰室影左D相.....
個ROOM真係好正,,,,,,,又大間.....仲有埋尿片供應架!!!!
真係好好..............
有相呀,,,,你地可以去以下條LINK度睇下....

<<click here>>

子爵府

最愛小朋友

商品號碼 : J67806(睡衣2件組)
顏色 : B (藍色)
售價 :JP¥ 1,140

商品號碼 : J67901(衍縫內衣3件組)
顏色 : C (黃色)
售價 :JP¥ 1,440

加埋我呀,,,我都想一齊訂呀!!!!
你地會係邊度交收???

首頁
12345...8

尾頁

跳至