在職全職

跳至

首頁
12345...7

尾頁

別墅

唉!! 等錢使,仔又細,迫住要做全職媽媽,有無d正當part time可以再家做下架? 麻煩介紹下啦

複式洋房

Hi, 我都想呀!?-( 你做開咩? 我阿女讀緊k1,出面part-time起碼要做4hrs,都無咁多時間 ,我都好明白你的心情....:-| ,我搵開工幫你留意下:)

伯爵府

正當可以在家做的 part-time

Hi, 我都想搵份可以在家做的 part-time呀 !

各位有冇好介紹呀 !

我住大埔呀 !

原文章由 roybee 於 07-11-9 15:49 發表
唉!! 等錢使,仔又細,迫住要做全職媽媽,有無d正當可以再part time家做下架? 麻煩介紹下啦

複式洋房

我都好想搵呀,有的話通知聽。我住屯門。

大宅

我都想搵工呀......:-( :-( 有冇介紹呀.

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

me too la!我都係住大埔gar,我唔想咁快告別我嘅全職mama生涯呀!!本來同老公講好咗做3年gar ma,等bb番幼稚園我先做番嘢,但........突然間發生咗d問題,搞到我而家開始要搵番嘢做,好唔開心呀:-( :-( :-( :-( :-( 我唔想冇咗同bb最寶貴嘅時間呀!!:-( :-( :-(

大宅

你好, 我都想搵份可以在家做的 part-time呀 !

各位有冇好介紹呀 !

我住北角 !

大宅

我又要,我坐咗喺屋企3年嘞!日日對住d仔都好勞氣,我諗要搵d嘢做下分開我d注意力...

禁止訪問

別墅

好呀,唔該晒呀

不過我諗機會都好微喇,我個BB先得果1歲,又要在家做喎,邊有咁easy喎:cry: :cry:

原文章由 阿mee 於 07-11-9 16:06 發表
Hi, 我都想呀!?-( 你做開咩? 我阿女讀緊k1,出面part-time起碼要做4hrs,都無咁多時間 ,我都好明白你的心情....:-| ,我搵開工幫你留意下:)

大宅

我都想呀, 幫補吓都好吖

大宅

我都剛剛成為全職媽咪, 不過我阿仔讀小一, 我而家就用我空閒的時間去發展自己的生意, 時間都係自己去安排, 可以響屋企做, 起碼可以控制自己的時間啦.
joly --
http://jolyleong.spaces.live.com/

大宅

好媽媽勳章

工作~工作~~工作~~~~
有冇得介紹下呀???

複式洋房

我剛轉做全職媽咪2個月, 很明白part time 的重要性, 既可幫吓生計, 亦可分散我們照顧小朋友的辛勞, 提升自己的滿足感, 幾好呀!經朋友介紹, 我現在亦有份part time, 幾自由, 有興趣可PM給我!

大宅

有無part time可以在家做?

hi~你好,
我有興趣呀,可以把詳情pm我嗎?
thanks

洋房

原文章由 Yin媽咪 於 07-12-6 23:27 發表
我剛轉做全職媽咪2個月, 很明白part time 的重要性, 既可幫吓生計, 亦可分散我們照顧小朋友的辛勞, 提升自己的滿足感, 幾好呀!經朋友介紹, 我現在亦有份part time, 幾自由, 有興趣可PM給我! ...

你好, 我亦有興趣呀,可以把詳情pm我嗎?
Thank you.

民房

回覆 #14 Yin媽咪 的文章

我都好有興趣的,可以pm我一份嗎?E-mail address: [email protected]. 多谢
Best Regards, Stella Ji

子爵府

原文章由 Yin媽咪 於 07-12-6 23:27 發表
我剛轉做全職媽咪2個月, 很明白part time 的重要性, 既可幫吓生計, 亦可分散我們照顧小朋友的辛勞, 提升自己的滿足感, 幾好呀!經朋友介紹, 我現在亦有份part time, 幾自由, 有興趣可PM給我! ...

我都有興趣呀!可唔可以pm我![email protected]

複式洋房

Dear all,
已PM給你們, Thanks! Have further question, please contact me.

男爵府

我都有興趣知呀,請pm埋我丫

首頁
12345...7

尾頁

跳至