跳至

首頁

尾頁

大宅

My daughter is afternoon class! But I want to change to morning class? any chance??

http://fbclmckg.school.hk/system/tool/webpage/index.php?charset=big5&netroom_id=1&channel=campus&tool_id=3045

大宅

好媽媽勳章

唔知神召會幾時有結果呢.....

大宅

都係今日下午,收唔到信可以打電話去問
原文章由 heiBBB 於 07-11-6 12:25 發表
唔知神召會幾時有結果呢.....

別墅

原文章由 georgeha 於 07-11-6 11:48 發表
My daughter is afternoon class! But I want to change to morning class? any chance??

http://fbclmckg.school.hk/system/tool/webpage/index.php?charset=big5&netroom_id=1&channel=campus&tool_id=3045

我個囡都係, 不過我唔係咁鍾意下午班, 因為驚攪亂佢的生活!!!

大宅

原文章由 chan1209 於 07-11-6 13:17 發表

我個囡都係, 不過我唔係咁鍾意下午班, 因為驚攪亂佢的生活!!!

我阿囡唔得呀.....唔知係咪嗰日我地係側邊有幫佢...所以咁呢....但個miss都冇講話唔可以幫...:-(

別墅

My colleague's son also could not get a place. :-( :-( :-(

She really feels disappointed, and wants to know if any chance remained?

大宅

被否決了...............:cry:

別墅

原文章由 tsyefung 於 07-11-6 14:36 發表
My colleague's son also could not get a place. :-( :-( :-(

She really feels disappointed, and wants to know if any chance remained?

佢叫快D寫信去做後備啦,
我已經寫左, 不過要親身拎去.......

大宅

好媽媽勳章

原文章由 patmini 於 07-11-6 14:46 發表
被否決了...............:cry:

睇到你咁講~我仲驚啊!!
PS:我今日成日神不守舍.....

別墅

原文章由 georgeha 於 07-11-6 11:48 發表

你有冇寫信去做後補生呀, 越快越好!

大宅

原文章由 chan1209 於 07-11-6 15:02 發表

你有冇寫信去做後補生呀, 越快越好!

已經寫好咗...今日放工即刻攞去....希望下午班會收啦....

別墅

原文章由 masiuling1218 於 07-11-6 15:05 發表

已經寫好咗...今日放工即刻攞去....希望下午班會收啦....

快呀, 佢地收4點......
GOOD LUCK!

大宅

I have also send the letter for 後補生 of morning class!
Hope good luck la!

大宅

原文章由 georgeha 於 07-11-6 15:32 發表
I have also send the letter for 後補生 of morning class!
Hope good luck la!

嘩....上午班都好多人爭喎.....

大宅

好媽媽勳章

岩岩打去神召會諗住試下問結果~
點不知佢話唔可以係電話透露....
唉~~~仲心情好難形容...好辛苦啊!!

大宅

唉,果日阿囡表現真係超水準tim呀!!
佢平時坐唔定,又成日話人曳曳,果日乖到我都覺得邪呀!!
佢講野唔叻,但老師果日問咩佢都答倒,唉~
都唔收呀....今日睇完呂明才個結果,真係唉.........
都唔知點解.....><
4百幾人,得果120個位,應該預左o既....唉!!!!!><

神召會等到我頸長,仲未收倒信呀!!!!!!!
有冇媽咪收倒呀???

我今日去左鳳溪報下午班,鳳溪好嗎??

大宅

神召神今日已發信通知 ,佢地話今年唔會 post上網 ,亦唔會透過其他途徑發佈 ,所以唯有等郵差先生 !!!

別墅

原文章由 joey122 於 07-11-6 19:59 發表
唉,果日阿囡表現真係超水準tim呀!!
佢平時坐唔定,又成日話人曳曳,果日乖到我都覺得邪呀!!
佢講野唔叻,但老師果日問咩佢都答倒,唉~
都唔收呀....今日睇完呂明才個結果,真係唉.........
都唔知點解.....><
4百幾人,得 ...

joey122,

女兒盡了力, 而你又覺得佢有超水準表現, 已經係最大回報了!!
你住邊區呀, 雍盛苑何袁惠琼都好好的, 佢地已經收左生, 係去問問啦!

另外, 你快d寫信比呂明才做下午班後補生啦, 祝你成功!

chan1209

民房

Georgeha n Chan1209 :

我想問吓兩位關於考LMC ,只是好奇而已 .

你們是否基督徒?
小朋友是大仔/女定個仔/女?
有小朋友曾讀此校嗎?

Hope you both can change to morning class.

別墅

原文章由 desserty 於 07-11-7 08:35 發表
Georgeha n Chan1209 :

我想問吓兩位關於考LMC ,只是好奇而已 .

你們是否基督徒?
小朋友是大仔/女定個仔/女?
有小朋友曾讀此校嗎?

Hope you both can change to morning class.

...

desserty,

1.我兩公婆都唔係教徙(屋企冇一個係)
2. 亞囡係05年8月尾出世
3. 沒有哥哥姐姐讀緊此校

thanks
chan1209

首頁

尾頁

跳至