家事百科

跳至

首頁

尾頁

大宅

我煮食爐同星盤下面想做櫃門,有無邊度肯整?又平靚正?

333s  買个柜門. 叫人裝. 工程仔, 有冇CF 肯做?  發表於 14-6-2 17:27

象牙宮

vicky1015 發表於 14-6-2 10:06

煮食爐同星盤下 是架子嗎?

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

大宅

引用:Quote:vicky1015+發表於+14-6-2+10:06+我煮

原帖由 333s 於 14-06-02 發表
煮食爐同星盤下 是架子嗎?
係有一級磚之後可以放野既

大宅

回覆:廚櫃門

好多唔會只做隻門

版主

2018復活節勳章 版主 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

叫人做唔係咁易, 用申縮桿掛布簾得唔得??

或者睇下同大廈有冇人大裝修有開木工, 問下師父可唔可以順手幫你攪埋. 門都可以自己訂, 最大問題係做個框上較.

大宅

引用:叫人做唔係咁易,+用申縮桿掛布簾得唔得??或

原帖由 clpapa 於 14-06-02 發表
叫人做唔係咁易, 用申縮桿掛布簾得唔得??

或者睇下同大廈有冇人大裝修有開木工, 問下師父可唔可以順手幫你 ...

原先我都想掛布簾,之後比人串左句,好易火燭(我大吉利是個佢)

依家打算出去搵人做隻門,然後自己裝。一係拖下拖下咩都唔搞

333s  批評帶有建設 才是智者.  發表於 14-6-3 08:38

象牙宮

vicky1015 發表於 14-6-2 18:47
原先我都想掛布簾,之後比人串左句,好易火燭(我大吉利是個佢)
依家打算出去搵人做隻門,然後自 ...

我老媽 有摺門, 長期沒关門.
that why 我家廚房 沒有裝門的. 伸縮杆 + 半布簾 遮下.
布會有油... 可入洗衣机.
易火燭. 任何有火之地, 机會一樣. 廚房 通風. 光亮. 東西整理好.
比多雜物易著火. 對不? 自己分折.

看到 yahoo 有 巴士門帶安裝. 你問一下.

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

象牙宮

[url=http://hk.rd.yahoo.com/referurl/bid//list/search/1/0//aidimage/*http://us.lrd.yahoo.com/_ylt=AhR ... tdm/EXP=1402966026/**http%3A//hk.f1.page.auctions.yahoo.com/hk/auction/1125992297%3Fu=pakyiu_wong%26actsrch=srp2][/url]pvc

巴士門雙摺門.浴室,廚房,房門,鋁門,鋁摺門.裝修

理性討論交流者。

禁止訪問

引用:我煮食爐同星盤下面想做櫃門,有無邊度肯整

大宅

引用:Quote:原帖由+vicky1015+於+14-06-02+發表

原帖由 陳師兄 於 14-06-03 發表
你係邊區架?就腳的話可以幫幫你收番少少錢。
大圍,你識人做定你自己?

大宅

引用:pvc+巴士門雙摺門.浴室,廚房,房門,鋁門,鋁

原帖由 333s 於 14-06-03 發表
http://us.lrd.yahoo.com/_ylt=AhRcFXfrbxXahXzgqOBFBIatFLJ8/SIG=13d1tgtdm/EXP=1402966026/**http%3A//hk ...
你誤會左,我不是做廚房門,我係做廚櫃門

大宅

引用:我煮食爐同星盤下面想做櫃門,有無邊度肯整

原帖由 vicky1015 於 14-06-02 發表
我係想紫色框住個兩個位做門

禁止訪問

引用:Quote:原帖由 陳師兄 於 14-06-03 發表你係

大宅

回覆:陳師兄 的帖子

其實大陸淘唔淘到櫃門?左右用木條打螺絲上牆用來裝門較work嗎?

禁止訪問

引用:其實大陸淘唔淘到櫃門?左右用木條打螺絲上

男爵府

回覆:vicky1015 的帖子

請問整左門未呀?有冇相睇?

大宅

引用:請問整左門未呀?有冇相睇?

原帖由 ym5678 於 14-08-04 發表
請問整左門未呀?有冇相睇?
整左啦,最後淘寶$5xx 兩隻門

333s  好看....  發表於 14-8-4 23:05

大宅

引用:Quote:原帖由+ym5678+於+14-08-04+發表請問

原帖由 vicky1015 於 14-08-04 發表
右邊塊板

男爵府

回覆:vicky1015 的帖子

自己裝到?

珍珠宮

vicky1015 發表於 14-8-4 12:17

好勁呀......

首頁

尾頁