興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

講開驚喜,等我比小小意見比各位剛買/將買新機既爸爸們,呢份禮物一來可以 lum 下可能已經稍有微言既太太,二來可展覽下各位既大作:

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

原文章由 chloepapa 於 07-11-30 17:15 發表

正版馬桶就係, 亦好穩
但老番果隻 (我都有) 真係唔穩, 要小心d

(杯麵, 我好多時都跌過落地俾人笑 )

咪當搞下氣氛囉..... 冇乜所謂o既....
一張好的作品,畫面要簡潔有力。所以有人說攝影是減法畫畫是加法的意思就在這。

一張好的作品,需要有好的內容,好的構思、好的規劃,最重要的是觀察力、有人文藝術涵養以及感性知性的心。當然,相機隨身帶著。

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

原文章由 googoo 於 07-11-30 17:17 發表
講開驚喜,等我比小小意見比各位剛買/將買新機既爸爸們,呢份禮物一來可以 lum 下可能已經稍有微言既太太,二來可展覽下各位既大作:
http://googoo.smugmug.com/photos/227017131-L.jpg ...

都正喎! 請教路....

仲有, 呢版就黎3千啦..... 唔通我地要做孟母?
一張好的作品,畫面要簡潔有力。所以有人說攝影是減法畫畫是加法的意思就在這。

一張好的作品,需要有好的內容,好的構思、好的規劃,最重要的是觀察力、有人文藝術涵養以及感性知性的心。當然,相機隨身帶著。

版主

版主 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 睛靈勳章

原文章由 googoo 於 07-11-30 17:17 發表
http://googoo.smugmug.com/photos/227017131-L.jpg ...

靚靚
請問去邊度整 ? 幾 $$ ?
thanks

子爵府

Anya Hindmarch (上次“I'm not a plastic bag" 排隊果間)
$3,100
注意:製作時間﹣四個月 (不過上次兩個零月就做好)

版主

版主 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 睛靈勳章

原文章由 googoo 於 07-11-30 17:31 發表
Anya Hindmarch (上次“I'm not a plastic bag" 排隊果間)
$3,100

多謝info, 不過價錢就.......
都係唔好話俾老婆知好d

子爵府

原文章由 Simar 於 07-11-30 17:20 發表

都正喎! 請教路....

開新版啦, 我部D3遙遙無期啊.

講返D200, Simar 兄你部同我部唔同期出, 實際上真係有小小唔同咖. 正d.

子爵府

原文章由 Simar 於 07-11-30 17:20 發表

我 lum 住等埋星爺部 D3嗎,真係頸都長呀!

子爵府

原文章由 googoo 於 07-11-30 17:31 發表
$3,100

$3100?!!! 過兩個月返大陸做$200有找.

贊成轉新版, 費事俾老婆睇倒麻煩.

子爵府

太過份喇,買機買鏡時就 “一萬幾千,過眼雲煙“

子爵府

詢眾要求,新版現已開業:
聞相俱樂部- Part VIII

首頁

尾頁

跳至