美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

原文章由 crazyandhappy 於 07-11-16 12:10 發表
我用 dove 粉紅色沐浴露, 然後抺身前搽 baby oil

我都想試呢隻, 香唔香

男爵府

回覆 #4 lemonnosugar 的文章

尋日試左sisters教一沖完涼個身仲濕時即搽cream,真係好好多.到左第二朝先覺對腳有dd乾,成晚都冇痕,

不過等我都買Dove粉紅色比老公試下先.
因為佢唔捨得用我支貴野,佢話佢係男人唔駛用甘靚野,幾拾蚊夠啦!

洋房

原文章由 wife 於 07-11-13 17:06 發表
Skin Food - Milk smooth body wash

Amway - G&H Body Shampoo

我都系用 G&H BODY SHAMPOO $48/支 又潤又抵

大宅

醒目開學勳章

我用彩豐行ge綠茶花玫瑰花,好滋潤,想遲D用庶糖,呢隻都好好用.又唔貴.

原文章由 lemonnosugar 於 07-11-13 22:59 發表
$145 and its cream is good too.

http://www.loccitane.com.hk/en/product/categoryList.asp?mainUsageName=BATH+%26+SHOWER&subUsageId=17&subUsageName=Bath+%26+ShowerGel&sortBy=Range&funcId=all

複式洋房

原文章由 NaughtyLuiLui 於 07-11-13 13:48 發表
呢幾日沖完涼好乾好痕呀!:cry:
thanks!!!

我的皮膚都好乾,朋友送我一舊阿原肥皂
沖左兩個星期,之前痕的地方現在都唔痕啦
我仲用佢洗臉,都唔乾。:lol:
聽講依家香港都有得買,你睇吓啱唔啱啦

web site:www.hksoap.com

首頁

尾頁

跳至