跳至

首頁

尾頁

複式洋房

如題??-( ?-(

複式洋房

我問c+醫生拉!佢話BB而家打完六月針,又打肺炎葛種拉,就吾好俾太多針BB打拉!只需要吾好打BB去D人太多地方,BB應該無甘容易中招啊!所有后黎c+醫生就吾幫我啊B打拉,仲有啊,醫生話要打都等啊B一歲先啊!不過c+又講,如果我堅持要打,佢都會幫啊B打啊!不過我就無打到拉!

大宅

我岩岩去打6個月既6合一+肺炎針時,醫生叫BB打埋流感針, 佢話如果BB真係有流感既話, d醫生好多時落藥太重, 咁就打左啦! 總共要打2支, 個日先打6合一+流感, 下個月再打埋肺炎+流感!

複式洋房

simba & muji,

That's the 2 versions I've heard. My hubby and I have not decided to have the injection for BB or not. That's why I try to ask the sisters here. :lol: :lol:

Thanks.

複式洋房

my bb got flu from his cousin. only 1 person has flu, it's
easy to pass it to the bb if that person is so close to your bb.

首頁

尾頁

跳至