跳至

首頁
23456...74

尾頁

複式洋房

Re: 美素佳兒(美素力,美素樂,美素高)媽咪會

rl2999,
唔該晒您, 我可放心訂啦! 您可否 pm 個 sales 電話比我呀!
tks.
daisy

大宅

可唔可以比sales電話我呀

複式洋房

可唔可以比sales電話我呀? Many thanks.

男爵府

kling1120,
pls check email or your pm la.

男爵府

Daisy, haomama & IL1218,
pls check pm la.

男爵府

各位訂

男爵府

各位媽咪,
請update

民房

Hi rl2999,

Do you know the source of the product. If it's '水貨'? Why it can be so cheap?

Did you buy from the sales for long time?
盈盈2003年1月27日出世

大宅

畀面勳章

我曾經問過美素力, 佢地話冇水貨同假貨. 因為佢地打擊左. 我果刻都想問佢地點打擊?但諗諗下, 佢都唔會講我聽啦. 係商業秘密.容乜易我係奸商,知道佢地點打擊.所以我諗唔會係假貨.

複式洋房

kongkong,
您好似已經訂了奶粉, 是嗎? 您訂了幾多? 其實唔知 1 個人可以訂幾多呢?
daisy

禁止訪問

男爵府

circleyu,
唔係水貨, 只不過呢個價錢本身係for醫護人員買

男爵府

daisy,
優惠1可以無限次, 優惠2只可訂一次, 不過我就教
佢地用隔離鄰舍

男爵府

rainstarwater,
當然可以join啦, 我pm個電話俾你訂, 同埋請你update

大宅

Hello, 你地好嗎? 我個b就o黎一歲lu, 由滿月食金裝美素力到而家, 我覺得呢隻奶粉都唔錯, 之前試過轉美素樂, 不過轉左之後阿仔就乜都唔肯, 所以我就轉返美素力!
http://www.imagestation.com/album/?id=4288361839">

男爵府

型男卓培,
歡迎你加入! 你bb轉食2號仔, 咩都唔肯係咩意思??

男爵府

[size=medium]Update List

1) rl2999(rebecca) ~ 孖囡(卓蕎&卓筠) ~ 02 Jan 2004
2) chingyee ~ 仔仔(愷謙) ~ 2 jul 03
3) kong kong -- 仔仔 (mon mon) - 04 Dec 03
4)^QQ^ --仔仔 (駿駿)-04/11/2003
5) joeychai ~ 仔仔 (景祐) ~ 02/09/2003
6)
7)
8)
9)
10)

請各位媽咪自行update, 以便其他大家互相交流

男爵府

請各位儘快update你地

侯爵府

hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

1) rl2999(rebecca) ~ 孖囡(卓蕎&卓筠) ~ 02 Jan 2004
2) chingyee ~ 仔仔(愷謙) ~ 2 jul 03
3) kong kong -- 仔仔 (mon mon) - 04 Dec 03
4)^QQ^ --仔仔 (駿駿)-04/11/2003
5) joeychai ~ 仔仔 (景祐) ~ 02/09/2003
6) Peggy --仔仔 (傲風)-05/08/2000 & 囡囡(傲晴)
18/05/2003
7)
8)
9)
10)

請各位媽咪自行update, 以便其他大家互相交流[/quote]

男爵府

各位,
尋晚收到sales電話, 通知我買2送3呢個優惠已經完結了.
同埋佢話居然有媽咪落單

首頁
23456...74

尾頁

跳至