跳至
[2004年或之前] X'mas garthering 2007

首頁
12345...15

尾頁

大宅

Dear all,

大功告成 真係排除萬難 我諗有你地一齊晌呢庶”we宏宏” 不過有少少瑕疵就係得A房,好過柴房啦,BOSS?

Ivy.CL,
真係要即場交租,冇得縮沙架:)
我昨晚最後都係揾唔到阮生,不過都冇分別,都係要今早親身再去.會所究竟係咪開八點架,點解我次次準時到都有人晌我前面呢

大宅

Mamiya

辛苦哂 ..... ......!!

..... !!

一額汗,唔係真係唔放過佢, dum 佢都有知.... !

大宅

mamiya,

甘係米你前一個人book左B房呀 ??? or 個位阮生留左房俾亞"張太"呀 ...but "張太"今日無收 call wor ?-( 唔通佢等"張太" call 佢 ??

甘米 confirmed 26/dec ok 呀 ??
if yes, 我地要睇下食セ......玩セ呀..........?-( ?-( ?-(

大宅

Date: 26 dec. 2007 (wed...holiday ah)
time: 3pm to 6pm
place: OS cup house

all...再報下人數先吓......

另外幾位"靚太", 係咪唔得閒呀

(1) cherryma
(2) mamiya
(3) DuncanMaMa
(4) Ivy. CL ... 3A + 2B
(5) cheukheimummy
(6) Jacqueline

cyrusmum.
os cup house 而家已要confirmed場地, 甘不用 book 你 cup house la

大宅

Jacq.Ho,

多謝你嘅香吻兼擁抱 受晒受晒! 我都係出dddddd力啫 , BOSS連火都出埋, 差D用埋火水

阿張太,
你就想呀,阿阮生:tongue:淨係知你火滾唔知你性感 , 邊鬼記得你丫 我望到個簿,訂B房個人唔係我地呢個時間,不過重疊左一個鐘囉. 我前面個姐姐係夜D嘅時間.

[ 本文章最後由 mamiya 於 07-11-27 15:38 編輯 ]

侯爵府

減齡達人勳章 親子王國15週年勳章 好媽媽勳章

想問下, A房同B房有乜分別
我地之前去的是A房還是B房? 定係AB房要晒架

侯爵府

Date: 26 dec. 2007 (wed...holiday ah)

(1) cherryma ... 2大 + 2小
(2) mamiya

男爵府

我真係唔敢報呀, 因為25晚一定會出去玩, 可以又會玩到好夜, 第二日係用黎的, 所以......我怕我會失約呀:-| 如果25晚我地早左訓, 咁我就黎喇, 咁你地tko太太們, 仲預唔預我呢?
小肥肥一族 我家有個 肥 爸爸, 又 有個 肥 媽媽,一定有個 肥 囝囝

大宅

原文章由 cherryma 於 07-11-27 19:14 發表
想問下, A房同B房有乜分別
我地之前去的是A房還是B房? 定係AB房要晒架

A & B 房同一個位置, 我地其實2边都去過架..
面對 function room, 左边係A房, 中間有版間開的.
如果多人...over 60人, 甘就要 book A + B 房la, 佢地會把中間版拿走的.....

cherryma,

打"保令"....要book 架, 打算幾點 ? 1 or 2 條 link ?
边個打呀 ???

大宅

原文章由 YuYung 於 07-11-27 23:12 發表
我真係唔敢報呀, 因為25晚一定會出去玩, 可以又會玩到好夜, 第二日係用黎的, 所以......我怕我會失約呀:-| 如果25晚我地早左訓, 咁我就黎喇, 咁你地tko太太們, 仲預唔預我呢? ...

honey,

party 3pm 先開始呀, 有冇訓到甘"夜"呀

我 & mamiya.....甘C難先 book 到房, 系咪唔尼呀

[ 本文章最後由 Ivy.CL 於 07-11-28 00:42 編輯 ]

大宅

如果想多D人玩, 大家ヌ唔介意.......不如問下另外幾個"靚太"有無興趣尼玩吓......

mamiya....問下 H2O.....
yuyung....問下...NN, Ally mama....
cyrusmum....問下 bebe, jc....

重有边個尼........?-(

大宅

(1) cherryma ... 2大 + 2小
(2) mamiya ... 2A+1B

男爵府

咁我問下nn同ally媽先喇
小肥肥一族 我家有個 肥 爸爸, 又 有個 肥 媽媽,一定有個 肥 囝囝

男爵府

(1) cherryma ............ 2大 + 2小
(2) mamiya .............. 2大 + 1小
(3) DuncanMaMa ....
(4) Ivy. CL ................ 3大 + 2小
(6) Jacqueline...........
(7) YuYung .................1大 1小
(8) YuYung - Ally........ 1大1小

大宅

Honey,

真乖乖.....
為左見下我地, 訓少陣啦

侯爵府

原文章由 Ivy.CL 於 07-11-28 00:32 發表

A & B 房同一個位置, 我地其實2边都去過架..
面對 function room, 左边係A房, 中間有版間開的.
如果多人...over 60人, 甘就要 book A + B 房la, 佢地會把中間版拿走的.....

cherryma,

打"保令"....要book 架, 打 ...

打呀打呀, 有無人想打呀, 我同cherry都會打, 如果無人打就預我兩個啦. 要早幾耐book架? 我怕又要勞煩boss, 唔好意思

我早啲去打或完左party先打都OK架

子爵府

(1) cherryma ............ 2大 + 2小
(2) mamiya .............. 2大 + 1小
(4) Ivy. CL ................ 3大 + 2小
(7) YuYung .................1大 1小
(8) YuYung - Ally........ 1大1小
(9) Cyrusmum ...........2大1小

大宅

(10) cnine ................2大1小
:wave:  :wave:  :wave:  :wave:  :wave:  :wave:

子爵府

今年大家玩唔玩交換禮物呀? 玩的話, 不如一早抽定會同邊個交換, 咁買禮物時都易啲, 唔駛驚唔知買男既定女既!
另外jc有啲禮物仔可以贊助比我哋呀! 到時玩遊戲又可以煩少啲!

男爵府

(10) cnine ..................2大1小
(11) NN fonder ..........1大1小

首頁
12345...15

尾頁

跳至