跳至

首頁

尾頁

複式洋房

我想買個bb床上吊住的玩具(有音樂嗰的), 喺Bmart 見到有的要四五百元, 唔知有冇第度介紹. 我去過mamacare, 佢的話要四百幾, 不過賣晒了. 有勞!

侯爵府

原文章由 小如子 於 07-11-4 20:46 發表
我想買個bb床上吊住的玩具(有音樂嗰的), 喺Bmart 見到有的要四五百元, 唔知有冇第度介紹. 我去過mamacare, 佢的話要四百幾, 不過賣晒了. 有勞!

個d唔係咁好wor... 對bb眼仔唔太好架~

複式洋房

原文章由 stephenietam 於 07-11-4 20:53 發表

個d唔係咁好wor... 對bb眼仔唔太好架~

喺唔喺怕bb眼仔會斗雞啊?

珊瑚宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

八佰伴咪有囉..好耐以前我係八佰伴買左個winnie the pooh既都係200左右...重要係公仔黎既..跌落床仔都唔怕整到bb

d人話唔好放正係bb頭頂..放係床尾..咁bb就唔會豆雞..同如果跌落黎都唔會整到bb

複式洋房

原文章由 月希 於 07-11-4 21:16 發表
八佰伴咪有囉..好耐以前我係八佰伴買左個winnie the pooh既都係200左右...重要係公仔黎既..跌落床仔都唔怕整到bb

d人話唔好放正係bb頭頂..放係床尾..咁bb就唔會豆雞..同如果跌落黎都唔會整到bb ...

咁我得閑去睇下,唔知玩具反斗城會唔會有呢?

珊瑚宮

玩具反斗城....正常都會有既..hk果d有好多...澳門依間就唔知囉...因為我已經冇留意依d野好耐囉

大宅

高地烏街有兩間,鏡湖對面有一間,一家春附近的永享銀行對面又有一間. 你去睇下有無.
明天八百伴vip day喎,唔知有無呢

大宅

最緊要健康講bb個集d dr話唔怕會斗雞架
我買佐個就咁吊住, 唔轉既, 佢都唔玩既

珊瑚宮

係咪你d公仔唔吸引?有冇音樂?

重有丫..你個b先3個月咋喎...你想佢點玩

大宅

littlefafa,
我買個個係有音樂, 會轉o既, 我個仔初初都係望望下... 到依家佢會則身伸高d隻手掂d公仔... 其實你可以同你個仔玩, 捉住佢隻手, 去掂d公仔, 我個仔個時就玩到好開心

複式洋房

我都好想去八佰伴vip day 睇吓有冇bb嘢, 可惜咁多人, 老公一定不會讓我去:(

民房

買喇,買喇,朋友係日本買咗個會轉,有音樂ga比我個bb,佢開頭都唔望,1個月時開始會望住d公仔,而家2個幾月,佢仲同d公仔傾計,玩成個鐘都唔喊人抱,有時佢喊,只要放佢落床仔,佢就會安静. 我諗如果會斗鷄,都唔會買咁耐la. 我覺得仲可以訓練佢對眼睛運轉tim. 如果你買最好買d公仔唔係膠ga,唔怕跌落佢度.(我個係可拆落黎玩ga.)

首頁

尾頁

跳至