興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

別墅

依家賣緊幾多錢呢? 如果想俾card, 邊間唔收charge呀?

唔該!

版主

版主 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 睛靈勳章

可以參考下 link:
http://www.dchome.net/viewthread.php?tid=312113&page=1#pid3538508
一般由 $8,300到 $8,800左右

買小小白 IS/ 小白IS 呢d 貴價鏡頭, 我建議去永成/ 萬成, 百老匯, 鐳射, 呢d shop 睇睇, 因為d 細shop價錢都唔平得好多,有d重貴過佢地
另外,永成/萬成d存貨多d,一支有問題可以俾多幾支你揀
加上信用咭唔收額外 charge

[ 本文章最後由 chloepapa 於 07-11-10 01:42 編輯 ]

子爵府

醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章

sorry, 睇錯, 以為係小白is tim
原文章由 CTLO 於 07-11-9 17:07 發表
依家賣緊幾多錢呢? 如果想俾card, 邊間唔收charge呀?

唔該!

別墅

尋日o係鐳射買左啦. $8350.
百老匯$8300, but 無貨. :tongue:
今日仲去左馬灣公園替枝鏡開光, 好正!

Thanks.

原文章由 chloepapa 於 07-11-10 01:40 發表
可以參考下 link:
http://www.dchome.net/viewthread.php?tid=312113&page=1#pid3538508
一般由 $8,300到 $8,800左右

買小小白 IS/ 小白IS 呢d 貴價鏡頭, 我建議去永成/ 萬成, 百老匯, 鐳射, 呢d shop 睇睇, 因為d ...

[ 本文章最後由 CTLO 於 07-11-11 21:58 編輯 ]

子爵府

好媽媽勳章

原文章由 CTLO 於 07-11-11 09:55 PM 發表
尋日o係鐳射買左啦. $8350.
百老匯$8300, but 無貨. :tongue:
今日仲去左馬灣公園替枝鏡開光, 好正!

我LIKE你呢個字眼

首頁

尾頁

跳至