自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

好媽媽勳章

有無jm最近去過泰國?安全嗎?

翡翠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 認識瑞士牛牛第一回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

回覆:六月尾去泰國

上星期先實行宵禁
睇定d先好

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

引用:有無jm最近去過泰國?安全嗎?

原帖由 215702 於 14-06-07 發表
有無jm最近去過泰國?安全嗎?
得返曼谷宵禁咋

大宅

回覆:215702 的帖子

前年去過,冇乜特別

珍珠宮

泰國一定安全過印度菲律賓
記得唔好去示威區睇熱鬧就得

男爵府

宵禁個日出發去左7日bkk,可以講好平靜無咩事發生!其間只見過2次軍人,

我住big c附近,有去翟道翟、mbk個一帶,T21同沙吞附近做spa、我一年會去

2-3次,所以唔會太驚。

伯爵府

引用:宵禁個日出發去左7日bkk,可以講好平靜無咩

原帖由 ceomum 於 14-06-07 發表
宵禁個日出發去左7日bkk,可以講好平靜無咩事發生!其間只見過2次軍人,

我住big c附近,有去翟道翟、mbk ...
坐咩機去多?

ceomum  早機去午機返  發表於 14-6-7 23:54

琥珀宮

原本5月23日去曼谷,改咗6月20日去,軍人管治好過警察管,警察管等如冇王管,睇得出巴育忠於泰王,協調各方,有心攪好國家,我都好放心出發。只希望曼谷可以取消宵禁就好囉。

大宅

我姑仔而家喺泰國,冇乜野喎,總之唔好咁夜返酒店就ok

男爵府

回覆:215702 的帖子

啱啱由曼谷返嚟,冇乜嘢喎,市面很平靜,幾本上冇乜影響,返而少咗遊客,很舒服。

男爵府

好媽媽勳章

咁就可以諗諗喇!

大宅

六月尾,聽倒都熱

子爵府

我依家仲喺曼谷,呢幾曰照舊行街,食嘢,按摩,拜神,shopping,市面好平靜,夜晚好熱鬧,呢幾曰冇見過軍人,未遇過遊行集會示威塲面,如果冇睇過新聞,根本唔會知發生緊政變,到目前為止,呢度一切正常。

首頁

尾頁

跳至