跳至

首頁

尾頁

伯爵府

好媽媽勳章

聽話的我, 等著你來

伯爵府

到! 到! 到!

雖然係新topic但bk都係咁ga速度:tongue:

伯爵府

好媽媽勳章

而家去呢d連鎖快餐店買外賣, 真係要好小心 check 清楚先好攞走, 佢地成日都搞錯架 返到去先知既, 都未必會得閑出返去攞. 所以都係小心d check 真先好離開
原文章由 karencircle 於 07-10-31 09:08 發表
天氣涼涼地食返隻糯米雞做早餐暖下肚...點知阿活比錯左coffee當9茶不特止, 隻雞都唔好食ga

伯爵府

好媽媽勳章

所以應該都係唔關 topic 長唔長既事, 歸根究底都係 bk 既問題
原文章由 karencircle 於 07-10-31 09:08 發表
到! 到! 到!

雖然係新topic但bk都係咁ga速度:tongue:

伯爵府

早晨兼報到

bk 真係慢到呢.................... :evil:

原文章由 KITTYMAMA 於 07-10-31 09:12 發表
所以應該都係唔關 topic 長唔長既事, 歸根究底都係 bk 既問題

伯爵府

今朝起身發覺把聲沙哂, 又要睇 e 生

chloe 真係小氣, 之前話怕佢咳, 佢真係咳喇, 仲咳得幾犀利:-( :-( 琴日帶佢去睇 e 生, e 生話佢有d 喉嚨發炎同埋有d 氣管炎, 會可能有燒.......今朝就起燒喇, 冇比佢返學, 比佢係屋企休息下:-( :-(

[ 本文章最後由 AE_bb 於 07-10-31 09:55 編輯 ]

子爵府

早晨!

報完到要開工先!

我仔今日都未返得學, 昨日我返去時102度! , 佢應該係啲過濾性病毒, 好下又燒下:-( :-( .

你囡唔舒服咁你好返晒未呀?:-|
原文章由 AE_bb 於 07-10-31 09:43 發表
今朝起身發覺把坪聲沙哂, 又要睇 e 生

chloe 真係小氣, 之前話怕佢咳, 佢真係咳喇, 仲咳得幾犀利:-( :-( 琴日帶佢去睇 e 生, e 生話佢有d 喉嚨發炎同埋有d 氣管炎, 會可能有燒.......今朝就起燒 ...

伯爵府

咁今朝退左燒未呀?

102度, 要 check 緊d 呀, 叫工人姐姐每小時 check 一次啦.......

我好d架喇, 個人都精神, 係把聲變沙啫

原文章由 肥仔媽咪 於 07-10-31 09:48 發表
報完到要開工先!

我仔今日都未返得學, 昨日我返去時102度! , 佢應該係啲過濾性病毒, 好下又燒下:-( :-( .

伯爵府

好媽媽勳章

唉吔, 咁反覆, 你又未好晒, 仲要照顧佢, 屋企野做少D算LU:-|
原文章由 AE_bb 於 07-10-31 09:43 發表
今朝起身發覺把聲沙哂, 又要睇 e 生

chloe 真係小氣, 之前話怕佢咳, 佢真係咳喇, 仲咳得幾犀利:-( :-( 琴日帶佢去睇 e 生, e 生話佢有d 喉嚨發炎同埋有d 氣管炎, 會可能有燒.......今朝就起燒喇, ...

伯爵府

好媽媽勳章

可能真係要食抗生素幫幫佢先掂喎
原文章由 肥仔媽咪 於 07-10-31 09:48 發表
報完到要開工先!

伯爵府

好媽媽勳章

口沙就講少D, 對手就打多D
原文章由 AE_bb 於 07-10-31 09:52 發表
咁今朝退左燒未呀?

102度, 要 check 緊d 呀, 叫工人姐姐每小時 check 一次啦.......

男爵府

早晨

報到...我地do轉新裝

原文章由 AE_bb 於 07-10-31 09:38 發表
早晨兼報到

bk 真係慢到呢.................... :evil:

伯爵府

chloe 訓左呀, 我 arm arm 食左枇杷膏, 睇下會唔會好d, 咁就唔使睇 e 生:mrgreen:
原文章由 KITTYMAMA 於 07-10-31 10:29 發表
口沙就講少D, 對手就打多D

伯爵府

雖然話病係成長必經, 但見到chloe咁細個, 返左學後成日病仲咳得咁犀利, 真係心痛架:-| :-|
原文章由 KITTYMAMA 於 07-10-31 10:28 發表
唉吔, 咁反覆, 你又未好晒, 仲要照顧佢, 屋企野做少D算LU:-|

男爵府

:cry: 個個do病, 真係要休息多d, d病菌..
AE_bb
你咁重要, c 5 c叫你99幫下手ah

原文章由 AE_bb 於 07-10-31 09:52 發表
咁今朝退左燒未呀?

伯爵府

暫時都 okay 嘅, 有需要我會出聲架喇
原文章由 happyma 於 07-10-31 10:53 發表
AE_bb

伯爵府

bk今朝係咁彈我出去

子爵府

個仔日頭通常都冇咁燒, 一到黃昏就嚟料! 昨日姐姐話摸佢個心口覺得佢心跳得好勁, 嚇到姐姐都 佢開頭重想今晚去攞糖, 宜家只有自己派糖俾人lu!:(

如果你自己辛苦就叫99嚟幫下手等你同囡休息多啲啦!
咁今朝退左燒未呀?

子爵府

happyma,

你地一家都要保重呀, 星期日咁大日子一定要精神爽利去影相架! :lol

我今日睇到報紙介紹Canon一隻800萬像素嘅DC Model係Powershot SX100IS 係大機來的, 價錢大約$2,680, 如果買細機都要咁嘅價都應該考慮得過架!:)
原文章由 happyma 於 07-10-31 10:53 發表
AE_bb

[ 本文章最後由 肥仔媽咪 於 07-10-31 11:47 編輯 ]

伯爵府

好媽媽勳章

我反而覺得買一隻高級機既入門版, 唔及買部普通機既高級版喎
原文章由 肥仔媽咪 於 07-10-31 11:43 發表
你地一家都要保重呀, 星期日咁大日子一定要精神爽利去影相架! :lol

我今日睇到報紙介紹Canon一隻800萬像素嘅DC Model係Powershot SX100IS 係大機來的, 價錢大約$2,680, 如果買細機都要咁嘅價都應該考慮得 ...

首頁

尾頁

跳至