跳至

首頁

尾頁

等待驗證會員

原文章由 easybring 於 07-11-14 12:39 發表
有d擔心tim

唔好擔心... 可能您老公會幫您roll 舊錢越來越大呢.....

禁止訪問

禁止訪問

大宅

渣,

好意外..........又好可惜...........
完全無諗過會發生响妳身上........:cry:
點都好, 會100%支持妳既決定, 最緊要自己過得開心, 朝朝都笑住起床. 仔女大過會明白妳既決定.

歡迎妳加入tko之友!

男爵府

:-( :-( :-( 是迫出來的工作效率.. 其實, 我們每個國家都有一個人負責annual leave record.. 我只不過是merge番晒個表, 計埋bonus就掂... 一日一定做唔晒, 我同老板講左明天交功課..
不過, 好肯定的係今晚要開夜車....

男爵府

aiaiai... 總之每個家庭都會有煩腦. 最主要是二公婆一條心為個家好就得啦!!! 男人唔知點解總是會有一種不良嗜好, 阿楊先生就好鍾意四方城... 只要他在香港一星期一定有一次. 我都無理因為他都有工作壓力, 加上都是一晚半晚...

另外, 每逢星期六日只要阿斯渝午睡我們就會落街行下, 食番個tea超碼有番少少二個人的時間. 加上現在星期四斯渝在阿媽屋企, 我們多數都會出街食飯拍下拖....

私己錢, 我一向都有儲.. 因為女人個心始終是好軟.. 但係男人, 一變可以令你好驚... 所以私己錢是必修課

[ 本文章最後由 schau28 於 07-11-14 14:02 編輯 ]

版主

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 大廚勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

私己錢, 我一向都有儲.. 因為女人個心始終是好軟.. 但係男人, 一變可以令你好驚... 所以私己錢是必修課

妳地好強呀!!!!!

男爵府

長老,
你食完飯啦... 我剛剛品嚐左m記的湯&飽....

原文章由 JasmineBaby 於 07-11-14 13:48 發表

妳地好強呀!!!!!

大宅

非常同意呀!我老公勁鍾意玩online game,每天放工後都會玩,話極都唔聽,我現在唯有放棄,希望佢終有一日會打厭啦!:-|
原文章由 schau28 於 07-11-14 13:38 發表
aiaiai... 總之每個家庭都會有煩腦. 最主要是二公婆一條心為個家好就得啦!!! 男人唔知點解總是會有一種不良嗜好, 阿楊先生就好鍾意四方城... 只要他在香港一星期一定有一次. 我都無理因為他都有工作壓力, 加上一星 ...

版主

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 大廚勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

原文章由 schau28 於 07-11-14 13:54 發表
長老,
你食完飯啦... 我剛剛品嚐左m記的湯&飽....

食完好耐啦! m記的湯好味嘛? 我未試過喎!!!!

版主

原文章由 vanessa_lee 於 07-11-14 14:00 發表
非常同意呀!我老公勁鍾意玩online game,每天放工後都會玩,話極都唔聽,我現在唯有放棄,希望佢終有一日會打厭啦!:-|

我老公淨係鍾意同 d fd 食下飯, 飲下酒, 不過一星期都總有1. 2 晚囉!!!!!

子爵府

私己錢....我無喎...
因為之前講明我負責阿囡一切開支, 佢就負責儲錢買樓.....所以, 佢就有一大筆錢, 我就仙都唔仙下:-(

等待驗證會員

其實真係好開心識到您地呢班媽咪...

大宅

I want to try try too!

原文章由 JasmineBaby 於 07-11-14 14:10 發表

食完好耐啦! m記的湯好味嘛? 我未試過喎!!!!

等待驗證會員

原文章由 wig 於 07-11-14 14:25 發表
I want to try try too!

粟米磨菇湯, 好好味!!!!

大宅

I don't have 私己錢 because I control all the accounts (even he doesn't remember his internet banking account password - only I know)

I will make sure that Sexy doesn't marry a woman like me.

原文章由 HCbb 於 07-11-14 14:12 發表
私己錢....我無喎...
因為之前講明我負責阿囡一切開支, 佢就負責儲錢買樓.....所以, 佢就有一大筆錢, 我就仙都唔仙下:-(

男爵府

係呀, 超好味... 加埋個至尊.. 完美的組合

原文章由 ardnas65 於 07-11-14 14:26 發表
粟米磨菇湯, 好好味!!!!

伯爵府

熱血金章 BK Milk勳章

哈哈

原文章由 wig 於 07-11-14 14:27 發表
I will make sure that Sexy doesn't marry a woman like me.

等待驗證會員

原文章由 schau28 於 07-11-14 14:30 發表
係呀, 超好味... 加埋個至尊.. 完美的組合

至尊.......... 好大件.....

子爵府

原文章由 wig 於 07-11-14 14:27 發表
I don't have 私己錢 because I control all the accounts (even he doesn't remember his internet banking account password - only I know)

I will make sure that Sexy doesn't marry a woman like me. :cheez ...

好羡慕啊~~~

首頁

尾頁

跳至