自由講場

跳至

首頁

尾頁

公爵府

好媽媽勳章

wow勁鼓舞!
睇到佢事業宮同夫妻宮都有唔錯嘅將來
(雖然家陣阿仔識字量係兩三歲人仔咁, 揸筆亦因小肌問題, 唔叻)

再加埋睇到鄧藹霖講佢大仔係讀寫障礙, 但栽培得宜, 讀埋碩士, 而家係寫作人。

真係好正面的鼓勵!

做阿媽, 幾堅強都會有down down地的時候....由其阿仔的進步幾慢, 有時行前幾步又退番後咁。
不過而家我又入滿油啦~~

yiu_mimi  加油  發表於 14-5-29 12:21
456    發表於 14-5-29 11:16

侯爵府

加油!

媽媽的付出一定沒有白費的

用戶要求終止服務

開心吸收勳章 玩具勳章 BK猜猜猜慶中秋

加油
“Nothing in the world is more dangerous than sincere ignorance and conscientious stupidity.”
― Martin Luther King Jr.

公爵府

+3金熱血 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆:朋友幫我的自閉兒子開咗紫微盤

加油 我地一定要對自己仔囡有信心

禁止訪問

珍珠宮

最關心BB問題熱投勳章 育兒性格勳章 DHA勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

加油...

禁止訪問

回覆:ellawyc 的帖子

男爵府

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章

加油

大宅

BK Milk勳章

加油,你嘅心機不會白費㗎!

禁止訪問

子爵府

天生我才必有用!加油媽媽!

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

好好加油

伯爵府

2018復活節勳章 熱血勳章

加油

大宅

公爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 熱血勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

加油

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 HiPP勳章(1) 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

加油努力!!

水晶宮

好媽媽勳章

引用:wow勁鼓舞!睇到佢事業宮同夫妻宮都有唔錯

原帖由 ellawyc 於 14-05-29 發表
wow勁鼓舞!
(雖然家陣阿仔識字量係兩三歲人仔咁, 揸筆亦因小肌問題, ...
佢地會突然唔知幾時開竅,仔當年p1只得同齡10%字庫,依家已經係一個band1 生

ellawyc  勁!你同仔仔都好努力!  發表於 14-5-29 11:13
「知足者,常樂也;不知足者,富亦憂。」

琥珀宮

開心吸收勳章 熱血勳章 玩具勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

引用:wow勁鼓舞!睇到佢事業宮同夫妻宮都有唔錯

原帖由 ellawyc 於 14-05-29 發表
wow勁鼓舞!
(雖然家陣阿仔識字量係兩三歲人仔咁, 揸筆亦因小肌問題, ...

simple is the best~

大宅

畀面勳章

ellawyc 發表於 14-5-29 10:46
wow勁鼓舞!
加油呀,~支持,~

男爵府

想問從紫微可看到佢有自閉?

首頁

尾頁

跳至