跳至

首頁
23456...15

尾頁

大宅

cherryma,

book 保令尼家野......要上 OS www check check 先, 我未試過 book....等我"使"下睛睛ma 去ハ下 先

有消息話你知吓.....
我做到有セ所胃呀.....:loveliness:

大宅

原文章由 Cyrusmum 於 07-11-28 23:11 發表
今年大家玩唔玩交換禮物呀? 玩的話, 不如一早抽定會同邊個交換, 咁買禮物時都易啲, 唔駛驚唔知買男既定女既!
另外jc有啲禮物仔可以贊助比我哋呀! 到時玩遊戲又可以煩少啲! ...

good idea 吓.....

定個價好D wor....例如$ 50-100 or ..more/less..

大宅

Date: 26 dec. 2007 (wed...holiday ah)
time: 3pm to 6pm
place: OS cup house

all...再報下人數先吓......

另外幾位"靚太", 係咪唔得閒呀

(1) cherryma ............ 2大 + 2小
(2) mamiya .............. 2大 + 1小
(3) DuncanMaMa ...... 2大 + 2小
(4) Ivy. CL ................ 3大 + 2小
(5) cheukheimummy
(6) Jacqueline...........
(7) YuYung .................1大 1小
(8) YuYung - Ally........ 1大1小
(9) Cyrusmum ...........2大1小
(10) cnine ..................2大1小
(11) NN fonder ..........1大1小

別墅

(1) cherryma ............ 2大 + 2小
(2) mamiya .............. 2大 + 1小
(4) Ivy. CL ................ 3大 + 2小
(5) cheukheimummy--2大+1小
(7) YuYung .................1大 1小
(8) YuYung - Ally........ 1大1小
(10) cnine ..................2大1小

原文章由 DuncanMaMa 於 07-11-29 11:12 發表
Date: 26 dec. 2007 (wed...holiday ah)

(2) mamiya ....... ...

別墅

原文章由 DuncanMaMa 於 07-11-29 11:12 發表

(2) mamiya ....... ...

子爵府

禮物方面, 我諗$100以內啦! 大家有冇意見?

侯爵府

減齡達人勳章 親子王國15週年勳章 好媽媽勳章

原文章由 Cyrusmum 於 07-11-28 23:11 發表
今年大家玩唔玩交換禮物呀? 玩的話, 不如一早抽定會同邊個交換, 咁買禮物時都易啲, 唔駛驚唔知買男既定女既!
另外jc有啲禮物仔可以贊助比我哋呀! 到時玩遊戲又可以煩少啲! ...

呢個方法好喎, 唔駛諗到頭大要啱男又要啱女

別墅

我贊成Cyrusmumm的建議! 最好訂在HK$90.-100.00之內,因為太平可能會買不到一些較實用的東西。

原文章由 Cyrusmum 於 07-11-29 12:38 發表

大宅

2007 X'mas party ....26/dec.(wed)
now........

(6) Jacqueline........... 2大+1小
(12) Hayiu..................2大2小

now total : 22大+ 16小 = 38 人

大宅

Dear BOSS,
真抵錫 ...! Cherryma called 我話通緝緊我....得我一個未報數,嚇得我呀....都係 boss 心水清,呢 d function 我梗 2 大 1 小的,tks !

Cyrusmum,
若然年尾有得分,付出的.....就算跳 IFC 有舊 $$ 墊住都叫抵 D 呀,呀李老闆 dum 左幾十萬黎做 ISO....慣例睇怕連腳毛都冇條 ! 如果我年頭真係搵唔到第個碼頭,要上 IFC 的話,著埋 Batman dressing 又點話,cyrus 咪縑 batman 矮左成半至好呀o下 .... ...!

子爵府

大家覺得ok的話, 仲搵日搵人扮抽籤啦!

JacquelineHo,
你企到咁高, 邊見到矮咗成截丫! 至驚你到時冇勇氣咋!

大宅

原文章由 Cyrusmum 於 07-11-29 12:38 發表
:wave:  :wave:  :wave:  :wave:  :wave:  :wave:

侯爵府

原文章由 Cyrusmum 於 07-12-1 11:23 發表
大家覺得ok的話, 仲搵日搵人扮抽籤啦!

JacquelineHo,
你企到咁高, 邊見到矮咗成截丫! 至驚你到時冇勇氣咋!

呢樣野就由樂樂抽籤, cherry做監督, 今晚抽好話比大家知, 一定唔會做馬 大家OK嗎?

侯爵府

哈哈....大功告成, 已經抽好啦! 樂樂抽, cherry mark低, 兩隻龜龜監票.....hee.....hee.....!

我係用循環方法, A --> B --> C (A買比B, B買比C, C買比A), 大家明嗎?

結果如下:

晴晴 --> 思翰 --> Hayiu --> Ally --> Yuki --> 寶寶(NN) --> cheukhei --> Duncan --> Hazel --> 晉晉 --> Aric --> 樂樂

BB: 66 --> Lesley --> 俊皓

到時請在禮物上面寫明送給那一位.

[ 本文章最後由 cherryma 於 07-12-1 18:16 編輯 ]

侯爵府

食物點呀? 每人整一樣OK嗎? 好似大部份人都有工人, 叫工人整定囉, 無工人嘅就可以買現成的. 好嗎?

還有遊戲又點? 無乜時間啦, 要快啲商量!

[ 本文章最後由 cherryma 於 07-12-1 18:24 編輯 ]

子爵府

mamiya,
啲排要同晴晴行多啲街街啦!:mrgreen:

Hayiu,
嬈嬈鐘意啲乜呀? 有冇貼士比?

整嘢食? 個腦實晒添!:-|

大宅

Cyrusmum >整你至拿個味羅

侯爵府

原文章由 bebe 於 07-12-2 01:03 發表
Cyrusmum >整你至拿個味羅

係邊味呀

一定要試下囉

大宅

原文章由 cherryma 於 07-12-1 18:15 發表
哈哈....大功告成, 已經抽好啦! 樂樂抽, cherry mark低, 兩隻龜龜監票.....hee.....hee.....!

我係用循環方法, A --> B --> C (A買比B, B買比C, C買比A), 大家明嗎?

結果如下:

晴晴 --> 思翰 --> Hayiu --> Ally --> Yuki --> 寶寶(NN) --> cheukhei --> Duncan --> Hazel --> 晉晉 --> Aric --> 樂樂

BB: 66 --> Lesley --> 俊皓

到時請在禮物上面寫明送給那一位.

收到, 好緊張,咁都幾好,大家唔使諗買份禮物比男定女
:wave:  :wave:  :wave:  :wave:  :wave:  :wave:

子爵府

既然有人欽點, 我就勉為其難啦! 我最叻同最鐘意整咪牛油粟米囉!

首頁
23456...15

尾頁

跳至