自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

回覆:尋日單案,我最想投訴係.......

警方都話無影響,唔覺得記者報導有乜問題,除非趕晒記者出邨,统一放片,否則警方同傳媒夾到安排,大家無需太擔心!

留一口氣,荒夜裡點一盞風燈,我們一路同行。

每一個結束,都是一個新開始;集合力量,繼續發聲,They can’t kill us all。

大宅

回覆:aromama 的帖子

請信任香港警察佢哋訓練有素的部署及行動。

aromama  這點我絕無懷疑!  發表於 14-6-3 01:02

水晶宮

咁又唔好當警方傻, 如果係影响到佢地部署或行動或安全, 一定開聲叫傳媒唔好影既
我好百搭o架! 煲魚,煲牛,煲瘦肉,煲甘荀乜都得!!

男爵府

唔好扮勁啦,投咩訴呀!如警方覺得有問題都即時會通知廣播處立刻停播啦,可能人地想升東擊西呢。門外都有警員!

珍珠宮

環保接龍勳章

大家好,我是子悠~~

子爵府

2024年龍年勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 畀面勳章 BK Milk勳章

引用:Quote:原帖由 mingjan 於 14-06-02 發表Tbb

原帖由 aromama 於 14-06-02 發表
佢係之後播定直播?直播時我冇坐定定睇,但屋企人話睇唔到,
但知道有線有即時播(BK JM 講)

...
即係原來其實你都無睇,淨係睇到呢到d人話有線直播!

珍珠宮

大廚勳章 BK Milk勳章

大宅

要投訴都投訴左啲阻住晒既議員啦,未解封,上去做咩?

男爵府

咁都要投訴

男爵府

其實我估游繩個班係後援,前線個班係單位做緊野,所以無影響的!

禁止訪問

引用:有線新聞,點解要直播飛虎隊游繩個一幕?只

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

引用:其實我估游繩個班係後援,前線個班係單位做

原帖由 ananlove 於 14-06-02 發表
其實我估游繩個班係後援,前線個班係單位做緊野,所以無影響的!
無錯 , 二個飛虎係等萬一破門時 , 個疑犯爬窗逃走 , 又或者向窗口開槍 , 佢地會格殺勿論

大宅

睇d唔睇d……

男爵府

每次都有人不滿,其實警方做咗d乜,市民未必知道哂,警方梗係掌握哂個情況啦,人地有sniper 喺唔同地方standby 啦,講咗個疑犯枝槍一指向其他地方即射佢額頭,唔該香港人真係唔好咩都投訴一餐啦
警方做野,你地識條鐵咩?

男爵府

2024年龍年勳章

焗佢投降或吞槍是旦一樣啦,佢衝出嚟亂射或放炸彈好大獲,成層樓都沒疏散一下比佢脅持其他住客,有排煩實比人嘈死

男爵府

係又投訴, 唔係又投訴, 係唔係都投訴。
其實唔好知啲唔知啲, 就話警方唔顧人身安全啦。

啲街坊又係, 講到有幾驚又要投訴。
而家警方咪即刻捉到個犯囉, 如果未捉到就話驚啫!!

伯爵府

引用:有線新聞,點解要直播飛虎隊游繩個一幕?只

有線新聞,點解要直播飛虎隊游繩個一幕?
只為一時嘅新聞價值,而妄顧兩位隊員嘅人生安全。
你無睇電視咩?警方講左係ok。tbb都有影啦!

伯爵府

引用:Quote:原帖由 mingjan 於 14-06-02 發表Tbb

佢係之後播定直播?直播時我冇坐定定睇,但屋企人話睇唔到,
但知道有線有即時播(BK JM 講)

...
咁你就吾好開膠post啦!了解左先啦!

大宅

唔好人講你又講啦,都唔用腦,你支持警察係啱,但都要用腦

男爵府

人人都係專家,批評左批評右,咁叻又唔見入警隊喎,警方做野,洗唔洗問過你地d市民呢

首頁

尾頁

跳至