潮流時尚

跳至

首頁
12345...15

尾頁

洋房

男爵府

叫個palermo, 上個星期問landmark的staff 都仲未知有呢個新款, 咁怏就有人咩?? 大袋US$1,190......細袋US$910.

[ 本文章最後由 shio 於 07-11-12 23:47 編輯 ]

男爵府

seems around HKD$9800...will avail at the end of coming Nov..
小B係29/04出世,3.1kg07May ~ 3.33kg19May ~ 4.08kg04Jun ~ 5.05kg09Jul ~ 6.64kg, 61cm height, 39.5cm head10Sep ~ 8.16kg, 65.5cm height, 42.5cm head05Nov ~ 8.85kg, 70cm height, 44cm head06May ~ 10.24kg, 45.9cm head

洋房

係囉我前日先第一次見!!
真係好吸引...琴日即刻走去廣東道果間睇啦..
點知無...好失望...

我見到果個女仔係內地人黎...
但係又高又靚...
係我公司既客黎既..我一見到之後雙眼發光= =+
因為自從等左NEVERFULL咁耐都未有..
我已經無心機去LV了...以為自己咁OUT,,
出左好耐都唔知添XDD原來仲未有呀~
我問佢男朋友個袋幾多錢..
佢話唔記得啦..但個皮既色我諗只係岩岩咩左一兩日~~
因為佢買太多野唔記得左價錢...大概萬零喎,,

大宅

我尋日係旺角新之城鋪頭見到個細size賣$8xxx

水晶宮

2018復活節勳章 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

回覆 #5 pandang725 的文章

This one is more pretty than Neverfull la:mrgreen:

禁止訪問

珍珠宮

醒目開學勳章 環保接龍勳章

有拉鍊好D, 唔怕跌野出嚟, 又冇咁驚俾人偷野

水晶宮

回覆 #1 pandang725 的文章

係新款.
樓主呢個係Palermo GM (Euro 800).
Palermo PM (Euro 650) handle 尾同GM有小小唔同. 我喜歡GM, 但唔知會唔會太大
French Website =>http://www.louisvuitton.com/web/flash/index.jsp;jsessionid=0OTU4HVMSDZ2GCRBXUFFAGIKEG4RAUPU?buy=1&langue=fr_FR
入咗website之後跟住以下click=> CATALOGUE =>FEMME => Sacs de ville =>Toile monogram
Palermo GM (Euro 800)若在法國買
800x0.88(12% tax rebate) = 704x11.72(rate) x 1.025(credit card charges) = Appox. HK$8457

Palermo PM (Euro 650)若在法國買
650x0.88(12% tax rebate) = 572x11.72(rate) x 1.025(credit card charges) = Appox. HK$6872

[ 本文章最後由 CINDYC 於 07-11-13 19:51 編輯 ]

若沒有忙碌, 你便不會懂得善用閒暇; 沒有痛苦, 便不會明白快樂的得來不易; 沒有失去, 我們更不會懂得珍惜--是苦是甜也好, 是時間太多或太少也好, 最重要的, 還是請不要浪費你的人生! (純粹分享 ^0^)

子爵府

個袋幾靚, 但貴過neverfull咁多, 唔會周街都係

大宅

我都覺得依個袋靚過Neverfull......
我係LV網頁見過,
係france website先見到,
我都係上星期先見到,
香港應該未有,
我見france price
PALERMO GM 85000
PALERMO PM 65000
我估計番港紙$8500 & $6500

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

呢個袋靚過neverfull喎

寶石宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

有幾個size .......

子爵府

係啦, 我都覺得好靚呀

個 exchage rate 應該係 11.72
所以大 size 約 hkd 9400
細size 約 hkd 7600

哎呀, 好想買呀~~~~
但尋晚行過 lv, 未返呀
有 d 新款都只係留名做 waiting list o乍:-( :-( :-(

水晶宮

畀面勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

掂wor!! 呢個真係又吸引!

大宅

我都覺得呢個靚d呀~~
5歲~~

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

嘩!我流晒口水

大宅

我都好like.
我姑姐maybe chritmas去法國旅行,
如果係我一定會叫佢幫我買.......
真係抵好多架 !:mrgreen:

大宅

個袋幾靚喎, 12月出TRIP, 係法國轉機時睇下買唔買到先

原文章由 kamankit 於 07-11-14 10:39 發表
我都好like.
我姑姐maybe chritmas去法國旅行,
如果係我一定會叫佢幫我買.......
真係抵好多架 !:mrgreen:

複式洋房

幾靚喎~~ :loveliness: :loveliness:

首頁
12345...15

尾頁

跳至