自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

見倒做緊團購,有冇jm幫襯過?評價如何呀?

男爵府

回覆:SENS studio好唔好?

ok 呀 D 哥哥好有心機影相 至於加唔加相其實睇你自己夠唔夠決心姐 我就最多加一張 因為加一張可以即日拎光碟, 唔加就無得咁快拎 , sales 都唔會太hard sell , 你唔買都唔迫你, 我前後影左3次

男爵府

引用:ok 呀 D 哥哥好有心機影相 至於加唔加相其

原帖由 芷寧 於 14-06-20 發表
ok 呀 D 哥哥好有心機影相 至於加唔加相其實睇你自己夠唔夠決心姐 我就最多加一張 因為加一張可以即日拎光 ...
請問加相幾錢一張?

大宅

開心吸收勳章

引用:Quote:原帖由 芷寧 於 14-06-20 發表ok 呀

原帖由 natabibi 於 14-06-20 發表
請問加相幾錢一張?
$100張
全要$3988

別墅

回覆:芷寧 的帖子

我都諗緊買唔買

大宅

開心吸收勳章

回覆:SENS studio好唔好?

我剛影完,不是團購的package.....影左13x張,你預佢每pose都影幾相,所以好多相都相同,太古分店無景,影黎影去都係白色底,職員話荃灣會多d景喎
不過整體黎講,我覺得一般,好普通,好似自己影咁

男爵府

引用:我剛影完,不是團購的package.....影左13x

原帖由 Sumww 於 14-06-29 發表
我剛影完,不是團購的package.....影左13x張,你預佢每pose都影幾相,所以好多相都相同,太古分店無景,影 ...
你咁講我冇興趣喇,揾下其他先thanks jm

子爵府

好媽媽勳章 陪月勳章

非常一般,我見佢風格同venture有d似所以試下
影完發現係兩回事
當然,佢價錢比較平,可以試下。

複式洋房

瑪瑙宮

好媽媽勳章

引用:ok+呀+D+哥哥好有心機影相+至於加唔加相其

原帖由 芷寧 於 14-06-20 發表
ok 呀 D 哥哥好有心機影相 至於加唔加相其實睇你自己夠唔夠決心姐 我就最多加一張 因為加一張可以即日拎光 ...

洋房

好差😤😤有不愉快經歷
我經團購買咗個plan ( 12 張相+ 相架+ 相簿)但到擇相個日個Sale 叫suki sale 我買哂全套相$4280 ,又話要幫下個攝影師先所以sale 我地睇下我地買唔買下佢公司既產品,因為佢要開單夠$5000 個攝影師先有佣,佢初頭sale 我買全套相加本相簿就五千幾如果再要相架就$6000,但我同佢講太貴佢就話一係咁啦$5000 收你(全相底加一個slideshow 加一個相簿)當我考慮之時佢就話我再送相架和4R 相俾你啦,咁我心諗佢而家送(相簿+ 相架+ slideshow + 哂相) 連我之前團購買咗個plan 加埋( 2 本相簿+ 2 個相架+ slideshow + 4r 曬相) 都可以接受啦,咁就俾咗$$$,我都知衰冇睇清楚張單點就走,點知返到屋企先發現有問題,再打返去問番個sale 佢夠膽死講我由頭到尾個意思係張你本身個團購plan upgrade 而唔係2 相簿+ 2 相架😤😤😤嬲得我吖

C.Humphrey  咁又唔老實喎  發表於 14-7-18 21:13

翡翠宮

牛年勳章

引用:好差😤😤有不愉快經歷我經團

原帖由 Wtls90 於 14-07-18 發表
好差😤😤有不愉快經歷
我經團購買咗個plan ( 12 張相+ 相架+ 相簿)但到擇相個日個Sale 叫su ...
5000蚊去face影好過

洋房

回覆 Wtls90 的帖子

所以我已經去咗消費者委員會投訴佢地

首頁

尾頁

跳至