在職全職

跳至

首頁

尾頁

子爵府

BK Milk勳章 畀面勳章

我三個老闆成日話"歌C9又大戰我地三條龍"你話C未
好似勁想同我過兩招咁添啦...唉!!!都唔知好嬲定好笑
原文章由 pigbear 於 07-12-8 20:40 發表

我 d 仔叫我怪獸 tim 啦
所以我成日話要咬佢地架

大宅

原文章由 sandy816 於 07-12-8 23:32 發表
我三個老闆成日話"歌C9又大戰我地三條龍"你話C未
好似勁想同我過兩招咁添啦...唉!!!都唔知好嬲定好笑

我 d 仔鍾意睇龍騎, 成日話變身龍騎打媽咪 :-(
不過都幾得意既. 大個唔好打我就得啦

子爵府

BK Milk勳章 畀面勳章

依家佢地開始大.我都忍住唔敢打佢地.驚佢地第時十倍還返比我
原文章由 pigbear 於 07-12-8 23:36 發表

我 d 仔鍾意睇龍騎, 成日話變身龍騎打媽咪 :-(
不過都幾得意既. 大個唔好打我就得啦

子爵府

原文章由 sandy816 於 07-12-8 23:48 發表
依家佢地開始大.我都忍住唔敢打佢地.驚佢地第時十倍還返比我

HIHI~~大家好,我仔仔21個月~~

子爵府

咿 做咩你地無曬影嘅 做緊乜啊

大宅

原文章由 lok^^b 於 07-12-11 15:43 發表
咿 做咩你地無曬影嘅 做緊乜啊

報到

子爵府

原文章由 pigbear 於 07-12-11 22:51 發表

報到

你2條king 又訓左啦

大宅

原文章由 lok^^b 於 07-12-12 01:08 發表

你2條king 又訓左啦

未呀, 死未?!
呢排有瞓晏覺, 兩點啦, 佢地就瞓啦

子爵府

原文章由 pigbear 於 07-12-12 05:26 發表

未呀, 死未?!
呢排有瞓晏覺, 兩點啦, 佢地就瞓啦

尋晚仔突然發高燒 剛睇完番嚟 成個幾月啦2個小朋友唔係感冒就呢樣個樣 未停過睇醫生 :-( :-( :-(

民房

Hello,我係全職媽, 個女剛4個月

大宅

原文章由 lok^^b 於 07-12-12 14:57 發表

尋晚仔突然發高燒 剛睇完番嚟 成個幾月啦2個小朋友唔係感冒就呢樣個樣 未停過睇醫生 :-( :-( :-(

我個細仔上星期都係咁, 4日無返學.
不過 d 人一般都話細路仔係咁架啦, 發骨折喎 ?-(
但係我又唔覺佢高左喎

大宅

原文章由 lok^^b 於 07-12-12 14:57 發表

妳個女考試未呀?! 好似好多學校都係考完試先放假喎.

子爵府

原文章由 pigbear 於 07-12-13 01:01 發表

妳個女考試未呀?! 好似好多學校都係考完試先放假喎.

未啊 女間學校係放完假先考試 到時玩創左個心就麻煩 不過我個女好懶 平時都唔溫書 靠打天才波架 話得多大家無意思 唔識教

子爵府

原文章由 choichoi99 於 07-12-12 20:21 發表
Hello,我係全職媽, 個女剛4個月

侯爵府

hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我囝囝也是放完假先考試 , 今年升上2年級後 , 他都懶散了, 要3崔四請先溫書,

原文章由 lok^^b 於 07-12-13 12:56 發表

未啊 女間學校係放完假先考試 到時玩創左個心就麻煩 不過我個女好懶 平時都唔溫書 靠打天才波架 話得多大家無意思 唔識教

伯爵府

2024年龍年勳章 牛年勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章

我老公話一個就輕鬆啲, 可以比到最好比bb. 佢話我咁大脾氣如果湊兩個, 到時實家無寧日:tongue: .
原文章由 pigbear 於 07-12-8 20:43 發表

佢點唔肯呀? 佢怕咩? 經濟上定心理上唔肯先?

伯爵府

2024年龍年勳章 牛年勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章

阿仔而家都兩歲喇, 呢兩年嚟我間唔中都有提吓, 但c6都係say no, (或者我係生女先可能有機會生多個...), 過埋08年就會死咗條心唔再諗. 好唔想做高齡產婦, 好唔想到60歲啲仔女都重未出身...
原文章由 mooncyn 於 07-12-8 22:57 發表

初初我c6都唔肯架,因為大仔細個時有病成日出入醫院,攪到佢驚咗,後來好反慢慢就忘記以前啲辛苦野,間唔中就同佢講生多一個既好處, 所以而家先生第二個。:loveliness: 你慢慢同c6講就其心情好時。 ...

子爵府

原文章由 gigiic 於 07-12-13 17:25 發表
我老公話一個就輕鬆啲, 可以比到最好比bb. 佢話我咁大脾氣如果湊兩個, 到時實家無寧日:tongue: .

之前我地都係甘唸 後來見個女寂寞又愈來愈自私 可能就得多 咪生多個囉 點知2個又有2個嘅煩
我脾氣大 見到女有d唔順眼就
好聲好氣女當你無影 要大聲至聼 唉我真係失敗

子爵府

原文章由 peggy 於 07-12-13 17:20 發表
我囝囝也是放完假先考試 , 今年升上2年級後 , 他都懶散了, 要3崔四請先溫書,

我女讀3年班 之前都好自覺 自從細佬出世就懶 1嚟多左個識郁嘅玩具 2嚟次次打天才波都ok喔 咪唔理囉

伯爵府

其實有邊個做阿媽湊仔會唔發脾氣呀???? 有時嬲得滯反而會驚自己發脾氣會嚇親個仔, 唯有唔出聲自己走入廚房食支煙下火兼抖抖...
原文章由 lok^^b 於 07-12-13 13:44 發表

之前我地都係甘唸 後來見個女寂寞又愈來愈自私 可能就得多 咪生多個囉 點知2個又有2個嘅煩
我脾氣大 見到女有d唔順眼就
好聲好氣女當你無影 要大聲至聼 唉我真係失敗 ...

首頁

尾頁

跳至