在職全職

跳至

首頁

尾頁

子爵府

原文章由 goodies 於 07-11-19 21:34 發表
各位偷懶、不善生產的煮妹:

我返龜啦!一如我的忠旨:我地 work hard play hard;全情投入觀光、攝影的我攀上攀落,換來一隻扭傷似象腿的足踝、一對熊貓眼和一對滿是被不知名小昆蟲咬後有無數小紅點的雙腿!

不過你地眾人這 ...

唔緊要啦,你對纖纖小腿,就算點腫有排都未夠我對象腿勁 !
[img align=right]http://i116.photobucket.com/albums/o21/keiyan76/CEO.gif[/img]

侯爵府

你第時考慮用STICKER啦
我拎住張大STICKER係度玩貼貼貼架

原文章由 bestma 於 07-11-19 23:40 發表
無錯, 係唔可以帶去出年, 但又唔可以聖誕放(太多人放啦), 所以咪是但囉

我已經係公c 做左一半, 就係影左印, 最衰我又唔夠經驗,早又唔醒起,今日又唔得閒所以咪要番屋企髹囉,我都唔好意思帶番去再影印啦, 求其叫盡左 ...

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

DEAR ALL:

早人呀!

各位偷懶、不善生產的煮妹>>>哎唷!骨骨靚返歸,今日要樂善生產,吾係就比人

骨骨:快趣偷閒完post的熊貓眼相比煮妹睇.....

我呢幾日好忙地尋找邊樹有<<<靚正豬竹羊腩煲>>>...

涕妹 :loveliness:

[ 本文章最後由 bettylam 於 07-11-20 07:58 編輯 ]
NNN

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

hihi!all:

好野....一哥測試完畢,今日知成績,星期五見家長派白卡....
家長日放工後6:30至9:30分....拖埋星期五考完試架涕女一齊去...

涕女成日話我地二老無問佢考試辛苦嗎???難吾難啊!呢輪日日佢放工打黎報導時梗係順便問埋...

點啫,今日考乜東東,難吾難啫.
涕女:day day都答ok啦!
點解你day day都答ok啦!好索強..

涕女:係唷!ok就係ok,
咁你點樣為之ok...

原來佢自己訂立...50分至90分.....為之ok.....有乜東瓜豆腐都吾水比我地哦...嘩!範圍都真係好廣啊!

up完

涕:lol

NNN

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

dearbestma:

我呢個星期好短咋, 番埋聽日放假啦, 屋企架CD 機 ... [/quote]>>我有部前2年抽獎番黎架新cd機...係的vendor係大陸買架,不過吾地除,插晒線都用吾到,要研究,全新未用過.....你相公識攪嗎????

可以免費送比你..

NNN

男爵府

Good morning)))))))))))

BM,

我今個星期都喺短週, 不過喺換個地方作戰!!

下次可以叫水晶放學番去未做工作紙前先影印, 如果冇雞, 用類似post it 果啲 sticker 會快好多, 下次見你先面授有乜方法啦!!

原文章由 bestma 於 07-11-19 23:40 發表
無錯, 係唔可以帶去出年, 但又唔可以聖誕放(太多人放啦), 所以咪是但囉

我已經係公c 做左一半, 就係影左印, 最衰我又唔夠經驗,早又唔醒起,今日又唔得閒所以咪要番屋企髹囉,我都唔好意思帶番去再影印啦, 求其叫盡左 ...

男爵府

琴日閉姦到不知世間何年何日, 補祝栗子妹妹

精乖靈利, 學業進步

仲有栗子妹妹既蘭 e, CEO

身材越來越 fit, 66 越來越錫, 一家越來越甜!!

是日繼續閉姦, 明天休業

男爵府

Good morning,

好輕鬆, 番埋今日有假放

HAPPY BIRTHDAY TO CEO, 總之想乜有乜, 事事順心

涕涕, 你架係咪 portable?

ST,栗栗, 要多多指教

侯爵府

首先,多謝st ee先
不過, 琴日我naughty拎左paul paul比我既利是錢返學校買野食
又講大話, 比mami daddy 的左去溝通溝通

翡翠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

morning morning,

首先要祝ceo happy birthday,年靚過一年,想嗰樣有
嗰樣:D

骨骨,唔覺唔覺又放完假番嚟,真係快樂不知時日過,唔
係殘得好緊要呀!:loveliness:

All+,我都唔知花膠可以咁整,睇落又好似幾易整,等我
都試吓煮,睇吓好唔好味道:mrgreen:

侯爵府

happy birthday to ceo
happy birthday to ceo
happy birthday to you

子爵府

thank you ! thank you to all sisters !

唔知係咪賀我呢,今日忙到甩褲 !
[img align=right]http://i116.photobucket.com/albums/o21/keiyan76/CEO.gif[/img]

男爵府

咁栗子咪買左好多野食

原文章由 栗子媽媽 於 07-11-20 09:47 發表
首先,多謝st ee先
不過, 琴日我naughty拎左paul paul比我既利是錢返學校買野食
又講大話, 比mami daddy 的左去溝通溝通

男爵府

CEO, 咁就真係要祝你年年有今日啦

原文章由 fitceo 於 07-11-20 13:17 發表
thank you ! thank you to all sisters !

唔知係咪賀我呢,今日忙到甩褲 !

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

DEAR bestma:

吾好走人住...look緊部vcd係乜品牌係hiteker...原來係dvd..

喜訊喜訊....一哥自從入左呢間2線校風ok架中學,品德都ok,係講野招積左同成為大個左,大致上見過多次呢間學府的男仔都頗純品可愛...

可能小學谷得勁緊要,所以係呢樹可以發圍,大部份中英默都節節領先,上星期測考今日出左成績,係從小一自小六都吾試過咁威...考第8...吓!我嚇到以為我聽錯左添....

仲記得最叻叻果次係小二第一次成績18....跟住就.....趺到呀媽都吾認得..

希望佢繼續keep住努力...

今日舉家出外晚飯慶祝一番...又係鼻涕最愛架羊腩煲...茄子炆班腩,蜜味泰醬骨..肉碎四季豆...

從未試過貢開心架涕一家四口笑爆口

[ 本文章最後由 bettylam 於 07-11-20 23:06 編輯 ]
NNN

子爵府

涕涕,

我66同你心有鹽西,佢啱啱買左煲羊腩煲番黎賀我呀 !

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

DEAR CEO:

http://forum.baby-kingdom.com/viewthread.php?tid=1179934&extra=page%3D2

我66同你心有鹽西,佢啱啱買左煲羊腩煲番黎賀我呀 ! >>>CEO:你66實係有你心,買羊腩好過買魚腩..

CEO:我都好係....次次都係成煲一個一獨食...呀仔吾食,呀女淨係枝竹,相公食生菜....

[ 本文章最後由 bettylam 於 07-11-20 21:41 編輯 ]
NNN

男爵府

涕涕, 貢就恭喜一哥啦, 你以後唔使閉翳啦, 多勞多得第日一定得

DVD 唔啱使, 我想買部手提嘅, 咁就廳房兩用, 可以伴佢入睡啦

原文章由 bettylam 於 07-11-20 20:42 發表
DEAR bestma:

吾好走人住...look緊部vcd係乜品牌係hiteker...原來係dvd..

喜訊喜訊....一哥自從入左呢間2線校風ok架中學,品德都ok,係講野招積左同成為大個左,大致上見過多次呢間學府的男仔都頗純品可愛...

可能 ...

子爵府

今日矛番office, 差啲過咗ceo個新曆誕晨潻。

ceo, 祝你年年有今日,
歲歲甩褲同66 love又富富!

原文章由 bestma 於 07-11-20 20:23 發表
CEO, 咁就真係要祝你年年有今日啦
我係一個都幾八卦嘅人, believe in 因果, 風水命理。有果必有因 。

男爵府

涕涕, that's what I told u, the school is not that bad, but just not many people know about this unless they lived in this area congratulation to 一哥

首頁

尾頁

跳至