自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

在港大同學會對出,勁多人圍觀,個bb仲好細應該1yrs左右or細d,都識認人果隻,勁喊,個師姐不停um佢.
唔知最後點呢??
[img align=right]C:\Documents and Settings\pangpang\My Documents\My Pictures\2004-02-19, BB[/img]

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

希望佢既父母盡快與警方聯絡啦 :cry: :cry: :cry:

原文章由 sunflower 於 07-11-7 17:58 發表
在港大同學會對出,勁多人圍觀,個bb仲好細應該1yrs左右or細d,都識認人果隻,勁喊,個師姐不停um佢.
唔知最後點呢??
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

大宅

係咪失散左呀?-(

洋房

有人想要一個都無,有的又不珍惜。:tongue:

王國長老

至尊種植勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 爸B勳章 王國長老 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 魅力王子 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

吓......可能失散咗咋

男爵府

可能失散啦,希望快d搵返佢媽咪

大宅

係咪又係啲大陸人攪唔掂,就搵著我哋香港人嚟攪 , 我最憎啲人,養唔掂就咪鬼生啦, 好似好耐之前嗰個21歲又生兩仔嘅所謂阿媽,為咗自己去開心,就將兩個仔係咁夾係門同鐵閘中間, 你話聽到係咪 , 我話罰佢乜鬼都無用, 最好將佢夾番係個門同鐵閘中間,然後剩係比件一件衫,下身著條尿片, 然後又鎖住佢一晚,等佢試番佢同佢個仔所受嘅苦 , 難為啲小朋友, 如果佢哋大咗知道自己係因為父母就咁留低佢哋係條街到, 真係寧願話比佢哋聽父母死哂先入孤兒院,我諗佢哋之後仲好做人啲

民房

好媽媽勳章 醒目開學勳章

又黎,早幾日先有個女仔乍bor!

男爵府

希望個B只係同家人失散,快d搵番屋企人啦:) 如果真係被遺棄,好可憐 我想生多一個都咁難,點解會有d人生咗出嚟,又唔要,仲要當垃圾隨街拋,咁殘忍:tongue:

男爵府

醒目開學勳章

希望個父母真係唔係有心唔要佢啦... ...

水晶宮

希望無嚇親個bb就好啦~
有人話,人一生要找到四個人1) 自己2) 深愛你的人3) 你最深愛的人4) 共你過一生的人             在你出世一刻,我一次過找到這四個人

大宅

so poor:-( :-( :-( :-( :-(

大宅

唉.....................:-( :-(

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

~大bb揍住兩個可愛的小bb~超辛苦但好富足^^~
~祝願每個人都有開心快樂既人生~
~記住甜酸苦辣是人生必須要走過的~

伯爵府

我的育兒心得勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章

走失左咋

男爵府

好媽媽勳章

希望佢既父母盡快與警方聯絡啦

珍珠宮

唉~~d人都唔知點揍仔既....

寶石宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

有冇新消息, 希望搵得番父母...............

伯爵府

牛年勳章

應該係失散左JU , 我依前係商場做 , 經常性有呢D事發生
仁德厚澤載福慧輝炫矢志盛風華

侯爵府

點解有D父母咁狠心或者咁大意架...希望BB無事la.

首頁

尾頁

跳至