跳至

首頁

尾頁

大宅

OK..明白 !!

原文章由 hyatt 於 07-11-24 17:47 發表

原本$4920係24盒,即$205一盒
咁送2盒,所以平均每盒$189.23 (即$4920/26盒)(齊頭$190一盒,因本來sales話唔會分開送咁多個地址架,後來我見佢肯分6個地址送,零頭咪俾佢囉)

fyi,我知2月媽咪會人地訂6x盒都係送3個地址 ...

別墅

收到啦唔該晒....
如果真係有媽咪唔訂....咁你通知我啊....THANKS.....我想訂2-4盒咋.....

原文章由 hyatt 於 07-11-23 23:47 發表

我己pm電話給你
若有媽咪臨時唔訂,你或者可以補上啊~
有你常在,使我感到幸褔。。。感激當我遇上。。。

別墅

原文章由 gutwong608 於 07-11-25 20:09 發表
收到啦唔該晒....
如果真係有媽咪唔訂....咁你通知我啊....THANKS.....我想訂2-4盒咋.....

所有媽咪都俾左錢啦,我唸你一係自己contact下smart fish啦~

別墅

OK..Thanks

原文章由 hyatt 於 07-11-26 19:29 發表

所有媽咪都俾左錢啦,我唸你一係自己contact下smart fish啦~

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

我今朝收到貨啦.
tks !

別墅

原文章由 雲兒白 於 07-11-28 11:08 發表
我今朝收到貨啦.
tks !

咦,又幾快喎,佢今日俾左電話我
話明日送貨~

別墅

Group order 訂smart fish

我想請問吓縱有冇媽咪有興趣group order訂smart fish?我之前miss咗,而家想再聯絡個sale再訂過...

watson 賣$268一盒 (28 包 / 盒, 每日1包)
若group order訂,可以
12 盒 = $2600 (+ 送 1盒) = $200一盒
24 盒 =$4920 (+送2盒) = $189.3一盒

別墅

原文章由 hyatt 於 07-11-28 14:16 發表

咦,又幾快喎,佢今日俾左電話我
話明日送貨~

今晚已經送左貨喇,好efficient!
若果有媽咪這兩日未收到貨,可以打俾我,我幫你們follow up!

複式洋房

Thankyou hyatt,
I got my smartfish already!.

別墅

thanks hyatt, i received la.

原文章由 hyatt 於 07-11-28 20:19 發表

今晚已經送左貨喇,好efficient!
若果有媽咪這兩日未收到貨,可以打俾我,我幫你們follow up!

別墅

Group order 訂smart fish

我想請問吓縱有冇媽咪有興趣group order訂smart fish?我之前miss咗,而家想再聯絡個sale再訂過...

watson 賣$268一盒 (28 包 / 盒, 每日1包)
若group order訂,可以
12 盒 = $2600 (+ 送 1盒) = $200一盒
24 盒 =$4920 (+送2盒) = $189.3一盒

首頁

尾頁

跳至