跳至

首頁
23456...8

尾頁

大宅

唔好意思啊
咁遲先同你落order
我要:
商品號碼:J68202
顏色:A.花紋*愛心草莓
尺碼:120(不要懷疑,眞係120,因為腸仔包既家姊要啊!!)
售價:JP¥ 1,440(HK$ 99.31)
交收地點:

大宅

好媽媽勳章

丰媽order

1.商品號碼 : J68204 (裙子裝飾褲2條組)
顏色 : B: 小花 + 牛仔
尺碼 : 105
售價 :JP¥ 1,440

2.商品號碼 : J67101 (3件組合(男孩用))
顏色 : B : 交通工具圖案組合
尺碼 : 95
售價 :JP¥ 1,730

TOTAL : JP¥ 3,170.00 (HK$221.9)

別墅

happyvv - 還未收到聯絡人電話及郵箱資料
艾莉 - 現有 email 送不出 , 請提供其他

1) Excel file 巳發出 , 請各mami 核對所購的產品款式,尺寸等資料 , 並在10月27日中午12時前回覆確實及過數
2) 暫定10月27日下午訂購
3) 貨到後再通知你們 , 而多出的款項亦會在當天退回

別墅

唔該,我想訂:
1. L6380206 B: 米色 + 粉紅色花樣 80 JP¥ 1,840
2. J6820407 B: 小花+牛仔 85 JP¥ 1,440
3. J6820212 C: 小鳥×蘋果 85 JP¥ 1,440

小計: JP¥ 4,720

大宅

Wybaby,

我想問下我個total應該係215.60 定係 212.41, 因為我琴晚計是212.41, 所以今朝0832 我C6入左212.41, 如果入錯左我之後再入比你, 煩麻你幫我落左order先, 有問題可以直接call我都ok架

Thank you Thank you!!!

原文章由 wybaby 於 07-10-26 11:12 發表
我呢排返工都有d私人時間 ( dum pop ) .. 我可以做訂貨的 .. 需然我未去過聚會, 但係我住沙田 / 葵芳返工 ( 1-6) .. 睇下到時有邊個媽咪近既... 我先比佢 .. 佢再响 garthering 分比你地呀 ... 要買既就响呢到寫啦 . ...

男爵府

wybaby,
嘩,你好有心機執個excel呀,好清楚~我過左數俾你喇,唔該晒!!!

大宅

唔好意思啊!!
我想要在加訂
唔知得唔得?
1.商品號碼:J68202
尺碼:120(不要懷疑,眞係120,因為腸仔包既家姊要啊!!)
售價:JP¥ 1,440
2.商品號碼:J66405
顏色:A.黑色
尺碼:110
售價:JP¥ 1,140

別墅

巳send excel file 比你 ...

點解每個貨號都送多2個數字比我既 ... 哈哈

原文章由 lamleebb 於 07-10-27 03:43 發表
唔該,我想訂:
1. L6380206 B: 米色 + 粉紅色花樣 80 JP¥ 1,840
2. J6820407 B: 小花+牛仔 85 JP¥ 1,440
3. J6820212 C: 小鳥×蘋果 85 JP¥ 1,440

小計: JP¥ 4,720 ...

[ 本文章最後由 wybaby 於 07-10-27 11:17 編輯 ]

別墅

唔緊要.. 我暫按 0.07 計算吧了 .. 到時多除少補 .. 哈哈

原文章由 Mrs_Piglet 於 07-10-27 09:58 發表
Wybaby,

我想問下我個total應該係215.60 定係 212.41, 因為我琴晚計是212.41, 所以今朝0832 我C6入左212.41, 如果入錯左我之後再入比你, 煩麻你幫我落左order先, 有問題可以直接call我都ok架

Thank you Thank you! ...

[ 本文章最後由 wybaby 於 07-10-27 10:41 編輯 ]

別墅

方便自己訂購同交收時睇件數同款式 ... 哈哈

原文章由 sasa1034 於 07-10-27 10:14 發表
wybaby,
嘩,你好有心機執個excel呀,好清楚~我過左數俾你喇,唔該晒!!!

別墅

無問題 .. 在12點前仲可以加減 .. 因為不能太遲 .. 怕有些款會無 . .保証大家又新衫著 .. 哈哈 ...

等陣再發電郵給你 .. 記住收哦 ..

原文章由 yvette8026 於 07-10-27 10:24 發表

唔好意思啊!!
我想要在加訂
唔知得唔得?
1.商品號碼:J68202
售價:JP¥ 1,440
2.商品號碼:J66405
顏色:A.黑色
尺碼:110
...

大宅

剛剛入錢啦, pls check

男爵府

請問宜家咁遲仲可唔可以落order啊!已PM俾你!Thanks

伸縮水手襪12雙組
商品號碼 : J68403
尺碼 : A組合9-15cm

售價 :JP¥ 1,090

針織褲2條組
商品號碼 : J66603
尺碼 : W組合 90 size
售價 :JP¥ 1,840

針織褲3條組
商品號碼 : J67002
尺碼 : A組合 90 size
售價 :JP¥ 2,040

別墅

要加單啊
L64404 /B/ 80
THX

別墅

未過時加單 .. 接受

原文章由 lamleebb 於 07-10-27 11:57 發表
要加單啊
L64404 /B/ 80
THX

[ 本文章最後由 wybaby 於 07-10-27 14:38 編輯 ]

男爵府

唔該晒,剛找到人幫手過數,請查收HK$347.9, Ref no.5186
Thanks!

大宅

Hi,

已過數($302.40), Ref# 5ED8, pls check, tks.

原文章由 wybaby 於 07-10-27 13:33 發表
因部份媽咪暫沒回覆 , 現有訂單巳在 12000日元以上 , 所以現分 2 輪下單 , 以免對存貨有所影响 ..... 可查閱下列資料看看自己選的衫巳否存貨 -->> 以便各MAMI 出街時可再買多D

( 實際情況則要看到貨才知 , 請耐心 ...

別墅

巳收到了...

原文章由 Mariani 於 07-10-27 13:45 發表
Hi,

已過數($302.40), Ref# 5ED8, pls check, tks.

別墅

wybaby:
剛剛過左數$445.2(through ATM),請查收!thx

禁止發言

首頁
23456...8

尾頁

跳至